Novo pri bobu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Zakaj je FB profil popolna neažuriran? Še vedno je napisana 090 številka za center za pomoč, zadnja objava pa je stara skoraj 1 leto, na drugem profilu pa je zadnja objava iz marca 2013...

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.034
20
38
Citat:
Uporabnik pumaxx pravi:
Zanima me, če ima kdo več kot eno naročnino na BOB na eno ime. Oziroma ali je sploh možno imeti več naročnin na isto osebo in koliko.

Imam tri.

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.034
20
38
Citat:
Uporabnik mat pravi:
Ali v tujini dela prenos podatkov pri Bobu. Imam dva različna telefona dve Bob kartice in pri nobenemu mi ni hotelo prenašati podatkov v Franciji, Nemčiji.... Ja data roaming sem vklopil.
Si samemu sebi odgovorim.
wink-1.gif

V APN nastavitvah sem imel naštimane Simobil nastavitve, ki so delale v SLO, v tujini ne. Naredil APN z BOB nastavitvami, zadeva dela, testiral ta vikend.

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Obstaja kakšna neuradna številka uporabnikov bob telefonije? Mogoče ločeno naročniki/predplačniki, če ni možno pa pač vsi skupaj.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
FB profil je ukinjen.

Se samo meni zdi, da so pri Simobilu nehali tako na veliko pušat tale Bob, v zadnjem obdobju je veliko manj oglaševanja in ostalih stvari?

mr_

Guru
20. sep 2007
9.355
2.730
113
Kje ima Bob objavljene stroske izklopa in ponovnega vklopa ob nepravocasnem placilu racuna?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Kje ima Bob objavljene stroske izklopa in ponovnega vklopa ob nepravocasnem placilu racuna?

Na strani spodaj je link "pogoji in dokumenti"... kjer se nahajo tudi ceniki za posamezne pakete...

Ce imas recimo paket "bob 4 cente" je direkten link do cenika tukaj >> http://www.bob.si/Upload/ceniki/cenik%20bob%20narocniski%20paket%204%20cente.pdf...

V tem ceniku je naveden strosek zacasnega izklopa 15€ in strosek ponovne aktivacije 5€ ... Ti dve postavki sta enaki za vse pakete (razen za predplacniski bob, kjer je ni
smile-1.gif
)

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.521
1.231
113
kaj zdanje čase bob zajebava... podatkovna povezava mi na 3G ne deluje, moram preklopit na 2G tam pa penzijo čakat.
to se mi dogaja na dveh različnih mobitelih

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.521
1.231
113
Zdaj pa še omrežje pada? Kaj dela dobrega simobilček v prlekiji da ni signala?

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.574
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Na hitro, ker sem izgubil telefon sem narocil novo sim. Poklical na bob, aktiviral sim, nato pa v štirih dneh dobil 8 sms sporocil iz lastne telefonske številke v katerem je pisalo:
Shranite to sporočilo
Od:mene
Imei:55555555555555555
Zdej mi ni čisto jasno kaj jih mede ?? Ker sem na Hrvaškem, bom seveda tudi plačal vsak sms, čeprav jih nisem sam poslal sam niti ne vem zakaj so mi poslali 8 istih :p Vem pa da sem moral dati št. telefona na katero me bodo obvestili kdaj bo št.aktivirana, ta telefon pa je ostal ugasnjen doma, ker je služben. Ima to mogoče kakšno vezo? Pomoje da ne če lahko kličem normalno je tako? Pa ne da se mi zdej klicat na bob sem rajš tukej vprašal. Preusmeritev se tudi več ne da preko portala moj bob urejat?

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Saj prejetih SMS se ne plačuje tudi če si v tujini. Zato se s tem ne obremenjuj saj si na dopustu.sploh če vse dela normalno. Če pa se bo nadaljevalo pa jim piši na mail.
smile-1.gif

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.251
327
83
Da ne odpiram nove teme: ali se da v moj.bob portalu blokirati internet podatkovni prenos (bob 4 cente, brez naročnine, naročniški paket) - beri babica po nesreči vklopi podatkovni prenos podatkov, pa ni potrebe za to. oz. če ne gre preko portala (mislim da sem vse pregledal, ali pa spregledal - pod paketi in opcije, internetne storitve imam samo možnost vklopa paketa 1GB, ne pa izklopa podatkovnega prenosa), kako je to mogoče urediti?

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Pretekli teden se mi je zopet zgodilo, da sem bil nedosegljiv, čeprav sem imel signal poln... Zakaj prihaja do tega?

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Super pravi:
Pretekli teden se mi je zopet zgodilo, da sem bil nedosegljiv, čeprav sem imel signal poln... Zakaj prihaja do tega?

Kaj pa če je za to kriv telefon? Tudi meni se je že to zgodilo, da ko so me klicali nisem bil dosegljiv. Telefon sem izključil in ponovno prižgal potem pa so pričeli prihajati SMS o zgrešenih klicih. Ni bilo pri Bobu, ampak Simobil omrežje je pa isto.
cool-1.gif

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Ni telefon kriv, ker sem po tistem dnevu (še isti dan in tudi kasneje), ko sem izvedel, da sem bil nedosegljiv, prejel normalno še nekaj klicev. Telefona nisem nič izključil. Pa to se mi ni prvič zgodilo. Pri polnem 3G signalu sem nedosegljiv...
evil.gif
Verjetno bom dobil predlog, naj iz 3G preklopim na 2G...

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.