Novo pri Mobitelu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Citat:
Uporabnik MAKY_ pravi:
hmmm meni na z1010 noče delati. link za predvajanje je, ko pa ga izberem, se ne morem poscrolat do tam kjer potrjuješ za kolko časa izbiraš itd... kater browser pa imaš?

Hja, Tu je manjša caka. Zgleda, da na Z1010 ne prikaže pravilno strani za splošne pogoje. Zato se moraš (jaz sem to na slepo poizkušal) s kurzorjem pomakniti na spodnji del menija, ki ga vidiš, na najvišjo izbiro, ki je, mislim da, 'Nazaj'. Potem pa 3x klikneš gor in stisneš 'Ok'. Po tem ti potrdi brezplačno TV do konca avgusta in lahko gledaš.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Nekaj takega kot pri tistem znamenitem poskusu, če bi vsi prebivalci ene poloble skočili in bi se Zemlja premaknila iz tirnice...

Seriously - kako si pa predstavljaš realizacijo tega?

Ja možnost obstaja, da bi bilo kaj tako zanimivega na TV, da bi vsi želeli videti. Npr. otvoritev olimpijskih, teroristični napad, komet ki leti proti zemlji...
grin1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Moj.mobitel.si.
Nova storitev M:namiznik že deluje. Gadget je za MS Vista.
Na kratko: omogoča pošiljanje SMSov, uvoz imenika iz Outlooka, pregled aktualne porabe. Prijava z uporabniškim imenom in geslom s spletnega planeta, enako kot pri M:Rokovniku.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Lep in uporaben. Poleg tega pa se še da nastavit za 4 stvari, katere ti naj dodatno prikazuje. Poraba, moneta, sms na mesec...

aplauz.gif
mobitel

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Koristno je recimo v tujini ker se SMS zaračuna po slovenski ceni in ne po roaming tarifi, ki je nekajkrat višja. Rabiš pa internet dostop. Ampak OK, nekdo, ki ima namen poslati večjo količino SMSov gre lepo na mobilni internet, pošlje krepak zalogaj SMSov in s prihrankom pokrije velik del stroškov interneta v tujini.

Tipičen primer je Hrvaška.

1 SMS stane 26 centov. 100 kB pa 34 centov. Greš lepo na web, pošlješ nekaj SMSov in pride ceneje kot da bi pošiljal preko mobilca. Dohodni pa itak nič ne stanejo.

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
No, pa bo tudi kaka stranska korist od tega, da imam Visto in je nisem downgradala na XP-je.

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
sem probal na 6500 nokiji in je prijelo iz prve. Je pa problem, da v notranjosti bajte bolj slabo lovi UMTS in ponavadi kr na GSM preklopi in to v Ivančni Gorici. Sem mislil, da je kaj bolj pokrito...

Tudi na moji "stari" Nokii 6630 dela super. Testirano v Šiški v zdravstvenem domu (ko čakaš več kot 1 uro na izvide, prelistaš novice na Planetu, zna prav prit tudi tv) in v Ljubljani v centru.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.313
7.320
113
ja ce zelite da zadeva dleuje, se morate povezovati preko wa gatewaya sicer zadeva ne o delovala

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
Je komu uspelo usposobiti "rokovnik" ali "mobilno tv" na pametnem telefonu na WM6 platformi?
Meni namreč ni.
tongue-1.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
na htc s710 mi ni ratal. No sej zdej šaltam na nokia e51, mam dost wm6 heh

Aja pa čakam, da bo delalo tudi za XP, tista zadevca, k je ztdej samo na visti

Nazadnje urejeno:

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.628
722
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ja ce zelite da zadeva dleuje, se morate povezovati preko wa gatewaya sicer zadeva ne o delovala
V čem je potem smisel X wap naslovov, če je pravi le eden?
confused-1.gif

Zgoraj nisem napisal, nastavitve dostopne točke so bile pri obeh identične.

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Matko pravi:
KSZ

TV dela, preko:
planetwap.planet.si

Preko wap.mobitel.si NE dela, ni gumba predvajaj, je vse ostalo.

Direktni linki:
SLO1: <a href="rtsp://stream.mobitel.si/mus/live/tv/1/slo1u.sdp" target="_blank">rtsp://stream.mobitel.si/mus/live/tv/1/slo1u.sdp</a>
SLO2: <a href="rtsp://stream.mobitel.si/mus/live/tv/1/slo2u.sdp" target="_blank">rtsp://stream.mobitel.si/mus/live/tv/1/slo2u.sdp</a>
Šport: <a href="rtsp://stream.mobitel.si/mus/live/tv/1/s1u.sdp" target="_blank">rtsp://stream.mobitel.si/mus/live/tv/1/s1u.sdp</a>
Cartoon: <a href="rtsp://stream.mobitel.si/mus/live/tv/1/cartoonu.sdp" target="_blank">rtsp://stream.mobitel.si/mus/live/tv/1/cartoonu.sdp</a>
Čarli TV: <a href="rtsp://stream.mobitel.si/mus/live/tv/1/carlitvu.sdp" target="_blank">rtsp://stream.mobitel.si/mus/live/tv/1/carlitvu.sdp</a>
Golica TV: <a href="rtsp://stream.mobitel.si/mus/live/tv/1/golicau.sdp" target="_blank">rtsp://stream.mobitel.si/mus/live/tv/1/golicau.sdp</a>
Info TV: <a href="rtsp://stream.mobitel.si/mus/live/tv/1/infou.sdp" target="_blank">rtsp://stream.mobitel.si/mus/live/tv/1/infou.sdp</a>

hvala za tele direktne linke! sedaj vsaj dela preko streaming media progama na tytnu. ker enkrat sem šel na plantewap.planet.si in je bil link, sem izbral za 1 mesec potem pa ni blo več linkov. sedaj vsaj delajo... hvala!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.