Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
sej mislim, da je to že dolgo, da je lahko na enem računu. neka družinska vez al neki tazga se mi zdi. pa nek M$ je vsaj včasih bil. mal okol tega pobrskaj pa boš sigurno nekaj našel.
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
Nisem dobil nobenega papirja, samo tam sem se podpisal na neko elektronsko zadevo, je rekla to je to in sem šel. Brez da bi dobim kak papir, še vprašal sem žensko če ni nič papirja. Pa je rekla ne.
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
Pri mobitelu so prizadeti al kaj. Prejšni teden grem, naj mi vklopijo 500 mega k paketu itak džabest. Pridem tja ona nekaj dela in dela mi reče tu se podpiši se podpišem in to je to. Reče to je to in grem. Potem pa veselo uporabljam telefon kot hotspot. Čez nekaj dni hočem preverit koliko še imam od teh 500mega in vidim, da 500 mega ni nikjer ampak imam strošek porabe 16?. Nakar seveda takoj kličem na mobitel in mi tam ženska reče, da tega sploh nimam vklopljeno, povem, da sem si vklopil, da sem se podpisal in, da bi to moral imeti. Ženska mi reče, da zadeva začne delovat, ko dobim sms (od kod bi naj jaz to vedel ?). In seveda reče, da bo preverla kaj je s tem narobe. No in danes dobim sms, da imam to vklopljeno. Naj grem na mobitel pa ono žensko prek pulta potegnem al naj reklamiram račun? Ne gre se mi za teh 16? nebo me pobralo če plačam samo me dvigne taka nesposobnost.
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
meni vedno deluje na koncu meseca ga dobim
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
gledam račun in na njemu so napisane "količine"... Glede na to, da imam džabest paket, vem, da te količine ne pomenijo minute (ker jih je na zadnjem računi vseh skupaj nekje okoli 5.000). Razčlenjene so glede na to kam so bili klici opravljeni, pri vsaki je potem še postavka "št. dogodkov", kjer so številke od 1 do nekje 16...
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Kako iz računa izberem, koliko minut je bilo pogovorov v določeno omrežje?