Novo pri Mobitelu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
fantje (in dekleta): zakaj se ne bi vi raje dobili na kaki pivički ob sončnem vremenu in o temu razpravljali tudi cel dan če vam je volja?

tukaj mislim, da se večini NE DA brati teh romanov, brezveze zgubljate živce ko berete te romane in vas strpnost minega in potem odpišete (kao kajlo) nazaj nasprotniku...ja haloo ? pa sej nismo na nogometni tekmi - kdo da več golov..

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Šusmobilov PR tu mi gre pošteno na živce. Misli človek da bo prebral kaj konkretno novega, kak nov telefon, mogoče kake nove storitve, spremembe cen storitev itd. ... pa je zadnje leto polovico vsega samo neko brezvezno politično nabijanje in pravljice po katerih bi mobitel moral biti že zdavnaj pod cipresami, ki mene, pa še koga drugega, kot povprečnega uporabnika storitev prav en drek brigajo
bonk.gif

To je pač Tušmobilova strategija. Megla, megla, megla, dim, dim, dim... in potem pričakujejo, da bodo ljudje rekli, kjer je dim je tudi ogenj.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Šusmobilov PR tu mi gre pošteno na živce. Misli človek da bo prebral kaj konkretno novega, kak nov telefon, mogoče kake nove storitve, spremembe cen storitev itd. ... pa je zadnje leto polovico vsega samo neko brezvezno politično nabijanje in pravljice po katerih bi mobitel moral biti že zdavnaj pod cipresami, ki mene, pa še koga drugega, kot povprečnega uporabnika storitev prav en drek brigajo
bonk.gif

To je pač Tušmobilova strategija. Megla, megla, megla, dim, dim, dim... in potem pričakujejo, da bodo ljudje rekli, kjer je dim je tudi ogenj.
A?!
hysterical-1.gif

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
http://tehnik.mobitel.si/htc-hd-mini-od-jutri-v-mobitelovi-ponudbi/

HTC HD mini v Mobitelovi ponudbi od danes naprej.

Tehnik pravi: "Prav tako kot Desire ponuja samodejno prilagajanje glasnosti zvonjenja, tako da se le-to utiša, ko mobitel dvigneš, zvoni glasneje, ko imaš mobitel v torbi ali žepu, oziroma se izklopi, ko ga položiš na zaslon."
* HTC HD mini bo v črni barvi na voljo v ponudbi Povezani 44/77 za 189 EUR, v ponudbi Povezani 33/55 za 249 EUR in v splošni naročniško-prodajni akciji za 289 EUR.

Vprašanje - če ga imaš v torbi in je obrnjen "na nos", torej z zaslonom navzdol, potem se tudi izklopi zvonenje, ali je tako smart,
da zazna, kje je, in vseeno zvoni bolj naglas?

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
Desire zvoni ob klicu tudi če je obrnjen z zaslonom navzdol. V žepu zvoni ful na glas, ko ga premakneš pa se skoraj utiša. Če ga od zvonenju obrneš na zaslon, se zvonenje izklopi.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Mobitel bo skupaj s podjetjem Flipswap v Sloveniji ekskluzivno omogočil odkup rabljenih mobilnikov. Zadeva se bo ocenila po metodologiji mednarodnega podjetja. Če bo rabljen telefon vreden kaj denarja, bo stranka dobila potrdilo in ta znesek bo lahko takoj izkoristila kot popust pri nakupu npr novega telefona ali pa kaj drugega iz ponudbe Mobitelovih centrov. Ta zadeva bo ekskluzivno le pri Mobitelu in bo na voljo samo v Mobitelovih centrih, ne pa tudi pri posrednikih.

Gre za nadgradnjo eko akcije, kjer si prinesel odslužen telefon in dobil majico. Sedaj boš v primeru, da gre za odslužen ali premalo vreden telefon, dobil potrdilo, podjetje Flipswap pa bo za vsak tak aparat posadilo drevo.

Nadgradnja eko ideje je tudi v smislu, da niso kar vsi telefoni za v reciklažo. Podjetje Flipswap bo delujoče aparate raje porihtalo in našlo novega kupca v mednarodnem okolju. Tiste, ki so res nedelujoči pa se bo spravilo v reciklažo.

