Novo pri Mobitelu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Kater je najcenejsi mozen internet od mobitela, da dobis usb kljuc in ga ftaknes v pc ali laptop in ze deluje? Rabimo pa za obstojec paket, penzion ali pa 2012, torej ce narocimo predvidevam da dobimo novo sim ali imajo ze kaksne naprednejse usb kljuce ki tega ne rabijo?

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Podobno težavo sem rešil tako da sem pri Tušmobilu kupil modem za 19€ brez vezave , ga odklenil in potem pri Si.mobilu sklenil paket za 9€ (1GB prenosa podatkov ) Drugače pa dobiš na najcenejši paket za MI modem od 1€ dalje se mi zdi ( vezava za 24 mes )

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Ja tist modem sem testiral od susmobila je delal vredu pa isti tisti mobile partner program al kaj ze je za povezavo je imel kot mobitel. A tako znanost morm narest potem, sam mobitel ma vrjetno tudi tisti instant za 10eur? Bob pa vrjetno nemores sam net vzet pa da bi bil kej cenejsi ne?

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Skleneš Bob in si vključiš opcijo MI 1GB za 6€ ...vsa znanost. nastaviš apn od boba v MP program pa dela ( omrežje pa tako isto kot pri Si.mobilu )

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Misli mobitel tut kaj obnovit ponudbo s poceni mobiteli? Mater, že skor 2 leti isto... Ne vem, zakaj nabavljajo tolko preveč, pol pa ne morejo prodat in seveda zato ne nabavijo svežih modelov.Neumno!

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Sm reku avkcijo.

Folk podaljša naročnino in dobi telefon, pa mu ni všeč pa ga da prodajat. Telefoni so novi, zbiddaš pa za 230-260€, bele so pa cca. 300€ trenutno. V kratkem bom eno kupil, tko da vem.
evil.gif

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
Danes opazil plakate za galaxy note pa se en telefon "za 1€". Slogan je nekak "vcasih potrebujes dva". Na spletu se nic, ve kdo kaj vec?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
to z dodatno predplačniško sim je tudi men mal takotako.
A potem si moreš preusmeritve delat?
A je ista cifra in sta obe aktivni, pa oba telefona zvonita?
Je ista cifra in aktivna kater je bil zadnji prižgan oz. prijavljen v omrežje?

Fajn bi blo, da bi se kak mobitelovc najdu in razjasnu kako so si zamislni;)

proteus

Pripravnik
25. nov 2011
709
2
18
A bo Note postal kaj cenejši, glede na to da pride One X na trzisce? Mislim, ce bodo premium paket 19 spustili na 15 al pa kaj takega?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
To je bolj namenjeno temo, da SIM kartico uporablja nekdo drug... in tako je lahko to potem potencialno nov uporabnik
smile-1.gif
...

Pa se verjetno gre za take mobilnike, na katerih se v skladiscu nabira prah... Si.mobil je imel nekoc neko akcijo, kjer si ob sklenitvi ali podaljsanju aneksa imel moznost vzeti za 1€ se nek LG aparat ... se mi zdi, da je slo za tole >> LG GB102

LG_GB_102_weiss-rot.jpg

Poleg si dobil tudi eno predplacnisko SIM kartico ...

V redni prodaji je bil tak Halo paket 20€ se mi zdi ...

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Sm reku avkcijo.

Folk podaljša naročnino in dobi telefon, pa mu ni všeč pa ga da prodajat. Telefoni so novi, zbiddaš pa za 230-260€, bele so pa cca. 300€ trenutno. V kratkem bom eno kupil, tko da vem.
evil.gif

http://etrgovina.mobitel.si/katalog/mobiteli/1796/

To sem pisal cene za Lumio 800, ne 710...apples and oranges.
grin1.gif

Novo belo Lumio 800 dobiš za 300€? I don't think so.
rolleyes-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jaz sem dal 230€ s poštnino.

Telefon še čakam, tko da upam da nisem jinxal deal-a. Ma t-mobile branding (ob zagonu ti napiše t-mobile), stara pa je 2 tedna, račun še nekaj starejši.

Jaz vedno kupujem drage stvari....sam kupujem poceni.
grin1.gif

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
Jaz sem trenutno na Symbianu (Nokia E6) pa bi vas vprašal, kateri operacijski sistem na vzamem?
Windows in Nokio Lumio 800 ali Android in HTC One X / S ? Nobenega od teh še nisem nikoli uporabljal.... vedno sem bil na symbianu....

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Oboje bi blo super, poglej nekaj testov na netu, sploh video samega dela z vmesnikom.

Jaz sem na Windows Phone in se mi zdi odličen sistem in užitek za uporabljat. Zdaj sem po dolgem času imel spet v rokah iPhone-a pa se mi je zdel prav smešno zastarel grd UI. Kot da bi gledal Win98.

Glede dodatnih aplikacij bodo v vsakem primeru Android in iOS naprave v prednosti, pa tudi nekaj "obveznih" boš moral naložit, pri WP7 pa je veliko tudi dobro integrirano ostalo je pa bolj pogosto plačljivo kot na Androidu. Negativno ti je lahko tudi to, da ni Slovenščine, kar pa mene npr. prav nič ne moti, sicer pa jo ob nakupu več kot 1 mesec ne bi čakal, ker bo kmalu na voljo.

Kaj več pa si preberi še v temi o WP telefonih oz. sistemu.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.