Novo pri Mobitelu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Seveda, saj nič ne rečem. Na mobilni sceni treutno spijo edinole pri Mmobilu in IZImobilu. Debitelovci pa itak že od začetka dremajo.

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Seveda, saj nič ne rečem. Na mobilni sceni treutno spijo edinole pri Mmobilu in IZImobilu. Debitelovci pa itak že od začetka dremajo.

Poglej temo "Novo pri Mmobilu". So se ze predramili. :)

LP

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Kr neki......
stupid-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Hmja. Ta reklama je idejno nastajala kar nekaj časa, vsa kreativa pa je temeljila na poglobljenih tržnih raziskavah. Nikakor ni namenjena 12 letnikom, ti tudi prinašajo zelo malo denarja, še manj pa izgubljajo čas z gledanjem televizije.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Verjamem, da je blo tako.
Dans je težko nardit dobro reklamo. Sploh pa vsem ugodit.
Men pač ne sede.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
Reklama je super. Ampak a na koncu govori Pavle Ravnohrib? Ker po mojem laičnem mnenju njegov glas res ne paše v to reklamo.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Je morda kaj znano kdaj - ce sploh - bo v kaksni akciji na voljo Motorola W160 ? Videti je kot izboljsana F3, kar bi bilo super.

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
meni je tudi ta nova zelo všeč. pravzaprav so mi bile skoraj vse m@ reklame dobre.

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Citat:
Uporabnik nepot pravi:
Moje mišljenje. Ena izmed najboljših reklam na našem mobilnem trgu ever.
Se podpišem pod to. Enim so pač animirane risanke bolj všeč. Tem ponavadi rečemo OTROCI...
evil.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Sprašujem se, kdo je zdaj tu otrok (s tako izjavo)....ali pa, da ne uporabim kake druge besede!?

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Verjamem, da je fenom Simobila težko izraziti pohvale konkurence. Še dobro, da s(m)o nekateri zlezli iz plenic in lahko mirno pohvalijo mnoge Simobilove reklame, četudi so sicer privrženi Mobitelu.

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Verjamem, da je fenom Simobila težko izraziti pohvale konkurence. Še dobro, da s(m)o nekateri zlezli iz plenic in lahko mirno pohvalijo mnoge Simobilove reklame, četudi so sicer privrženi Mobitelu.
Še posebej sedaj, ko so Simobilove reklame postale sumljivo podobne Mobitelovim... Pač Simobilov copy/paste sindrom...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Meni so še vedno najbolj všeč reklame iz časov Agencije 41.
In ravno v takšnem stilu je nova mobitelova reklama ...

Dobra reklama, spodobno sporočilo, primerno povedano in lepo umeščeno.
Morda me malo moti le glasba, ki nekako ne sovpada
z okoljem trženja storitev. Lepo
roza.gif

Čigavo delo je to?

lp,
Mpix

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik schalko pravi:
Še posebej sedaj, ko so Simobilove reklame postale sumljivo podobne Mobitelovim... Pač Simobilov copy/paste sindrom...
evil.gif

Internetno merjenje tica
grin1.gif

Motorola W160 v akciji za penzioniste (ja, vem da so akcije univerzalne, ampak njim je ocitno namenjen), kdaj, ce sploh ?

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
A na mobitelu ni nič novega, da se o oglasih pogovarjamo? Meni je sicer tudi všeč, sploh sporočilo, nisem ga pa zasledila na tv.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.