Novo pri bobu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Jaz sem bob položnico nazadnje plačal februarja letos.
nahrung002.gif

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Če ne bodo kmalu vključili obveščanja o "zgrešenih" klicih (ko nisi dosegljiv), bo kmalu en manj!

Trenutno delam na področju kjer ni Simobilovega signala in sem si moral na silo kupit en IZImobil, da me sploh dobijo, oz. da vem kdo me išče. SEveda sem ful navdušen, da si moram delat preusmeritev,...

luka51

Guru
16. avg 2007
14.411
5.685
113
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Če ne bodo kmalu vključili obveščanja o "zgrešenih" klicih (ko nisi dosegljiv), bo kmalu en manj!

Trenutno delam na področju kjer ni Simobilovega signala in sem si moral na silo kupit en IZImobil, da me sploh dobijo, oz. da vem kdo me išče. SEveda sem ful navdušen, da si moram delat preusmeritev,...

se je blo težko pozanimat pred nakupom kaj ponuja bob? Javljanje na SMS ni nikjer omenjeno. torej....

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Izi ima obveščanje o zgrešenih klicih? Ta akcija s po 600enotami, to je potrebna vezava?

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:

se je blo težko pozanimat pred nakupom kaj ponuja bob? Javljanje na SMS ni nikjer omenjeno. torej....

Uuuu si pameten!

A kje piše, da so kaj obljubili in niso izpolnili, je pač storitev, ki mi manjka in bi jo bil pripravljen tudi doplačat!
Mogoče vem o mobilni telefoniji vsaj toliko kot ti.
cool-1.gif

Hvala za IZI nasvete, sem danes aktiviral kartico, vključil Izimesec M tarifo - če prav razumem imam sedaj s plačanimi 9€ za paket (kartica + navodila) en mesec "zastonj" 1800 enot (600+600+600). Tukaj pa ne rabim SMS obveščanja, kdor me dobi me dobi.
Samo za podatkovni prenos moram še nastavit za moj (pra)stari telefon SE 750i.

Aja pa na BOBu sem z iPhonom vključil samo preusmeritev klica, če nisem dosegljiv. Gre z ukaznim nizom **62*številkapreusmeritve# kliči. Sem že skoraj pozabil na te ukazne nize.
wink-1.gif

A slučajno kdo ve, ali gredo minute preusmeritve v "zakupljene" minute pri Bobu ali pa jih mogoče posebej kasirajo (me niti nebi čudilo).

drevored

Pripravnik
11. jul 2013
108
8
18
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
A slučajno kdo ve, ali gredo minute preusmeritve v "zakupljene" minute pri Bobu ali pa jih mogoče posebej kasirajo (me niti nebi čudilo).

Če imaš paket z vključenimi minutami, potem se tudi za preusmeritve odštevajo minute iz paketa.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.411
5.685
113
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:

Uuuu si pameten!

A kje piše, da so kaj obljubili in niso izpolnili, je pač storitev, ki mi manjka in bi jo bil pripravljen tudi doplačat!
Mogoče vem o mobilni telefoniji vsaj toliko kot ti.
cool-1.gif

čakaj malo. zakaj jočeš zdaj? vedel si, da tega nima ampak si vseeno šel na bob. zdaj pa te mti da tega nima?
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

V bistvu ga jaz razumem, da ga to ne bi motilo, če bi imel bob vsepovsod signal...

Izvorni greh je v signali, zaradi česar je nedosegljiv...

Sicer bi imel zgrešen klic.

Vsega pa bob tudi ne more imeti, sicer papa mama Simobil.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Aleluja!!!

Saj ne jokam, me pa moti in upam, da je to dovoljeno?

Je pa ravno danes prišla kot naročeno mini anketa in dvakrat sem jim napisal moje želje.
smile-1.gif

Kljub vsemu je BOB še vedno najcenejši.

PS: presenečeni bi bili, če bi vedeli kako malo vpliva ima "sestrična" Simobil na BOB.
wink-1.gif

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:

Kaj pa če bi npr. povedal kje je to območje?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.762
6.750
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik drevored pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Kljub vsemu je BOB še vedno najcenejši.

Kakor za koga.
40% manj za 30% ugodneje je zate ceneje?
confused-1.gif

je pa konkurenčno za nekoga ki mu količine zadostujejo. Zanimimo bi bilo primerjati cene za presežene količine. Ker potem te lahko čaka presenečenje ko te 10% presežena ena kolicina stane več kot vse zajete kolicine. Sem izkusil na lastni koži. Pa ne pri izi.

Nazadnje urejeno:

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Citat:
Uporabnik Super pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:

Kaj pa če bi npr. povedal kje je to območje?
Ker verjamem, da ne moreš pomagat, mi verjami, da "ta pravi" že vedo.
wink-1.gif

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Ali morda kdo ve, če je pri bobu možno zakupiti še dodatne minute - zanimam se za bob brutalni, samo mi je 1000 min premalo? Hvala!

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Dobra alternativa je tušmobil... Tam maš za 15 eur več... neomejene klice in 2 giga podatkov...
Pa maš vse to kar te moti...

tko da...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.