Toliko o Slovenskem novinarstvu.
Ti so naredili 23 člankov o problemu butnenega avta na parkingu. Tisti dan so v SLO butnili še 10 drugih, za katere pa novinarji nočejo slišat.
Glede na to, kako sta rešili spor, bi moral to biti vzorčni primer reševanja problemo v SLO:
Zanimivo pa je tole:
Lidije Divjak Mirnik LMŠ pokliče policijo, da ji je nekdo(!) butnil avto. Mariborska poslanka je neznanega storilca škode na avtomobilu prijavila policiji.
Neuradno smo izvedeli, da gre za poslanko SDS Eleno Zavadlav Ušaj, kar so pozneje v stranki SDS tudi potrdili. Kot pravijo, se je svoji poslanski kolegici v telefonskem pogovoru že opravičila, ta pa je opravičilo sprejela.
Lidija Divjak Mirnik LMŠ "Očitno je povzročitelj 'pobegnil', ker je svoje vozilo premaknil drugam. Kdo je povzročitelj, me policija še ni obvestila,"
Povezava na zgornji tekst:
Divjak Mirnikova LMŠ je za oddajo 24UR povedala, da jo je Zavadlav Ušajeva naslednji dan poklicala in ji dejanje priznala. "Povedala je, da sploh ni vedela, da je avto poškodovala, da se na njenem avtu nič ne vidi, kar je bila evidentna laž, ker jaz sem avto videla in vem, da se je na njenem avtu še več videlo kot na mojem."
V parkirni hiši na Šubičevi je bil poškodovan avto poslanke LMŠ Lidije Divjak Mirnik. Dogodek, ki bi bil sicer še en v vrsti poškodovanj avtomobilov na parkiriščih, če ne bi storilec pobegnil in če ne bi bila storilka druga poslanka.