Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Od kdaj imajo pa Avstrijci to že porihtano? Vem, da so imeli 0900 680 680, zdaj imajo pa 0680 600 600. Ena dobra iz avstrijske strani, pa da niso pozabili tudi na južne sosede.
Ali v tujini dela prenos podatkov pri Bobu. Imam dva različna telefona dve Bob kartice in pri nobenemu mi ni hotelo prenašati podatkov v Franciji, Nemčiji.... Ja data roaming sem vklopil.
Tudi meni je včeraj popoldne nehal delovati prenos podatkov. Kar z neba jasnega. Nastavitve so zagotovo pravilne, dela pa ne. Partnerki dela bp, ampak ona nima zakupljenega prenosa. Še komu šteka?
Imam naročen podatkovni internet 1GB ter obračuvalni inteval 25. v mesecu. Če ga izklopim danes 26. ali se bo na naslednjem računu podatkovni internet računal v celoti?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.