Kaj počnejo evroposlanci?
Kaj je Evropski parlament, kdo so evroposlanci, kaj počnejo in koliko so plačani? Včasih sarkastično vprašanje, ki pa si zasluži resen odgovor.
www.renton.si
A je Janša sprejel kakšen škodljiv zakon, da se lahko tako pljuva po njem?A je Fajonova kak škodljiv zakon sprejela, da bi bilo treba pljuvati po njej?
Saj zate bi bil škodljiv zakon samo tak, ki bi prepovedal pridelavo cvička, drugi so vsi v redu, če jih je sprejel tvoj bogec.A je Janša sprejel kakšen škodljiv zakon, da se lahko tako pljuva po njem?
Samo tolk v vednost. Janša, kot predsednik vlade ne sprejema nobenih zakonov. Prav nobenih. Zakone sprejema parlament.Saj zate bi bil škodljiv zakon samo tak, ki bi prepovedal pridelavo cvička, drugi so vsi v redu, če jih je sprejel tvoj bogec.
Ne, a res, to pa prvič slišim.
Ja, je bilo res eno hudi nabijanje. Očitno dobi inspiracijo na norem tv političnem trobilu.
To pa nisem vedel, da pri stardecu kar komunisti skačejo iz omare. Če bi Janša to vedel...
Takoj ko sem kliknil in zagledal tvoje noro tv politično trobilo sem takoj zaprl okno. V tisti sekundi, kar sem videl, so bile same grozovite stvari. Ni čudno, da gre za vojno.Carlova seka po novinarskemu KOLEGU
Mare Mare, pa ne da si imel pretirano reakcijo na ta virus. Veš, cepiva obstajajo tudi za možgansko erektilno disfunkcijo™ ... tako pač preprečiš hujši potek bolezni. Evo dam ti predlog : glej nekaj časa nepremično spodnji logoTakoj ko sem kliknil in zagledal... kar sem videl, so bile same grozovite stvari. ...
Spet si zakamufliral tole noro tv politično trobilo, da sem kliknil. Kako se izogniti temu?A tale RTV res ne premore kakšnega SLOVENSKEGA NOVINARJA?
A je kaj zlaganega? A ne maraš resnice?Spet si zakamufliral tole noro tv politično trobilo, da sem kliknil. Kako se izogniti temu?
Oprosti, nisem bral. Treba je vedeti, da je bilo noro politično trobilo že ob ustanovitvi namenjeno kot trobilo ene izmed političnih strank (pogooglaj, boš našel obvestilo o ustanovitvi). Namen pljuvanje po drugih strankah in kar je najbolj žalostno, tudi pljuvanje po drugih medijih in novinarjih.A je kaj zlaganega? A ne maraš resnice?
Saj so bli STA, RTV, pa POPtv A kanal, Dnevnik, DELO, Večer, Necenzurirano itd....tud ustanovljeni z namenom, da postanejo komunistično levičarsko politično trobilo.Oprosti, nisem bral. Treba je vedeti, da je bilo noro politično trobilo že ob ustanovitvi namenjeno kot trobilo ene izmed političnih strank (pogooglaj, boš našel obvestilo o ustanovitvi). Namen pljuvanje po drugih strankah in kar je najbolj žalostno, tudi pljuvanje po drugih medijih in novinarjih.
Hvala, ker si korekten do mene.