Novo pri Mobitelu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Za iPhone so uporabili Applov adaptive HTTP streaming protokol, ki je edin uradno podprt streming protokol na iPhonu (za ostale bi bil potreben še razvoj svoje aplikacije). In ta protokol je osnovan na variabilnih streamih.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Sem poslal P TV na 1919 in ne dobom povratnega sms-a.
Je kak link kje Za direkten dostop n iPhonu?

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Za iPhone so uporabili Applov adaptive HTTP streaming protokol, ki je edin uradno podprt streming protokol na iPhonu (za ostale bi bil potreben še razvoj svoje aplikacije). In ta protokol je osnovan na variabilnih streamih.

Reko je da je gledljivo. Z tem je verjetno mislo, da ni cisto tekoce kot 24fps? Vsej slika se mi zdi boljsa kot na mojem Desiru. Jaz uporabljam RealPlayer za predvajanje, sprobal pa tudi z enim vgrajenim. In to ni to. Jaz osebno nisem pripravljen gledati slideshow TV, neglede kaj gor sucejo.
grims-1.gif

Lahko bi vsej imeli 128kbps - 512kbps izbire za pretok.

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Je dalec od "slideshow TV".. Ce bi bil slideshow TV, potem ne bi napisal, da je gledljivo
smile-1.gif
... Slika se nic ne zatika...vcasih je malo prevec kockasta (en Si.mobilov reklamni spot je bil precej kockast)... vendar je to pomoje odvisno od streama ... in se kakovost slike prilagaja trenutni pretocnosti omrezja ...

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
Ah. No pri meni ni tekoce, kot ze na nokiji ni bilo. Slika je spackana, sej temu nebi reko vec kockanje, ampak bolj packanje.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Deluje pa tudi na iPadu
smile-1.gif
Pri modelu 3G ni problema... pri modelu, ki ima samo WiFI pa deluje, ce ste povezani preko mobilnika, ki ima vstavljeno Mobitelovo kartico in je povezan preko Mobitelovega mobilnega interneta..... iPad pa je nanj povezan preko WiFi ...

Vir slik: mojapple.net

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
To zgleda skoraj tak dobro ko IPTV od Siola. Tak da. lol
Iphone tak ma vedno najbolse programe in stvari zato bo moj next fon tudi Iphone.

Mas kako kamero za video naret?

Nazadnje urejeno:

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Končno so ugotovili, kakšen hype (tudi v slo) lahko narediš, če nekaj ponudiš za iphone. Goodie.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Danes sem celo odkril, da zna Galaxy S delati kot WiFi access point, ki promet usmerja preko 3.5G omrežja. A je to običajna funkcija Eclairja?

Clancy

Majstr
20. avg 2007
835
400
63

Da ne bom odpiral nove teme, bom vprašal kar tukaj.
Žena je po pošti dobila obvestilo, da ni več upravičena do paketa ITAK Džabest. Zato sva v ponedeljek lepo šla v Mobitelov center in sva vzela družinski bonus na mojo naročnino. Ampak tip ni nič povedal kaj je z točkami povezanosti. Na računu je namreč imela 1000 točk, kar je vredno 30 € pri nakupu SE T715, ki ga žena namerava vzeti naslednji teden. Sem pa sedaj gledal na Monitorju in o 1000 točkah ni ne duha ne sluha.
Kako je sedaj z temi točkami? Ne mi sedaj rečt, da točke niso prenosljive in jih lahko pozabiva. Če je tako, greva takoj oba k Debitelu in vzameva paket najinD, pa mirna bosna.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.