Citat:
Uporabnik spanspan pravi:
bob ni simobil, ker moja familija, ki je v simobilu, bo me tako klicala v drugo omrežje
Kakšna je hitrost - polna ali omejena
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
So kake spremembe po zadnji nadgradnji ? Mogoče sprotno osveževanje porabe?
Citat:
Uporabnik drevored pravi:
Se črn Galaxy S4 mini še dobi kje? Morda pri kakšnem posredniku?
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Imaš mogoče možnost da vzameš orto bombastik na kakšnega mlajšega, od 11 let starosti naprej ? je full dobra akcija, net 3 gb (skupaj), vse neomejeno pa za dve leti vzameš - vežeš, LTE vključen, pa je cena 16 €.
Citat:
Uporabnik Eden pravi:
Citat:
So kake spremembe po zadnji nadgradnji ? Mogoče sprotno osveževanje porabe?
Se. ob 18:50 sem opravil klic, kateri je med porabo 19:15 že viden.
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Glede porabe ni sprememb to da se mu je osvežilo tako hitro je napaka po zadnji posodobitviji ki so jo imeli za Vikend..Tako so mi potrdili na Si.mobil
še vedno je 3x na dan edino prenos podatkov v realnem času..
Citat:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Glede porabe ni sprememb to da se mu je osvežilo tako hitro je napaka po zadnji posodobitviji ki so jo imeli za Vikend..Tako so mi potrdili na Si.mobil
Škoda... Samo meni se je včeri cel dan skoraj sproti osveževalo, kar je potem še bolj čudno...
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Škoda... Samo meni se je včeri cel dan skoraj sproti osveževalo, kar je potem še bolj čudno...
Citat:
Uporabnik Eden pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Če je to napaka, da se je osveževalo sproti..............