Novo pri Mobitelu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
Za Itak kampanja je meni tud všeč. Samo tista Treniraj jezik mi je bila pa odbijajoča.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Itak kampanja v celoti odstopa od klasične Mobitelove podobe, tako je bilo tudi načrtovano. Seveda pa se je treba vprašati kaj ali kje je tista "klasična" podoba, v preteklosti je bila prisotna. Zelo se je poznala enotna nit, ki se je vlekla skozi vsa oglasna sporočila. Je pa res, da je takrat vse delala Agencija 41, sedaj pa delajo Futura DDB, Pristop in Publicis, vsak na svojem segmentu.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Vprašanje. Zakaj se menjava oglaševalske agencije? Ok, pustimo nezadovoljstvo ob strani. Zakaj ste zapustili Agencijo 41 pa LuskStudio? Se veliko motom, če rečem, da vsak nadzornk/uprava imaa svoje prijatelje v agencijah in po svoje delijo usodo ki si jo kasnje bratsko razelijo?
wink-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Za nazaj težko govorim, kaj vse so bili razlogi. Sedaj te logike ni, če bi bila, bi vse verjetno delala ena agencija, tako pa so "na broju" tri top slovenske ADV agencije. S tem je posledično uvedena interna konkurenca med njimi, nihče ni "poklican od boga" in od nikogar nisi skoraj življenjsko odvisen. Tudi nabor kreativnih idej je s tem avtomatično bistveno večji. Pa še rešitve lahko med sabo lepo primerjaš.
Prej omenjen duo je sicer bil dober, nikakor pa se ne morem strinjati s tem, da mu nihče ne seže do kolen. To bi bilo že krepko pretiravanje. Težko je namreč o kakovosti nekoga soditi kadar ima samo enega ključnega naročnika, ostalo pa so drobtinice. Futura, Publicis in Pristop se morajo stalno dokazovati na trgu, imajo ogromno naročnikov in njihov renome je rezultat dobrega dela pri večih projektih, različnih naročnikih.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
A41 je prej imela ekskluzivo tudi zaradi sorodstvenih vezi z tončkom. Za moje pojme so delali dobro, ni jim kaj ocitati. Vprasanje pa je, koliko "prevec" denarja se je zmetalo za njih

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik Mbonbon pravi:
jaja, Futura to naredila...

A, to je tista Futura, ki je zmagala na SOF? Svaka čast. Tu se zdaj lepo pokaže, zakaj je dobro, da Mobitel sodeluje s tremi agencijami. Futuro bo verjetno hitro odpikal.

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Novosti:

GSM Alcatel OT-E201 1,00€
GSM Samsung SGH-C260 9,00€
GSM Sagem My411c 39,00€
GSM Motorola U9 199,00€
UMTS Samsung SGH-J400 69,00€
UMTS Samsung U700 169,00€
UMTS Motorola V9 249,00€

Mbonbon

Pripravnik
2. okt 2007
129
0
16
bojda Mobitel že pripravlja novo oglaševalsko kampanjo, in menda bo odlična! Simobil, prepare for landing.

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Citat:
Uporabnik Mbonbon pravi:
bojda Mobitel že pripravlja novo oglaševalsko kampanjo, in menda bo odlična! Simobil, prepare for landing.
Narobe si se izrazil. Prav bi bilo: Simobil, prepare for copying
priden.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik schalko pravi:
Citat:
Uporabnik Mbonbon pravi:
Narobe si se izrazil. Prav bi bilo: Simobil, prepare for copying
priden.gif

Da ne bo lih obratno da ne bo kaj mobitel kopiral od si.mobila...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Mobitel je v okviru oblikovanja mobilnega operaterja na Kosovu vzpostavil že 140 baznih postaj ter seveda zmogljivo in zanesljivo mobilno omrežje in to v rekordnem času - devetih mesecih po prejemu koncesije.

http://geesem.blog.siol.net/2008/04/10/kosovski-ipko/

Heh, Tušmobil pa komaj prvo omrežje postavlja, pa še to počasneje...

Koliko gradbenih dovoljenj so uradno pridobili na na Kosovu? 0? Kolikšen je buđet za podkupovanje lokalnih veljakov? 10 mio EUR?
evil.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
CTRL+C ... CTRL+V ... Na svetovnem prvenstvu v kopipejstanju bi simobil zagotovo bil zelo uspešen!
evil.gif

Sicer pa sem tudi sam slišal da spet kuha nekaj novosti pri mobitelu + zanimiva nova oglaševalska kampanja.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
>> Sicer pa sem tudi sam slišal da spet kuha nekaj novosti pri mobitelu + zanimiva nova oglaševalska kampanja.

Jaz sicer nisem nic slisal... sem pa preprican, da se take zadeve kuhajo vedno in pri vseh operaterjih
smile-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Da, razlika je le v tem, da je ta "obrok" že skoraj pripravljen in bo zelo kmalu na mizi.
wink-1.gif

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Mislm da tud konkuernca ne spi, ker tisti ki bo sedaj spal bo za vedno zaspal ....

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.