Novo pr Si.mobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
jaz sem pa včeraj svojo navadno SIM kartico zamenjal za USIM, pa še vedno nimam LTE-ja. Sem klical na klicni center pa so mi rekli, da bodo to še nekaj časa vlapljali in da moja kartica še ni vklopljena?? Res mi ni jasno kaj imajo to en mesec za vklapljat?
confused-1.gif

A je kdo tukaj iz Simobila, da bi posredoval za čimprejšnji vklop?
Hvala
Any? Kaj ostalim kateri imate USIM so takoj vklopili?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Ne pretiravite, dobiš ful, pa bi rad še več zastonj ...

Noja... ravno zastonj ni...
grims-1.gif
...

Je res, operater plača, uporabnik prejme zastonj.
smile-1.gif

A potem mi ni potrebno placevati poloznice za Si.mobil? Ker potem bo res zastonj... tako pa nekako ni zastonj, ce dobite vsak mesec dolocen kupcek evrov ...
grims-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
KSZ

Pri meni je delalo takoj... Samo Network mode sem dal na 4G... USIM sem pa dobil že lani... Pokritost je pa že kar lepa za moje pojme...

Nazadnje urejeno:

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.471
110
63
40
Malo tu,malo tam :)
Ste v zadnjem letu ustanovili podjetje ali imate t.i. Start-up? Če je vaš odgovor pritrdilen, potem imamo za vas ponudbo, ki vsebuje nepogrešljive storitve za vsako podjetje. Za vas smo pripravili paket STARTUP, ki je na voljo po prilagojeni ceni 19,99 eur/mesec.

Paket vsebuje

Mobilno telefonijo: neomejene pogovore, sporočila SMS/MMS in prenos podatkov za vaš mobilni telefon.
Mobilni internet za vašo tablico ali prenosni računalnik.
Microsoft Office 365: programska orodja za delo od doma in v pisarni.
Osebnega svetovalca za strokovno pomoč in nasvete v svetu telekomunikacij.
Svoj paket pa lahko dopolnite tudi z odličnim telefonom ali tablico s plačilom na obroke in brez obresti.

http://www.simobil.si/poslovni/popolna-pisarna/paket-startup

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Zakaj bi pa moralo biti to na uradni strani objava ?
sprasujem se.gif

Ja če je pršlo do spremembe osvežovanja števca tudi za klice , sms itn.. Bi mogli popravit in napisat da tudi za ostalo ki je prej se 3x na dan osvežilo da se sedaj v realnem času kot prenos podatkov...

A oni še vedno na spletni strani majo objavljeno da 3x sej sem da sliko malo višje gor..

Tak da uradno ni nič..
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.