če je avto polizdelek, moraš pač po klimi skoz dr.kat. Na premijah (tudi zgonjenih) ni teh težav povečini.
S tem se lahko pohvali tudi zadnji Golf.seat ima še večje sraje glede nastavljanja temperature.
ima drsnike ampak NEOSVETLJENE!
Tole pa so premiki znotraj vw.... samo se elektrika v parih letih.Potem ni čudno, da se znamka poslavlja
Avtomobilov znamke Seat ne bo več
Po pisanju angleškega spletnega medija Autocar, trenutna generacija avtomobilov znamke Seat bi lahko bila zadnja, saj naj bi znamka dobila novo vlogi znotraj koncerna.www.avtomanija.com
Saj pise v clanku, delali naj bi npr. e-skirojeSeat kot znamka naj ne bi crknil, ampak prevzel drugo vlogo, ne več kot carmaker.
Itak je baba posneta gorin se pol kregat z njim, če ni razumel in podobno
In se šli mrežo električnih avtov za car sharing. Ampak nič še ni dokončnega, kaj naj bi še počeli.Saj pise v clanku, delali naj bi npr. e-skiroje
Ja, ker si prej imel golf 2 ke to tebi vrh....1x nastaviš notranjo temperaturo in konec. Pozabiš do naslednje zime, ko daš 1°C več. Nimaš kaj drkat +- za 0,5 °C.
Gretje sedežev? Avto mora sam ugotoviti ali naj ti greje rit ali hladi. Na vseh stopnjah: od -3, preko 0 do 3.
Sem imel passata 2018, nekaj let, sedaj že pol leta arteona 2022. Arteon ima slajder na volanu in pri temperaturi za klimo. Nedvomno pogrešam fizične tipke na volanu, za štelanje klime niti ne. Slajderja pri klimi ne uporabljam,ampak tapkam in mi je ok. Ampak tapkanje na volanu je drugačni kot pri klimi, saj se premika cela plošča, pri klimi je fiksna in ni tako moteče. Če bi se dalo zamenjat volan, bi verjetno to naredu, samo da dobim fizične tipke nazaj. To je tudi edina večja pomanjkljivost, res veliko sranje da so to implementirali v svoja vozila.Mislim no. Tile sliderčki za temperaturo so res debilni za popizdit, to ni dvoma. Ampak vseeno se pa sprašujem, kako pogosto pa vi nastavljate temperaturo ali nasploh drkate po klimi.
Zase lahko rečem da od klime uporabljam samo gretje sedežev in pa mogoče Max AC, kdaj kadar hladim avto na mestu. To je pa bolj ali manj to.
V Golfu 8 lahko lane assist izklopiš s knofom na ročici žmigavcev, je kao nek hitri menu. Jeben start stop mi pa še ni uspelo ugotoviti, tudi preko teh appov za prilagajanje izgleda ne gre.moti me pa, da ni fizičenga gumba za izklo SS in LaneAssist in je vse v podmenijih na tablici.
V Golfu 8 lahko lane assist izklopiš s knofom na ročici žmigavcev, je kao nek hitri menu. Jeben start stop mi pa še ni uspelo ugotoviti, tudi preko teh appov za prilagajanje izgleda ne gre.
Na Golf 8 imaš za ta namen bližnjice, ki si jih lahko prilagodiš, tako da to zelo na hitro pokljukaš. En poteg po zaslonu navzdol, nato pa samo poklikaš startstop in po želji line assist. Sekundo in si gotov , do naslednjega vžiga seveda .V Golfu 8 lahko lane assist izklopiš s knofom na ročici žmigavcev, je kao nek hitri menu. Jeben start stop mi pa še ni uspelo ugotoviti, tudi preko teh appov za prilagajanje izgleda ne gre.