Za primer, kako to deluje v USA. Pri nas bo koncept drugačen, ocena v Mobitelovem centru, potrdilo in se ga bo tudi takoj vzelo v račun pri nakupu novega izdelka, vključno s subvencioniranimi telefoni. Cene bodo malenkost nižje kot v ZDA zaradi drugačnega prodajnega koncepta itd

http://flipswap.com/

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Zanimiva storitev, bo na voljo kakšen online izračun ali boš moral prinesti telefon v mobitelov center?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:

Obvestila in novosti
31. maj 2010
Sprememba cen gostovanja

Obveščamo vas, da bo 1. 7. 2010 pričel veljati nov cenik gostovanja v omrežjih tujih operaterjev, ki bo preglednejši in usklajen z uredbo EU o gostovanju.
Ukinitev storitve M:Bančništvo

Obveščamo vas, da se 30. junija 2010 ukinja storitev M:Bančništvo in s tem mobilna banka NLB Moba. NLB bo na področju mobilnega bančnega poslovanja predstavila NLB Klik v novi preobleki, ki bo kmalu dostopen tudi prek mobitelov. Več informacij bo na voljo na spletni strani NLB.
Ukinitev storitve M:Navigacija

Obveščamo vas, da se je storitev M:Navigacija 1. junija 2010 ukinila zaradi optimizacije nabora storitev. Obstoječi uporabniki storitve M:Navigacija boste storitev lahko uporabljali še do konca junija 2010. vir: http://www.mobitel.si/info/obvestila-in-novosti.aspx

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Zanimiva storitev, bo na voljo kakšen online izračun ali boš moral prinesti telefon v mobitelov center?

Kot okvirna orientacija lahko služi skok na flipswap stran. Verjetno ni povsem točen izračun, ampak vseeno.

Sicer bi bilo pa zanimivo videti storitev, kjer bi izplačali gotovino. Sem prepričan, da bi se hitro nabrala ogromna količina telefonov.
smile-1.gif

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Tale Puma phone je pa idealen za tekače pri nas in teh je zeeeeeeeeloooooooo veliko.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Men se zdi totalno brezvezn toti pumafon. Zakaj?

1. Ker je Sagem
2. Nikje ne vidim pas-a in merilca srčnega utripa. Vse kar pa ta sagem zmore, pa lahko naštimaš na vsakem iphonu, androidu, wm in symbian telefonu. Pri iphonu lepo kupiš senzor nike+ za 20 eur in z vgrajeno nike+ aplikacijo (samo na 3gs in 4) spremljaš vse te podatke in še več.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Se strinjam. S tem da si na ostalih "proper" telefonih delezen rednih nadgradenj in dodanih novih funkcij sportnih aplikacij + spletnega vmesnika za spremljanje statistike, tu pa se najbrz lahko zjoces samo.

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Men se zdi totalno brezvezn toti pumafon. Zakaj?

1. Ker je Sagem
2. Nikje ne vidim pas-a in merilca srčnega utripa. Vse kar pa ta sagem zmore, pa lahko naštimaš na vsakem iphonu, androidu, wm in symbian telefonu. Pri iphonu lepo kupiš senzor nike+ za 20 eur in z vgrajeno nike+ aplikacijo (samo na 3gs in 4) spremljaš vse te podatke in še več.

Raje kot nike + sem kupil runkeeper pro (aplikacija) in vse to spremljam brez nekega čipa na čevljih... Vse to in še več
smile-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Meni pa runkeeper ni všeč zaradi 1 stvari ostalo je super, vglavnem nikakor nisem mogel utišat ženske, ki mi je med poslušanjem muzike najedala s trenutno hitrostjo, časom razdaljo...lol Pa sem v nastavil jakost glasa na 0, pa da se bolj poredko vklaplja.Nič ni pomagalo.Verzija 2.2.0.18 , novejše (še) nisem sprobal.

btw Sprašujem se zakaj Sagem ?! Naredijo pa kopijo samsunga. ajajaj

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Meni pa runkeeper ni všeč zaradi 1 stvari ostalo je super, vglavnem nikakor nisem mogel utišat ženske, ki mi je med poslušanjem muzike najedala s trenutno hitrostjo, časom razdaljo...lol Pa sem v nastavil jakost glasa na 0, pa da se bolj poredko vklaplja.Nič ni pomagalo.Verzija 2.2.0.18 , novejše (še) nisem sprobal.

j

Pomoje, ce v RunKeeperju nastavis takole, ne i smelo biti problemov ... Verzija pa je zadnja, ki je na voljo (2.2.0.19) ...

20100609-je9heiy9uq7ia62jwtf873bmbw.jpg

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.