Novo pri bobu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Tole dostavno sluzbo moram jaz tudi pograjati... Narocilo sem oddal 27.11. okoli 8ih zjutraj ... 1.12. sem dobil SMS, da bo dostava 2.12. ...

IMG_3600-20141206-103734.jpg

2.12 me je kurir klical malo cez sedem zjutraj, da bo dostava danes... recem OK in da sem do cca. dveh ali treh v pisarni... (dal sem sluzbeni naslov, ker je tam prinarocilu pisalo, da je dostava med 8 in 16 uro in naj vpisem tisti naslov, kjer sem takrat dosegljiv)... in cakam... cakam... okoli enih popoldan ga poklicem, ce bo danes... pa pravi, da se mu je pokvaril kombi in bo sele po tretji uri... sem rekel, da po tretji pa ne bom vec na sihtu... pol je pa rekel da bo okoli dveh dostavljeno (zanimivo, ker maloprej je se rekel, da se mu je kombi pokvaril
smile-1.gif
...

Skratka... upam, da sem imel samo jaz ravno smolo tisti dan ...
nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Če imate pritožbe čez dostavo, potem se pritožite,.. točko kdo, kdaj, kaj,...
Pošta Slovenije je za ta koncept predraga,..
b

I

Izbrisan uporabnik #488

Lej, pa bodo tam delavca grdo meli, ki je itak pod pritiskom.

Sistemsko imajo neurejeno, jaz sem samo napisal, da je zadeva "brezvezna", ker se itak ne držijo roke in ure.

Po moje bi se s pošto Slovenije lahko dogovorili.

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Pošta Slovenije je nam prilagodila cenik napram konkurenci....

Je pa še danes kr zanesljiva precej bolj kot konkurenca, katere pošilja študentarijo po pakete...

Abomination1

Pripravnik
22. okt 2012
298
0
16
Imel ENAKE probleme z dostavo kot predhodnik.
Dobil SMS zju3 da bom okoli 10h dobil paket. Ne pošiljam nazaj nobenega sporočila, kar pomeni, da termin velja. No ker do 1h ni bilo paketa pokličem na bob, ki me zveže z poštno centralo (DHL). Tam me zvežejo z kurirjem in pravi, da bo ob 2.30 bo pri meni. ob 2.30 ga ni pokličem 2.40 nazaj na Bob, me prevežejo, pokličejo DHL, dpbim odgovor, da se je pokvaril kombi. Pravijo da pride naslednji dan. Naslednji dan se dogovorim, spet nič, čakam in čakam, nato pokličem, pravi, da je v bližini in če hočem, naj skočim k njemu po paket, ali pa ga pripelje popoldne k meni. Kličem popoldne ob 1h direktno kurirja (izlopljen telefon). Pokličem bob, kontaktirajo vozača, dobim SPET odgovor, da se je na štajerskem pokvaril kombi in je paket moral nazaj v centralo.

Paket dobil po 4 dneh, vsak dan prošnje in klicarjenje, ura ni nikoli štimala, prav tako ne dostava... Jaz sem izpolnil tisto bob anketo in dostavni službi dal zelo slabe ocene.

ps. zamenjaj DHL z DPD....

Nazadnje urejeno:

doktor

Pripravnik
24. sep 2007
167
0
16
Kako je pa s tem, da plačaš več (naložiš dobropis in potem ti odštevajo dol)? Položnico izpolniš isto, samo nakažeš več? Te obveščajo o preostalem dobropisu vsak mesec sproti?

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.125
83
48
3× ja.
2134545-Zajetaslika.JPG

Priponke

• 2134545-Zajetaslika.JPG
    2134545-Zajetaslika.JPG
    21,9 KB · Ogledi: 242
Nazadnje urejeno:

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.125
83
48
Brez provizije lahko plačam tudi neomejeno število plačilnih nalogov preko spletne banke, pa je še vedno bolj komot za bob_cifro enkrat na pol leta nakazat 15€ in mir.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.756
6.750
113
pri taščici
Tudi jaz, še brutalnega bom najbrž tako naredil, kljub temu da niso ravno simbolični zneski. (glede na količino pa so seveda ugodni)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.