Novo pr Si.mobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Bi ga rad videl v naših krajih, pa bo videl, če bo signal al ne
ne-ne-1.gif

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Borovnica, zakaj vi v Mariboru nimate oddajnika na Ljubljanski ulici, pri UKC na parkirišču (Mobitel ima), ker v teh blokih tu v okolici je signal zanič (lahko točna lokacija na zs, oziroma lahko izmerim jakosti signala tukaj kjer vem da je ogromno mrtvih točk. V okolici bloka je 3G a tako slab, da večinoma preklopi na edge, ob oknu je ponavadi 3G, odvisno od strani neba, v samem stanovanju, če si v sobi pa je še edge komaj za komaj redkost. Lte pa se včasih pojavi če si ob oknu, a v 80% se poveže na 3G ampak dela grozno počasi.

Je pa to edina lokacija ko jo poznam v MB, da vem da je kot črna luknja.

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Če bi imel Simobilov signal, pol sigurno ne bi šel k Debitelu, pa plačevati tudi ne mislim
ne-ne-1.gif
, tolko v vednost, pa mislim, da sva že glede tega dosti debatirala.....

sung

Pripravnik
10. dec 2011
323
0
16
tudi sam sem npr opazil v sentvidu pri ljubljani da je jakost signala zelo slaba, npr da zelim poslati mms moram stopiti do okna saj ne poslje, testirano z vecimi telefoni in z vsakim je bil problem, nisem bil v kaksni kleti ali kje da bi bilo ocitno da lahko ovira signal. Kaksne 4 leta nazaj je bilo ok od takrat pa je moten signal, vcasih tudi prekine klic.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
fantje, na vsaki mikrologaciji pač ne more biti idealno,... generalno pa se ne smem pritoževati,..bled, bohinj, vogel, portorož, vrhnika, ljubljana btc, rudnik kjer sem se gibal zadnje čase je bilo top shit,.. edino zadnji vogel je bil edge kot v borovnici
b

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
V centru mesta bi po mojem mnenju vseeno moralo biti pokrito vse. Ne rečem če ne dela lte v bloku, ampak med bloki na prostem bi pa zadeva morala delovati, pa v bloku vsaj tolko ok signal da lahko nemoteno kličeš.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Prijavi napako pa se bo pogledalo kaj in kako,..drugače pa pri železobetonskih blokih bi moral bazno dati med bloke kar pa verjetno ne bo delal nobeden.
b

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Koliko pa znasa ta popust? Imas morda kaksen ojacevalec primeren tudi za umts/lte? Lahko mi pises na privat. Lepa hvala

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Včeraj sem dobil naslednji mail. Pošiljatelj je info@simobil.si. Mi zna kdo povedat kaj naj bi to pomenilo.
confused-1.gif

Your message

To: Info
Subject: Vodafone Live
Sent: Saturday, May 05, 2007 8:18:41 PM (UTC+01:00) Belgrade, Bratislava, Budapest, Ljubljana, Prague

was deleted without being read on Monday, March 17, 2014 12:36:52 PM (UTC+01:00) Belgrade, Bratislava, Budapest, Ljubljana, Prague.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Spoštovani!

prejeli smo vaše sporočilo, v katerem nas seznanjate, da ste prejeli obvestilo o izbrisu vašega elektronskega sporočila oziroma o tem, da le-to ni bilo prebrano.

Naj pojasnimo, da je prejšnje sporočilo samodejni odgovor iz našega poštnega strežnika in je posledica tehnične spremembe, ki smo jo izvedli na našem sistemu.

Kot dodatno razlago dodajamo, da ste nas na naslovu info@simobil.si v preteklosti spraševali glede predmetne zadeve, in da smo vas glede rešitve že obvestili. To je tudi razlog, da ste omenjeno obvestilo prejeli.

Za morebitne nevšečnosti se opravičujemo in prosimo, da prejšnje sporočilo jemljete za brezpredmetno.

Želimo lep dan še naprej in vas lepo pozdravljamo.

Si.mobil
Naročniški sektor

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Ce ima lahko Mobitel signal, potem bloki niso tak problem. No, saj mene zadeva ne moti res grozno, ampak vseeno, od operaterja ke za pričakovat, da pokrije predele ki jih ima pokrite drug operater, vsaj v centrih mest.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
IMM odvisno od tega kje ima Telekom bazno,.. lahko da jo imajo na drugem mestu, ki tvoj predel lepo pokriva, naš pa ne,.. nekje drugje pa je ravno obratno,.. kot sem napisal pošlji mail na info in preveri kaj se da narediti,..
l.p. b

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Koliko gledam so bazne telekoma in simobila več ali manj skupaj, oziroma vsaj v bližini, ravno na tem mestu pa simobilu manjka bazna, in je dobesedno luknja. Bom naredil meritve na več lokacijah, označil na mapi, kjer so označene bazne, napisal predlog in poslal. Upam da zadeva iz info@simobil.si priroma do kakega tehnika.

Nazadnje urejeno:

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
in kaj so to zaene jebine?
borovnica?
b

Pa v teh jebinah tudi živimo ljudje!!!!!!!! Pa plačujemo polno ceno, oziroma smo, pa ni važno če se lahko pogovarjaš ali ne....
Lepo bi prosil, da vse naročnike obravnavate enako, kot tiste, ki so so mestih in nas, ki živimo v tako imenovanih jebinah, kaj mislite, da ste vi v mestu več vredni
sprasujem se.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik nuvi3790 pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
in kaj so to zaene jebine?
borovnica?
b

Pa v teh jebinah tudi živimo ljudje!!!!!!!! Pa plačujemo polno ceno, oziroma smo, pa ni važno če se lahko pogovarjaš ali ne....
Lepo bi prosil, da vse naročnike obravnavate enako, kot tiste, ki so so mestih in nas, ki živimo v tako imenovanih jebinah, kaj mislite, da ste vi v mestu več vredni
sprasujem se.gif

kje pa te misliš da živi BOROVNICA?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
nuvi3790,.. delim tvojo usodo,.. borovnica je bela lisa s 3g, H+, LTE,.. imamo pa odličen edge
evil.gif

verjamem da dobimo novo bazno vsaj s 3g,..
b

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.