Novo pri bobu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
V roku 30 dni po spremembi.
wink-1.gif

Tlelemachove splošne pogoje jaz berem tako, da vedno plačaš prekinitev in spremembo paketa (razen pri spremembi splošnih pogojev), tudi ko več nimaš vezave.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
V roku 30 dni po spremembi.
wink-1.gif

Tlelemachove splošne pogoje jaz berem tako, da vedno plačaš prekinitev in spremembo paketa (razen pri spremembi splošnih pogojev), tudi ko več nimaš vezave.

Kolikor vem, to velja v roku 30 dni PRED spremembo... toliko prej morajo namrec javno objavit, ce se spremenijo pogoji...

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Kaj pa tako razmišljanje?;
-skleneš pogodbo za 2 leti in se recimo po 1- mesecu spremenijo splošni pogoji
-po 2 letnem izteku pogodbe čez 2 leti ali imaš še vedno pravico uveljavljati do brezplačnih odstopnih pogojev in stroških-penalov kateri sledijo, ker so se od takrat ko si sklepal naročnino bistveno spremenili pogoji?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Kaj pa tako razmišljanje?;
-skleneš pogodbo za 2 leti in se recimo po 1- mesecu spremenijo splošni pogoji
-po 2 letnem izteku pogodbe čez 2 leti ali imaš še vedno pravico uveljavljati do brezplačnih odstopnih pogojev in stroških-penalov kateri sledijo, ker so se od takrat ko si sklepal naročnino bistveno spremenili pogoji?

Ob vsaki spremembi pogojev moras biti obvescen in samo takrat imas 30 dni casa da se odlocis za prekinitev pogodbe brez dodatnih stroskov... Obvestilo o spremembi pogojev je ponavadi javno objavljeno na spletnih straneh in ponavadi tudi na zadnji strani racuna ...

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Včeraj gledam na Moj bob in sem opazil, za ženino številko, da piše, da je objavljena v imeniku, čeprav je bila že od same sklenitve naročnine neobjavljena ter je bilo tako tudi označeno. Pogledam še za ostale tri številke, ki jih imamo v družini in za vse piše, da so objavljene, čeprav prej niso bile. Bob samovoljno spreminja uporabniške nastavitve. Ali ima še kdo tak problem?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Ojla, napaka je v prikazu na mojem bobu,..napaka se že odpravlja in bo z novim popravkom porihtana,..
lpb

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Jest tudi ne dobim na nobeno od domačih številk,..tako da so verjetno to ali buče ali napaka,..
b

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Ojla, napaka je v prikazu na mojem bobu,..napaka se že odpravlja in bo z novim popravkom porihtana,..
lpb

Oddelek informatike je zopet zatajil. Bo treba kakšen procent od plače odbit.
evil.gif

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Ti pripnem sliko popoldan, sicer pa si ti baje tata-mata pri SiMobilu in mogoče o BOBu le ne veš vsega.
Če je napaka je dobrodošla, povej to BOBovim šefom.

Ali pa je to v povezavi s preusmeritvijo na Tlelemach, ker tudi tam nisem bil dosegljiv, ampak SMS pa je prišel na BOB številko!

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
glihkar dobil, zakon, boljs zadrzat kot zgubit hehe in spet bo kreg zakaj ne drugim zakaj samo dolocenim, sej na koncu bodo vsi.

Dobr so se spomnl, bos imel cez 2 meseca da nebi ta cajt imel ideje stegn hehe
torej kaksne insiderske info da bo konkurenca v tem cajtu naredila kaksno tako hudo ponudbo?

Nazadnje urejeno:

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.307
4.124
113
samo zakaj od 2.12 dalje ????

če imaš cikel 25 v mesecu boš ravno za božička na vrsto prišel

mr_

Guru
20. sep 2007
9.361
2.739
113
Kam pa bi sli tisti, ki pravite, da ravno zadnji cas?
Sicer pa, ce mogoce pride se sms zgresen klic, je za moje potrebe vse.
Seveda pa cez eno leto ne bodo sli nazaj dol.
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.