Novo pr Si.mobilu XII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Kar tolaži se
smile-1.gif

Kolimero

Pripravnik
22. apr 2013
185
0
16
Kaj ste tako črnogledi in privoščljivi. Bo kar bo............čas bo vse pokazal.............

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Seveda bo čas pokazal svoje. Ampak tale borovnica je pa zrcalo simobila. Predvsem histeričen je v svojih odgovorih.

Kolimero

Pripravnik
22. apr 2013
185
0
16
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Seveda bo čas pokazal svoje. Ampak tale borovnica je pa zrcalo simobila. Predvsem histeričen je v svojih odgovorih.

Daleč od tega, da bi imel takšen občutek. Vsaj jaz ga nimam. Zakaj le bi naj bil histeričen.....
confused-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:

ah daj no daj...histeričen..borovnica? hahah...po mojem je še najbolj normaln od vseh ki zastopjajo neko svojo firmo..mogoce malo pristranski pa še to redko

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Ksz.

Tole sicer sodi v rubriko "saj ni res, pa je"... ampak, v ponedeljek zjutraj sem izvedel, da bom moral na neko lokacijo montirat nek recimo loger, ki mora biti preko 3g-ja povezan na net. Po liniji najmanjšega odpora na hitro primerjam cene prenosa, cca iste pri vseh operaterjih. Ker mi je bila poslovalnica simobila na poti, vzamem predplačniški paket (5€), dokupim 5€, za 10€ poklikam paket "2gb za 30dni". Super. Vštekam huawei dongle v TPlink routerček, dela ko šus.

Potem pa danes ugotavljam, da ni načina, da bi preveril, koliko podatkov od zakupljenih 2GB mi je še ostalo oziroma, koliko je bilo porabljenega... ja, lahko pogledam posamezne postavke pri porabi in seštevam, koliko je bilo prenosa v posamezni seji, ampak če seja traja par dni (dober signal in drži povezavo, vsaj to), mi to nič kaj dosti ne koristi
rolleyes-1.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Kateri portal? Na moj.simobil.si vidiš samo po postavkah, nekega dejanskega prikaza ne najdem? Hja, klical bom ja, saj mi drugega ne preostane, ampak kot da smo 20let za kačami...
rolleyes-1.gif
Mi je šola za naslednjič, vzet drugo prepayed kartico.

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Jaz imam isti problem. Na moj.simobil te porabe ni, na klicni center pa tudi ne moreš klicati vsak drugi dan, koliko prenosa ti je še ostalo
bonk.gif

onlyme

Fizikalc
5. apr 2010
873
63
28
Zakaj mi ne dela omrežje v tujini? Sem bil v avstriji, pa se mi sploh ni hotelo povezat z nobenim omrežjem. Tudi če sem jih ročno poiskal jih je najdlo, ampak se ni povezal z nobenim. Nato sem bil še na hrvaškem in se mi je zgodilo isto. Sem poskusil s prijateljevim telefonom, pa njegova sim dela, moja pa noče.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Kateri portal? Na moj.simobil.si vidiš samo po postavkah, nekega dejanskega prikaza ne najdem? Hja, klical bom ja, saj mi drugega ne preostane, ampak kot da smo 20let za kačami...
rolleyes-1.gif
Mi je šola za naslednjič, vzet drugo prepayed kartico.

Hmmm... sicer je mozno, da je pri predplacniskem drugace... pri narocniskih paketih se vidi v hitrem pregledu, koliko si pokuril ...

Tole je na narocniski stevilki:
Poraba-20150814-080854.jpg

Tole pa je na DATA kartici:
Poraba-20150814-080704.jpg

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Kolimero pravi:
Kaj ste tako črnogledi in privoščljivi. Bo kar bo............čas bo vse pokazal.............

Ko je bilo podobno pri konkurenci so bili prepričani, da pri njih tega ne bo
wink-1.gif
, konkurenca se je konsolidirala, pri njih pa še nič ni dorečenega, v glavnem nič dobrega.

Lp.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ne bo delal Borovnica pač pa Srb Боровница.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.