Novo pri Mobitelu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
v vsakem primeru gre za zavajanje ljudji, ker je jasno zapisano kje ga lahko naročijo. V kolikor le-ta ni več na voljo, bi lahko spremenili besedilo itd itd....

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Si mogoce pomislil, da je reklama se od takrat, ko so se bili?

Sicer pa je bolj zanimiva storitev M:povsod, ki je v prihajanju ... ki je v bistvu enako, le da ne potrebujes strojne opreme ... ampak samo softverski SIP klient...

Sem probal to na iPhone-u in deluje odlicno... celo preko 3G omrezja...

Nazadnje urejeno:

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
sem pomislil tudi na to, vendar je taisti page še vedno objavljen na njihovi strani - vrjetno zarad tistih k ga že imajo... kot pravim, lahko bi spremenili besedilo - kajne?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Daj link ali pa kaj... Sicer pa je povsod tako...
smile-1.gif

Ker si "Tusmobilovec", bom dal konkreten primer pri Tusmobilu >> http://www.tusmobil.si/index.php?option=com_content&task=view&id=116&Itemid=1

Oglasujejo iPhone, ceprav kolikor vem, ga ze kar nekaj mesecev ni mozno dobiti...

Pa se cel kup takih zadev bi se naslo...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Ewo:

Citat:
Uporabnik Drago pravi:
ksz

Zaželel sem si M:stik . Danes sem obiskal MC NM, pa so mi povedali, da ga že od junija ni več možno naročiti. Zakaj pa potem reklama? Zavajanje?!

No ja, Tušmobilovc al ne, dejstvo je, da nikakor na njihovi strani ne najdem te povezave, kar pomeni, da je do te strani možno dostopat samo če maš shranjen ta link.... Ravno pred enim tednom je znanec še vedno dobil 3g izvedbo, tko da ga očitno še lahk dobiš....

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Do strani sem prisel, ko sem v iskalnik na strani vpisal "iPhone"
grims-1.gif
... Glede M:Stik ... pa jih verjetno le zacasno ni za dobit... Vsaj tako sem jaz razumel, ko je nekdo napisal...

Ni mi pa jasno, zakaj je v vecini primerov to takoj "zavajanje" in "nateg" ,... sploh ce gre za Mobitel ali Si.mobil ... Pac zadeva trenutno ni dobavljiva...

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Vse najboljše!

Si kar zadel. M:Stik samo trenutno ni za dobit. V septembru prihajajo novi modeli z novimi funkcionalnostmi, tako da ni panike.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Daj link ali pa kaj... Sicer pa je povsod tako...
smile-1.gif

Ker si "Tusmobilovec", bom dal konkreten primer pri Tusmobilu >> http://www.tusmobil.si/index.php?option=com_content&task=view&id=116&Itemid=1

Oglasujejo iPhone, ceprav kolikor vem, ga ze kar nekaj mesecev ni mozno dobiti...

Pa se cel kup takih zadev bi se naslo...

Kolikor so mi povedali, drug teden jih pride v malo večji količini, tako da nimaš ravno pravih podatkov
grims-1.gif
.

Lp.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Potem pa telefonsko ne dajejo pravih informacij... Prejsnji teden je kolega spraseval za iPhone 3G ali mogoce celo 3GS... pa so rekli, da jih ze od maja ni vec in da bodo predvidoma jeseni imeli 3GS ...

Glede M:Stika pa imas en odgovor nad tvojim, da bodo kmalu novi
grims-1.gif

Pa sploh ni v tem fora... Fora je v tem, da ce nekdo nekaj oglasuje, ni nujno, da to ima vsak trenutek na zalogi... Ko pride recimo ven novi model mobilnika, ga na veliko oglasujejo, dobiti ga pa ne mores, ker so zaloge ponavadi manjse od povrpasevanja...

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Tudi jaz sem nekje sredi avgusta klical na Tušmobil in so rekli da iPhonov ni in potem mi je kolega, ki dela v eni prodajalni, tudi potrdil, kakšna je situacija - telefončkov nimajo in nima pojma, kdaj jih dobijo. Tudi če bi jih imeli pa jih tam gotovo ne bi kupil, ker je predrago.

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Kdo je pa rekel, da je v celotni prodajni mreži zmanjkalo M-stickov? Mi imamo še 8kom
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja šusovci veselo skačejo, da mobitel zavaja, ker je v nekaterih poslovalnicah očitno zmanjkalo le teh
hysterical-1.gif

Dobrodošli nazaj z dopusta, nekaj časa smo pa le imeli mir na Alterju.

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Citat:
Uporabnik schalko pravi:
Kdo je pa rekel, da je v celotni prodajni mreži zmanjkalo M-stickov? Mi imamo še 4kom
cool-1.gif

No, lepo. Pa mi to niso mogli povedati v mojem najbližjem centru? Počakal bom dva tedna, da vidim kaj bo prišlo novega. Če s te moke ne bo kruha, bom pa tebe pocukal za rokav (če boš imel še kakšnega pod "pultom").
cool-1.gif

Kako pa je kaj z vezavo? Od januarja letos imam Povezani44, in če vzamem na ta paket še M:Stik, do kdaj bom vezan?

darinkoman

Pripravnik
29. feb 2008
319
0
16
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Kako pa je kaj z vezavo? Od januarja letos imam Povezani44, in če vzamem na ta paket še M:Stik, do kdaj bom vezan?

Za M:Stik ni vezave. V paketu Povezani44 je storitev brezplačna, ključek te pa pride 1€.

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
A je tukaj kak stručko, ki bi pogledal kaj je z mojim prenosom in vključitvijo številke v Mobitelovo omrežje? Sem že v sredo dobil sms, da bo številka vključena 31.8.09, seveda vceraj zamenjal simko v telefonu, danes zjutraj pa cela štala...
Hvala za odgovor..

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
V kolikor so mi pojasnili na Mobitelu se prenos in vklapljanje številk v omrežje opravlja ob 3 uri zjutraj...
danes pa jih kličem in ne vedo kaj se dogaja...pa tako sem se že veselil hval novega operaterja :S

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.