Novo pri Mobitelu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Še enkrat si preberi kaj je napisal
rolleyes-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Še enkrat si preberi kaj je napisal
rolleyes-1.gif

Jest bi pa rad razumel, kaj je napisal tale pavliha, pa se ne morem pripravit v ponovno branje, ker bolijo oči.

SawyerX

Pripravnik
28. jan 2010
191
0
16
Kdo, ki in kaj? Napisal je, da bo Desire pri mobitelu, kar je very unlikely ali tako imenovan nexus one, ce prav berem šifro?
Prvic, Desire ni nikjer imenovan nexus one. Te lahko tudi Aceru Liquid reces nexus one, ker ima podobne specifikacije in 20 drugim. Drugic Nexus one ni se pri dobenem carrieru na svetu, ker ga samo google direct prodaja. Kakorkoli hoces razumet njegov post, kateri po mojem mnenju ima vecje lukne ko svicarski sir.

Nazadnje urejeno:

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Džisus. Low IQ mode on

Google Nexus. Ne bo ga. Pika
HTC Desire. Bo. Premierno pri Mobitelu in to relativno kmalu. Pika
In tretje. HTC Desire je zmogljivejši od Google Nexusa, torej klinc gleda še Google.

Low IQ mode off.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Aja, da bo še to jasno. HTC proizvaja Google Nexus. HTC pa bo praktično enak, a malce izboljšan mobilnik, prodajal pod LASTNO blagovno znamko HTC in z imenom Desire. Je sedaj dovolj jasno?
Praktično isti telefon le da je pri enem HTC podizvajalec za Google, pri drugem pa isto pakungo prodaja pod lastno blagovno znamko.
Kar se Googlea tiče bo v EU itak pogorel z Nexusom. HTC Desire je enak kot Nexus + deležen določen izboljšav in mikro spremembe ohišja. Pa naprodaj bo aprila, Nexus pa bogve kdaj.

bjani

Pripravnik
25. jan 2010
322
0
16
res si vsaj še enkrat preber kaj je coolpower napisal....pa mal dej v primerjavo HTC Desire in HTC nexus one tako po specifikacijah, kot po izgledu in dimenzijah pa ti bo marsikaj bol jasno..

drugač pa :"doben"
bonk.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik SawyerX pravi:
To ti pa nemorem verjet, ze zaradi Nexus One izjave. To namrec samo google direktno prodaja. Doben carrier nemore dobiti.

saj ni napisal da bojo prodajali Nexus One...napisal je tako imenovani Nexus One,saj zelo veliko medijev pise da je HTC Desire enak kot Nexus za razliko nekaj detajlov.Specifikacije so enake,proizvajalec je enak,le drugo ime in nekaj detajlov kot recimo namesto navigacijske kroglice ima nek opticni joystick
smile-1.gif

SawyerX

Pripravnik
28. jan 2010
191
0
16
Dobro no zdaj verjamem. http://www.preberi.si/content/view/2030878-HTC-Desire-pri-Mobitelu-sredi-aprila.html
Sevedno nevem, ce se lahko veselim nato. Odvisno kaj bodo z Itak paketom naredli. Ce mi 1Giga podatkov vzemejo, menjam takoj na tuš. Sicer se lahko ta paket oz subvencijo na tega vzemem le dokonca leta. Tak da je to zadni telefon z tem paketom in zelo, zelo verjetno tudi mobitelom, pri teh bednih 11,22,33,55... paketih.

Nazadnje urejeno:

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Fant, pojdi prosim k prodajalcem jogurta in romunske Milke ki bodo kmalu vzleteli v vesolje. Jamral boš itak povsod.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
No dajte mi prosim razložit, doma imam že nekaj let to Mobitelovo UMTS kartico kjer je pač zakupljena fiksna količina podatkov in mafija nič ne pošlje da bi kaj podaljšali naročnino itd... Plačujemo pa cca. 15€ mesečno če se ne motim, moram točno pogledat... Torej a obstajajo kakšni novi paketi podobni temu našemu staremu ter kaj je možno dobit ob vezavi po ugodni ceni?

Lp

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Kaj ima pa mafija z tvojim naročniškim razmerjem pri mobitelu ? A misliš da si se naročil na revijo ?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Ne... Da ne obvestijo da ti je razmerje poteklo že pred 1 letom in ti mogoče ponudijo kaj novega...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
No to mislim vezava, saj nismo 5 let stari in vemo kaj se misli ali ne?
wink-1.gif
Npr. Simobil in Debitel sta me že več mesecev pred potekom obvestila. Pa to niti ni sedaj bistveno torej če znate kaj povedat o tem kar sem zgoraj vpašal povejte če ne pa ne smetit teme...

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
Citat:
Uporabnik schalko pravi:
Tale novost bo verjetno velik hit za naročnike Itak paketov (Itak, Itak Plus in Itak Džabest):

Nokia 5230 69 €
cheer.gif

To je nekaj podobnega kot 5800 XpressMusic, ki ga ni več v prodaji, ne?

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
No tudi mene zanima, če je ta gsm za kaj? Sestra si ga namreč misli nabavit! Vem da za 69e ne moreš pričakovat čudežev, ampak vseeno!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.