Novo pr Si.mobilu XII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
No, saj ob podobne limite bo udaril novi Telemach. Tam bo še bolj veselo, ker vajeti gredo iz Beograda, tam so pa vajeni samo svojega kabelskega trga, o mobilni se jim pa ne sanja prav nič.
50% šanse je, da TA kupi Telekom Srbije. S tem pa verjetno United Group kupi srbski Vip
evil.gif
mogoče podobno tudi v Slo?
10.gif

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
glaven Turkov problem je to, da je pač nek mali menedžerček iz mcdonaldsa, ki je uspeval v časih, ko si je telekom vrtal luknje v koleno in je z lahko z manjšim zmanjševanjem stroškov lepo sobival z avstrijci, ki so hoteli le toliko in toliko mio dobička na leto.
Posla pač ni razumel, zato pač simobil ni šel v konvergenčne storitve in zato je izpustil priliko nakupa Telemacha za džeparac.
Odkar pa je začel telekom resno delati posel in agresivno fura produktni marketing, pa Simobil ne more več pritegniti ljudi s poceni telefoni in podobni. Konvergenca oz. ne obstoj le-te jih resno tepe na b2b segmentu in tudi vedno bolj pri posameznikih.
malo je sicer problem, da TA nikoli ni imel usmeritev in jih je zanimal le dobiček, ampak mehičani imajo pa jasno smer, da hočejo biti konvergenčni operaterji po balkanu. in to se lahko zgodi na več načinov... Če bo telekom dovolj ugoden, zakaj pa ne raje z akvizicijo?je lažje samo klestit stroške, kot pa klestit stroške in uvajat konvergenco, kar bodo morali na 040.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.148
357
83
Goriska
Koda za popust na orto tripster plus paket ter brezplacno prikljucnino za nove narocnike, ce kdo rabi:

Zivijo, tvoja ORTO koda je MGMKHBLFL. Deli jo s prijatelji, ki še niso na Si.mobilu in sodeluj v zrebanju za 100 letalskih kart pri STA potovanja.com. Koda mora biti unovcena do 31. avgusta. ORTO.Potuj po

http://www.orto.si/mobile/nagradnaigra/

Nazadnje urejeno:

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik alesn pravi:

Spet se je za najbolj fer izkazal za T2.

Če v besedo "fer" prišteješ še nekaj sto mio EUR dolgov, ki jih T-2 ne bo nikoli vrnil dobaviteljem ter bankam, potem dobi ta beseda fer, malo drugačnejšo konotacijo.

Ostali operaterji pač predvsem delajo na tem, da svoje obveznosti redno plačujejo. Za slednje je pa potrebno denar noter dobit, ker ne rase na drevesu.

Nazadnje urejeno:

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Nekje tukaj so jih že objavili, mislim pa da pri Simobilu začnejo veljat z avgustom.

»Uporabnikom smo omogočili izjemno visoke prihranke, saj vsaka generacija novih paketov vključuje več storitev in omogoča popolno brezskrbnost ter tako rekoč fiksni mesečni strošek. V povprečju naša stranka, ki preide na zanjo ugodnejši paket, prihrani več kot deset evrov na mesec. V povprečju pa so stroški za mobilno komunikacijo v Sloveniji v zadnjih treh letih po naših ocenah padli za več kot 15 odstotkov.«

Sedaj morajo teh 15% not spravit...

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.471
110
63
40
Malo tu,malo tam :)
Citat:
Uporabnik urby20 pravi:
Koda za popust na orto tripster plus paket ter brezplacno prikljucnino za nove narocnike, ce kdo rabi:

Zivijo, tvoja ORTO koda je MGMKHBLFL. Deli jo s prijatelji, ki še niso na Si.mobilu in sodeluj v zrebanju za 100 letalskih kart pri STA potovanja.com. Koda mora biti unovcena do 31. avgusta. ORTO.Potuj po

http://www.orto.si/mobile/nagradnaigra/

Še ena KODA

MGM6DEWFR

Zdaj pa v akcijo tisti ki še niste na Si.mobilu
cheer.gif

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
692
65
28
Ljubljana
Iz www.simobil.si

Izpad na območju Slovenije

Na območju Slovenije lahko prihaja do občasnih motenj pri 3G storitvah. Tehniki so že na terenu in bodo napako odpravili v najkrajšem možnem času. Svetujemo vam začasni preklop na 2G omrežni način. Hvala za razumevanje. Si.mobil

Meni z Zasavju dela....

Nazadnje urejeno:

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Prvi izpad, kar sem jih do sedaj imel. Pri Mirkotovih je bil vsak dan tak, da sem na Edge bil.

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Prvi izpad, kar sem jih do sedaj imel. Pri Mirkotovih je bil vsak dan tak, da sem na Edge bil.

In si šel na Simobil, ker si mislil, da ne bo več težav. Nimaš sreče, saj pridejo izpadi za tabo.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Me ne moti, če je kak urni izpad. Hujši so enoletni izpadi, kot je to praksa pri Mirkotovih. Najbrž se uresničuje tisti scenarij, ko sem ga napovedal pred meseci, da dela Telemach čistko in da bo vso Mirkotovo zalego in njegova podjetja, ki so se kao ukvarjala z omrežjem in strežniki, da jih bo sterali v 3 pm.
Me zanima, kako dolgo bodo še blokirali Simobilov signal v Planetih Tuš ?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.