Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Nisem, primerjam mpc cene. Jokerji v najboljšem primeru nanesejo 3500 eur., kar je manj kot popust pri Tiguanu.
v bistvu sem se norčeval (iz kie, da ne bo pomote)
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Nisem, primerjam mpc cene. Jokerji v najboljšem primeru nanesejo 3500 eur., kar je manj kot popust pri Tiguanu.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ti ne spadas vec v alter sceno.
Ti imas v vsakem naslednjem avtu ki ga kupis manj konjev kot v prejšnjem. Jaz zaenkrat se napredujem
Saj vidis trojko primerjajo z tiguanom. Only in alter.
Citat:
Uporabnik Company pravi:
Z lahkoto bi rekel, na cem so ljudje, ki se zmeraj vozijo limuzinske kante, ko moras sesti prakticno na tla.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ti ne spadas vec v alter sceno.
Ti imas v vsakem naslednjem avtu ki ga kupis manj konjev kot v prejšnjem. Jaz zaenkrat se napredujem
Saj vidis trojko primerjajo z tiguanom. Only in alter.
in koliko tile dobijo še zraven? renault je svojčas imel posebne popuste za novinarje, samo ne vem če še...Citat:
Uporabnik Company pravi:
Izhodiscna cena takega BMW je 42.000 EUR, ce je dobil 10 % popusta, je cena priblizno taka. Hudo veliko vec ga BMW ne daje, razen ce je kaksna posebna kategorija ljudi (zdravniki, duhovniki, ...)....
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik Company pravi:
Z lahkoto bi rekel, na cem so ljudje, ki se zmeraj vozijo limuzinske kante, ko moras sesti prakticno na tla.
Se en, ki je kripl ze dalec pred zacetkom penzije
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik Company pravi:
Se en, ki je kripl ze dalec pred zacetkom penzije