Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ksz
Na alterju dati 50 jurjev za vato je drobiz, hkrati pa je vsaka luknja v obliki nepremicnine nedosegljiva.
Pa spi in scij v avtu za 50 jurjev.
Dobro nekaj je res, 40 jurjev za avto recimo za družino, kjer so pri hiši dve povprečni slovenski plači je veliko. Preveliko.
In ker sam tudi nekaj kupujem. Že dolgo, ampak letos je bilo pa res v planu. Želje/potrebe pa so se malce spremenile. Sedaj je višji avto v bistvu obvezen (suv ali enoprostorc ali ?) zaradi lažjega vstopanja izstopanja. Obveza bo tudi avtomatik. Zaželeni pa so še asistenčni pripomočki v smislu samodejnega zaviranja, držanja smeri,... In nekako sem imel ves čas idejo o meji 30 jurjev... Sedaj pa ko sem malce začel hoditi okoli, vidim, da za 30 nekako to ni to. Takoj ko naložim želeno opremo sem pri vseh znamkah bližje 40. Če sem pa že na 40, potem bi pa še elektriko imel. Če mal počakam bo še večja izbira. Sam pol pa še nekaj jurjev treba zram dat. In na koncu? ja 50 pa ne dam. Si lahko privoščim to? ne vem, načeloma ja, realno pa nikakor ne, ker imam slovenske dohodke in je za 50 jurjev potrebno preveč delati, da bi jih dal v avto...