Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Če ne bodo kmalu vključili obveščanja o "zgrešenih" klicih (ko nisi dosegljiv), bo kmalu en manj!
Trenutno delam na področju kjer ni Simobilovega signala in sem si moral na silo kupit en IZImobil, da me sploh dobijo, oz. da vem kdo me išče. SEveda sem ful navdušen, da si moram delat preusmeritev,...
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Če ne bodo kmalu vključili obveščanja o "zgrešenih" klicih (ko nisi dosegljiv), bo kmalu en manj!
Trenutno delam na področju kjer ni Simobilovega signala in sem si moral na silo kupit en IZImobil, da me sploh dobijo, oz. da vem kdo me išče. SEveda sem ful navdušen, da si moram delat preusmeritev,...
se je blo težko pozanimat pred nakupom kaj ponuja bob? Javljanje na SMS ni nikjer omenjeno. torej....
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
A slučajno kdo ve, ali gredo minute preusmeritve v "zakupljene" minute pri Bobu ali pa jih mogoče posebej kasirajo (me niti nebi čudilo).
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
se je blo težko pozanimat pred nakupom kaj ponuja bob? Javljanje na SMS ni nikjer omenjeno. torej....
Uuuu si pameten!
A kje piše, da so kaj obljubili in niso izpolnili, je pač storitev, ki mi manjka in bi jo bil pripravljen tudi doplačat!
Mogoče vem o mobilni telefoniji vsaj toliko kot ti.
Kaj pa če bi npr. povedal kje je to območje?Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
40% manj za 30% ugodneje je zate ceneje?Citat:
Uporabnik drevored pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Kljub vsemu je BOB še vedno najcenejši.
Kakor za koga.
Ker verjamem, da ne moreš pomagat, mi verjami, da "ta pravi" že vedo.Citat:
Uporabnik Super pravi:
Kaj pa če bi npr. povedal kje je to območje?Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Citat:
Uporabnik englishman pravi:
Ali morda kdo ve, če je pri bobu možno zakupiti še dodatne minute - zanimam se za bob brutalni, samo mi je 1000 min premalo? Hvala!