Novo pri Mobitelu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Recimo, imas paket 55.. Pri temu paketu imas manj ugodnosti, kot pri paketu 44.
13.gif
Pri paketu 55 je enkrat več pogovorov ter 5X več prenosa podatkov. Imaš pa manj SMS-ov in dražje telefone.
link

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ne vem glede templateov in ostalih tehnikalij. Zame je interni razvoj ker je konec koncev zadeva nastajala v hiši, z lastnimi resursi.

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
A kdo ve, če se bo dalo dobit še kakšne karte za the Killers, ker jih je zmanklao.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Hmmm...povsem osebno mnenje, ni mišljeno kot kritika.

- majhna količina uporabne informacije na centimeter ekrana
- nesorazmernost in izobilje raznovrstnih prikaznih slik, grafik,barv
- razvlečenost, posledica česar je preveč premikanja po strani
- uporabne informacije na dnu strani
- kup informacij se vleče in ponavlja na vsaki strani
- nečitljivost in neuporabnost uporabljenega fonta, sploh v bold varianti...

Sicer mi je najbolj všečna stran za poslovne uporabnike...

Glede na to, da to počnete sami in ste najbrž omejeni z oblikovanjem
je stvar tehnično in vsebinsko solidno narejena. Oblika in logika uporabniškega
vmesnika ter hitrost dela s stranjo je pa tisto, kar človeku da občutek udobja.
Pomisli na Iphone in njegove prednosti kljub marsikateri tehnični pomanjkljivosti.
Obvladovanje grafičnih orodij ni oblikovanje, temveč le orodje v rokah oblikovalcev.

lp,
Mpix

Bella

Pripravnik
23. okt 2008
73
0
6
Citat:
Uporabnik schalko pravi:
Še še, brez skrbi
cool-1.gif

kako pa veš? Jaz sem edino plakat videla, da jih kao še delijo, če pripeljše frende k itak džabest. Jih je že kdo dobil?

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.497
7.011
113
Meni je nova Mobitelova stran zelo všeč, bistveno bolj pregledna. Se pa strinjam s predhodnikom, da bi bilo bolje če bi bilo vse malo bolj strjeno. Imam pač rada čimveč podatkov na eni strani in čim manj skrolanja. Pa da so lično urejeni seveda, to pa so za moj okus uspeli narediti. Zdaj ima vse skupaj sploh en smisel. Prej je bil prav podvig kaj najti, če si iskal kaj drugega kot trenutne telefone v ponudbi.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Počakaj še eno leto. Prej ali slej bo večina imela monitorje z ločljivostjo 1600x1050 pik in na takšnih se stvari vidijo skoraj v celoti.
Meni je zelo pomembno, da se spletna stran naloži v trenutku. Najbolj sovražim takšne, ki se na zelo spodobni povezavi nalagajo pet ali še več sekund, spletni browser pa vmes izdihuje še zadnje odstotke svoje zmogljivosti kar se na malce starejših računalnikih izkaže kot zelo neprijetno.

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Pa kaj ta MOBITEL misli dati v prodajo kake nove sonyericssone? Potrebno bi bilo zapravit par € pa ni pametne ponudbe! Ali pač?

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Pa kaj bo nepomembnež tudi kakšega dejansko kupil? Bodi brez skrbi. Sony Ericsson se je končno spet zelo resno lotil Slovenije in bo vse by the book. Več o tem pa vnaprej ne bom pisal. Varčuj cente.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Počakaj še eno leto. Prej ali slej bo večina imela monitorje z ločljivostjo 1600x1050 pik in na takšnih se stvari vidijo skoraj v celoti.

Stran je odličen korak naprej, ima pa nekaj pomanjkljivosti, ki jih še zbiram in jih bom poslal kot feedback. Odlično je, da ponujajo to možnost sodelovanja z uporabniki.

Ne morem pa se strinjati s citirano izjavo. Sploh ker gre za mobilnega operaterja, ki mora imeti zelo dobro berljivo stran tudi na vseh mobitelih. In ker so nenazadnje v velikem porastu netbooki z zasloni pod 10 palci.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
In točno ti bodo imeli največ scrolanja po strani... z velikimi fotkami
in grafičnimi elementi preko velikega dela ekrana.

Majhno je lepo... ta pregovor menda ne velja samo pri eni (dvojni)
stvari, ampak ta debata je za drug del foruma...
redface-1.gif

lp,
Mpix

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.