Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
nuvi3790,.. delim tvojo usodo,.. borovnica je bela lisa s 3g, H+, LTE,.. imamo pa odličen edge
verjamem da dobimo novo bazno vsaj s 3g,..
b
Citat:
Tema je o Si.mobilu,.. in imamo edge,..hvala bogu mobitelovcem, ki rabijo LTE,.. naj ga doplačajo,.. meni bi bilo reciva 3MB/s vrh glave,.. nekateri pa rabijo/rabote 50 MB/s,.. kaj bi bil razlog da rabiš tako hitrost? ne rečem pa da ne pride prav,..
b
Citat:
Vsak si vzame tisto kar rabi in tisto kar lahko plača,.. če ni pri tem je pri onem operaterju,..
b
Citat:
fantje, na vsaki mikrologaciji pač ne more biti idealno,... generalno pa se ne smem pritoževati,..bled, bohinj, vogel, portorož, vrhnika, ljubljana btc, rudnik kjer sem se gibal zadnje čase je bilo top shit,.. edino zadnji vogel je bil edge kot v borovnici
b
Zato pa je drobni tisk. Večji kot je drobni tisk boljše je. S tem so pogoji paketa enoumni.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Samo naceloma se klici v lastnem omrezju drugace obracunavajo, kot klici v gostovanju... To je osnova monilne telefonije in pomoje ni potrebe po tem, da se to posebej izpostavlja... Ali bomo ratali kot americani, ki zaradi takih "pikolovcev" napisejo celo recimo v navodili za mikrovalovko, da notri ne smes susiti macka, ko pride s potepa po dezju
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Zato pa je drobni tisk. Večji kot je drobni tisk boljše je. S tem so pogoji paketa enoumni.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Samo naceloma se klici v lastnem omrezju drugace obracunavajo, kot klici v gostovanju... To je osnova monilne telefonije in pomoje ni potrebe po tem, da se to posebej izpostavlja... Ali bomo ratali kot americani, ki zaradi takih "pikolovcev" napisejo celo recimo v navodili za mikrovalovko, da notri ne smes susiti macka, ko pride s potepa po dezju
Paket brez drobnega tiska je paket, ki lahko tolmačiš eno zadevo na več načinov. To ni pregledna ponudba.
Najboljši drobni tisk ima Telekom, nato sledi Tušmobil, najslabšega ima Si.mobil.
Drobni tisk je dober, če lahko na enem mestu na spletni strani najdeš vse informacije (od številka zakupljenih enot, kje veljajo, cena nad zakupljeno količino, intervali, ...). Kar ni zapisano ni enoumno!
Mi smo maherji glede mobilne ponudbe, večina ljudi ni. Drobni tisk je predvsem za njih.
Citat:
Uporabnik KdoZ pravi:
Kaj sedaj Simobilovci bo ta LTE na Obali že enkrat ali vas bo prehitel Tušmobil? Oni imajo v Kp že 3 in v Luciji eno LTE bazno ze online oz v fazi testiranja. Ste res prvi imeli LTE a zgleda boste zadnji ki ga bo dejansko predstavil oz vzpostavil za normalno rabo. Od julija 2012 bosta kmalu minili ze dve leti in vse kar je ste uspeli napraskati 50 LTE baznih. Res mi ni jasno zakaj tako.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Najvec, kar sem pri Si.mobilu nameril preko HSxPA je bilo tole:
http://www.speedtest.net/my-result/i/789709572
LTE pri Si.mobilu pa se da doseci skoraj teoreticnih 100 Mbps ...