Čakam oglase na avtonetu.Citat:
Uporabnik as21 pravi:
jaz ti pa povem iz prve roke kaksne info sem dobil. nizje nivoje imajo tudi zalogo,ce se pa zmisljujes pa das narocilo v proizvodnjo,potem pa cakas do pol leta.
a mislis da imajo za slovenijo posebaj proizvodnjo.ce se drugje tako dobro prodaja in je proizvodnja zasedena, kdo mislis da bo prej na vrsti?francoz,nemec ali slovenec?
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Igi sem prebral da si gledal se cx5, kaj pa nissan qashqai? Sam nisem za suv in enoprostorce pa sem bil izredno navdusen nad voznostjo qashqaja in tudi zgleda dobro zunaj in znotraj.
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
Pa sej Qashqai in X-trail sta notri praktično ista. Kje naj bi po tvojem mnenju bila med njima razlika?
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Za mnoge avte so danes čakalne dobe nekaj mesecev do pol leta in tudi dlje. To je realnost, sploh, če izbereš kakšen kos dodatne opreme ali motor "izven ustaljenih tirov", se ti zadeva lahko še dodatno podaljša. Pač ljudje danes kupujejo avte po meri in ne tisto, kar je slučajno na voljo ali splošno sprejemljiv standard. Mnogi proizvajalci tudi v top opremi nimajo nič kaj posebnega notri in je potrebno še kar nekaj pokljukat v opcijah, da prideš do "svojega" kar ne le dviguje ceno, pač pa tudi daljša čakalno dobo.
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
za njih je najbrž ceneje, če tvoj znanec pobaše aro in odstopi od pogodbe