Novinarske laži

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Primer zmedenega članka. Novinarka je zgrožena, ker v Budimpešti ni plačala parkirnine in ji je Orban dal kazen.

tole si ne zasluzi niti linka ...

temu se danes rece novinarstvo ...

takole pisanje bi jaz napisal iz naslonjaca ...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.356
6.146
113
Jacinda je out, Talibani so in. Menda so zelo prijazni do neporočenih nosečnic.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.356
6.146
113
Da se piše "Bellis" je sploh zanimivo, tudi naš ekstremni anticepilec (ki je prodajal lažne dokumente za prehod meje) ima enak priimek.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Ja ta model je sploh ena posebna perla. Malo bolj ga razisci, ma kar zanimivo preteklost.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.356
6.146
113
Prva sobota opoldne.

vojno stanje.png

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco in Kamele0N

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.075
5.651
113
Android.....ko "poswajpaš" skrajno v levo dobiš nabor novic.....ne vem zakaj sem sploh začel dobivat slovenske novice v feed.....bom brisal cookije mogoče bo bo potem boljše....

Ponavadi berem bolj računalniske zadeve....linux.....RPi.....synology etc!

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.417
2.581
113
Ja, sedaj pa razumem tisto iz tvojega rokava o starem PC-ju pa enih kablih in še enkrat, o kablih! Dvojni RAID praviš?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.356
6.146
113

"Vlada bo po naših informacijah v glavno mesto Ukrajine poslala ekipo diplomatov prostovoljcev, ki pa je niso našli na ministrstvu za zunanje zadeve, ampak na ministrstvu za obrambo. Za odpravnika poslov naj bi izbrali podpolkovnika Boštjana Lesjaka, ki je poročen z Ukrajinko in državo tudi zelo dobro pozna," so v sredo poročali na POP TV in zapisali na spletni strani 24ur.com.

Na navedbe se je odzval Lesjak, ki je na Facebooku zapisal: "Laž! Nikoli nisem bil v nobenem odnosu ali poročen z Ukrajinko! Pričakujem opravičilo in zadevo bom izterjal po sodni poti! Sramota, vsaj vprašali bi lahko! Moja partnerka je Poljakinja!"

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.540
3.895
113
Ljubljana
hmpg.net
Vlada, ki je, po dolgem in temeljitem premisleku ugotovila, zakaj, s kakimi nalogami in koga naj pošlje na diplomatsko misijo, je skladno s tem pripravila obvestila z novinarji, kjer so prejeli vse potrebne informacije, tako o nalogah, kot tudi osebi, ki bo te naloge izvajala.

Aja - niso :)

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
in ker niso imeli relevantnih informacij, so se ukvarjali s poreklom žene potencialnega osumljenca

• Všeč mi je
Reactions: BuDi

erikson

Guru
25. avg 2007
22.356
6.146
113
Vlada, ki je, po dolgem in temeljitem premisleku ugotovila, zakaj, s kakimi nalogami in koga naj pošlje na diplomatsko misijo, je skladno s tem pripravila obvestila z novinarji, kjer so prejeli vse potrebne informacije, tako o nalogah, kot tudi osebi, ki bo te naloge izvajala.
Črnčec pravi, da je potrebno lokacijske in druge podatke skrivati, ker lahko koristijo Rusiji. Ti misliš drugače? Bi objavil podrobno kartoteko potencialne tarče?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
če bi res objavljal lokacijo, ne bi pisali da ni šel ven iz Poljske.
Med vožnjo je twital, torej je avtomatsko izdajal lokacijo mobitela. Tudi brez tvitanja bi bila lokacija mobitela znana, seveda ne za vsakega novinarja. Morda pa bo enkrat znana tudi skrivnost praznega lista papirja, v katerega je buljil med vožnjo. :cool:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113

Aleksandra Pivec v aferi Vinakras-Izola spoznana za nedolžno – bodo mediji odgovarjali za medijsko gonjo?

https://demokracija.si/fokus/aleksa...o-bodo-mediji-odgovarjali-za-medijsko-gonjo/#

Aleksandra Pivec. (foto: STA / Nebojša Tejić)
Piše: Sara Kovač (Nova24tv)
“Večkrat so me poskušali grobo odstraniti iz politike. Nastavljajo mi afere, podtikajo mi škandale, lotevajo se moje družine in mojih sinov. Po dveh letih neusmiljenega (medijskega) linča je tudi Specializirano državno tožilstvo spoznalo, da sem v zadevi Vinakras-Izola nedolžna”, se je na zaključeno kriminalistično preiskavo odzvala Aleksandra Pivec in se zahvalila vsem, ki so ji v zadnjih letih nudili podporo. “Zaradi vas vztrajam v politiki in ne bom odnehala, ker vem, da si Slovenija zasluži drugačno politiko”.