Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
jutri bo spraševal kdaj bo spet bigbob
nene, jutri bo prašal če se mu splača vzet bigbob glede na obstoječo naročnino pri mobitelu
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
kje lahko preverim stanje na svojem bob računu?
če želiš preveriti stanje na svojem bob računu, vtipkaj *668# in pritisni tipko za klicanje.
Citat:
Uporabnik jusko pravi:
A mi lahko kdo potrdi, da se mu pravilno prikazuje informativna poraba na 4545 stanje ali števec porabe na moj.bob.si?
Pri meni že od začetka od kaj sem pri bobu (december 2011 - bigbob s podatkovno opcijo) informativna poraba za podatke prikazuje 1024 MB, zdaj a sem kaj porabil ali ne. Na suportu mi vedno odgovorijo, da tehniki odpravljajo težavo. Enak problem ima moja partnerka pri bobu.
A se vam informativna poraba podatkov pravilno prikazuje ali smo vsi na enakem? Zadeva se mi zdi nerodna, ker vedno rabim podatke z rezervo.
Citat:
opozorilo v kolikor imaš vključeno podatkovno opcijo 1 GB prihaja do nepravilnega prikaza prenosa podatkov, saj sistem prikazuje porabljeno količino 1.024 MB že ob prvem prenosu, ne glede na dejansko porabo oz. količino prenesenih podatkov. težavo odpravljamo in se ti za nevšečnosti opravičujemo.
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Citat:
Uporabnik jusko pravi:
A mi lahko kdo potrdi, da se mu pravilno prikazuje informativna poraba na 4545 stanje ali števec porabe na moj.bob.si?
Pri meni že od začetka od kaj sem pri bobu (december 2011 - bigbob s podatkovno opcijo) informativna poraba za podatke prikazuje 1024 MB, zdaj a sem kaj porabil ali ne. Na suportu mi vedno odgovorijo, da tehniki odpravljajo težavo. Enak problem ima moja partnerka pri bobu.
A se vam informativna poraba podatkov pravilno prikazuje ali smo vsi na enakem? Zadeva se mi zdi nerodna, ker vedno rabim podatke z rezervo.
Je na portalu Moj Bob opozorilo:
Citat:
opozorilo v kolikor imaš vključeno podatkovno opcijo 1 GB prihaja do nepravilnega prikaza prenosa podatkov, saj sistem prikazuje porabljeno količino 1.024 MB že ob prvem prenosu, ne glede na dejansko porabo oz. količino prenesenih podatkov. težavo odpravljamo in se ti za nevšečnosti opravičujemo.
Jaz rešim tako, da pri "stanje tekoče porabe" izberem "vrsta storitve: prenos podatkov" in potem "izvozi seznam v excel", potem pa tam sešteješ s funkcijo SUM. Pač, je zamudno, ampak vsaj veš koliko porabiš.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
jaz se pa v moj bob več ne morem prijavit, ne z številko od boba ne z mobitelovo ki bo prenesena na bob, verjetno sem neki vmes zahaklan ?
Citat:
Uporabnik boc pravi:
Kako je z vklopom/izklopom 1GB opcije ?
A se da oboje (vklop in izklop(!)) izvesti na "mojbob" ?
Ali je mogoce to opcijo vklopiti le za en mesec ?
Citat:
kaj je bob podatkovna opcija?
bob podatkovna opcija 1 GB ti omogoča brezplačno brskanje po spletu in sprejemanje/pošiljanje elektronske pošte. bob podatkovno opcijo 1 GB si lahko vklopiš v kolikor imaš aktiviran bob naročniški paket. cena za 1 GB prenosa podatkov je 5,00 € na mesec.
vključena količina podatkov velja samo za prenos podatkov v Sloveniji. v kolikor zakupljene količine podatkov nisi porabil, se neporabljena količina ne prenaša v naslednje obračunsko obdobje. obračunski interval za prenos podatkov je 64 kB.
v kolikor zakupljeno količino podatkov porabiš pred iztekom obračunskega obdobja, se vsak nadaljni GB prenesenih podatkov zaračuna v višini 5 €.
če opcije ne izklopiš, se samodejno obnavlja vsak mesec. v kolikor želiš bob podatkovno opcijo 1 GB izklopiti, pokliči na 090 068 068 (cena klica na minuto je 1 € z vključenim DDV). cena prenosa podatkov se po izklopu zaračunava v skladu s ceno za prenos podatkov v Sloveniji.
Citat:
Uporabnik boc pravi:
Torej se da tudi izklopit prek WWW ? To sprašujem ker na WWW piše, da je izklop mogoč s klicem na 090 XYXČ