Novi ROM za MOTOROLA DROID PRO ( 2.3 )

MasterX

Pripravnik
27. apr 2009
173
0
16
Imam motorolo Droid PRO Xt610 ki ima 2.2 Android

A JE TUKAJ KDO KI IMA TA TELEFON, IN JE NAJDU 2.3. NAVODILA KJE PO KATERIH MU JE USPELO NADGRADIT ANDROID ???

PROSIM ZA POMOČ.

LP

MasterX

Pripravnik
27. apr 2009
173
0
16
Kaj pomeni OTA update. Kje si to dobil...

Pa jaz nimam VERIZON , je od Vodafone Nemčija. IN noben update mi ne dela ..:/
Telefon pa mi je začel štekan, in se izklapljat sam od sebe parkrat na dan

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
OTA = Over the air, torej, da ti sam ponudi uradne update. Jaz sem ga dobil pred kakšne tremi meseci, imam pa od Verizona US aparat.

Ne vem kako je za Vodafone verzijo, očitno oni niso update delal. Pomoje ti preostane edino root in kakšen 2.3 rom

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
OTA = Over The Air, se pravi Update, ki ga prejmeš na telefon brez, da bi bilo potrebno priklapljati telefon na PC oz. nositi na servis za nadgradnjo programske opreme.

Naredi backup podatkov, naredi hard reset in opazuj če se bodo zadeve kaj normalizirale.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik disco pravi:
OTA = Over the air, torej, da ti sam ponudi uradne update. Jaz sem ga dobil pred kakšne tremi meseci, imam pa od Verizona US aparat.

Ne vem kako je za Vodafone verzijo, očitno oni niso update delal. Pomoje ti preostane edino root in kakšen 2.3 rom

Kako pa Verizon zadevo pr nas uporabljaš? Edino če si v ZDA, pol pa ja
cool-1.gif

MasterX

Pripravnik
27. apr 2009
173
0
16
Sem si včeraj potegnu dol 125 MB velik update. Ampak ker je od Verizon-a mi ne dela.

tudi root preko ONEclick mi ne gre. Vse je to delano za Verizon ...

Bom nardil backup, pa dal hard reset...da vidim kaj bo...

MasterX

Pripravnik
27. apr 2009
173
0
16
Citat:
Uporabnik disco pravi:
Root nima veze od katerega operaterja je. Probej tega http://www.psouza4.com/Bionic/

DISCO HVALA -
Sem si poegnu dol program ... telefon se 4 ugasnu in ponovno prižgal.... za vskao pisalo DONE
zdaj imam SUPER USER ikonco ..ampak še vedno android version 2.2.2

ne vem kaj bi lahko bilo narobe....

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
To, da si naredil root, ti ni zamenjalo sistema. Sedaj imaš samo administratorski (root) dostop do dela sistema, ki ga prej nisi imel. Sedaj pa šele lahko začneš z menjavo ROMa. Najdeš jih xda forumu. Pa če te aparat heca, naredi kar je en prej priporočal. Shrani podatke in hard reset. Pa prvi dan nič delat gor, da vidiš, če se še ugaša. Šele potem greš ROM menjat, oz. prvo rootat.

MasterX

Pripravnik
27. apr 2009
173
0
16
OK zjutraj sem naredi hard reset. Dans blo vse normalno.

ampak še vedno je ikonca SUPER USER med aplikacijami, kljub factory resetu. To pomeni da ne rabim še enkrat rootat telefon ?

MAL SEM ZMEDEN S TEMI IMENI ROM , ROOT, OTA......

Kolikor sem razumel tudi če dam novi ROM, ne bom imel 2.3.4. Androida ?

MasterX

Pripravnik
27. apr 2009
173
0
16
Aha ... HVALA .

kolikor zdaj gledam si morm iz marketa potgen napr. ROM MANAGER in si to datoteko shranit na disk, ter jo pol z tem programom odpret ...