off topic:
Saj ni bilo tam kaj za uporabljat aktivno, na koncu sem lahko samo še gledal.
Lepo se spominjam primera, ko si lahko tam sam nastavil številke ugodnost... čez čas sem hotel številke zamenjati in to elektronsko ni bilo več možno, so ukinili, poleg tega pa brez obvestila o spremembi pogojev znižali popust (je bil prej 70:30, potem pa 20%).
Za razčlenjeno porabo je bilo potrebno dati zahtevo, če se ne motim, skratka povsem neuporabna zadeva.
Da bi pa lahko spremenil kakšne podatke pa je bila znanstvena fantastika.
To kar sem danes videl na portalu mojbob, je svetlobna leta napram Monitorju.
In če ga jaz nisem znal uporabljati, potem je mojbob itak še boljši, ker je preprost, da lahko z njim dela vsak.
Lahko pa napišeš kaj bolj konkretnega o Monitorju v drugi temi.
p.s.
si sploh pogledal kaj ponuja mojbob al kar na pamet?
Pa da ne bo pomote, monitor mi še vedno deluje, sem šel sedaj pogledat, ker za eno številko moram še do junija plačevati naročnino, ki je seveda večja kot poraba pri bobu... noro.
primer neuporabnega Monitorja, še vedno je tak kot je bil, ko sem ga "uporabljal"
Razčlenjen račun.
Citat:
Poizvedba je v teku, kar lahko traja dalj časa.
Prosimo počakajte in po končanem prenosu zaprite okno.
Pri privzetih nastavitvah IE-ja se prenos ne začne takoj, temveč po potrditvi rumeno obarvanega obvestila v pojavnem oknu (izberete Download file). Obvestilo se ne pojavi več, če v nastavitvah IE-ja dodate Monitorjevo stran med zaupanja vredne strani (Trusted sites).
Če se prenos kljub zgoraj omenjenemu postopku zaključi z napako, kliknite z desno tipko miške na povezavo in iz priročnega menija izberite "Shrani cilj kot ..." oz. "Save Target as ...".
Nima smisla izgubljat besed o mobitelu in Monitorju. Ni čudno, da uporabniki na veliko odhajajo.