Novo pr Si.mobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
bob ni simobil, ker moja familija, ki je v simobilu, bo me tako klicala v drugo omrežje

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik spanspan pravi:
bob ni simobil, ker moja familija, ki je v simobilu, bo me tako klicala v drugo omrežje

Saj ce bos sel k drugemu operaterju bo enako
wink-1.gif
...

Eden

Pripravnik
27. apr 2014
85
4
8
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
So kake spremembe po zadnji nadgradnji ? Mogoče sprotno osveževanje porabe?

Se. ob 18:50 sem opravil klic, kateri je med porabo 19:15 že viden.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Imaš mogoče možnost da vzameš orto bombastik na kakšnega mlajšega, od 11 let starosti naprej ? je full dobra akcija, net 3 gb (skupaj), vse neomejeno pa za dve leti vzameš - vežeš, LTE vključen, pa je cena 16 €.

Te akcije 3Gb že zdavnaj ni več
smile-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Za V.I.P (po vezah) se še dobi.
nahrung002.gif
1 GB je v naročnini, 2 GB gratis (skupaj 3 GB za dobo 24 mesecev)

Nazadnje urejeno:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Glede porabe ni sprememb to da se mu je osvežilo tako hitro je napaka po zadnji posodobitviji ki so jo imeli za Vikend..Tako so mi potrdili na Si.mobil

še vedno je 3x na dan edino prenos podatkov v realnem času..

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Glede porabe ni sprememb to da se mu je osvežilo tako hitro je napaka po zadnji posodobitviji ki so jo imeli za Vikend..Tako so mi potrdili na Si.mobil

Škoda... Samo meni se je včeri cel dan skoraj sproti osveževalo, kar je potem še bolj čudno...

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:

Škoda... Samo meni se je včeri cel dan skoraj sproti osveževalo, kar je potem še bolj čudno...

Glej tko so meni povedali...če oni nevejo kaj pišejo in govorijo.. če bi bila novost da se stanje osvežava v realnem času bi to javno objavili.. Po moji logiki
wink-1.gif

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Da pohvalim malo tole "neomejeno" 20GB net opcijo za hrvaško... Dela super, pokritost dobra kjerkoli sem bil - v krajih (tudi manjši) ob jadranski magistrali, vse do Dubrovnika, brez otokov), nikjer zabasan net .. letelo tam do 10 Mb/s, praktično nikjer manj kot 2 Mb/s. Pokuril sem okoli 16GB, s tem da sem na koncu že iz dolgčasa vlekel torrente :D Sem čul, da je v omrežju HT bilo kar nekaj več težav, vsaj lastnik kampa je jamral, da prihaja do preobremenitev omrežja (pa baje ni bil kriv njegov router)...

Eden

Pripravnik
27. apr 2014
85
4
8
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:

Če je to napaka, da se je osveževalo sproti..............
confused-1.gif

Eden

Pripravnik
27. apr 2014
85
4
8
Citat:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:

Saj se še vedno lepo sproti osvežuje. In tako bi tudi moralo biti.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Uporabnik Eden pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:

Če je to napaka, da se je osveževalo sproti..............
confused-1.gif

Glej tako oni trdijo na Si.mobil-u in ne jst..
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.