Ti res mislis da 90% ljudi ne more spat ce nekdo starega nemca vozi? Na koncu se izkaze da je folk k razmislja kot ti drugim najbolj faus2 leti starega ti vsak zavida, jebeštrga še 5 let starega, kurc2 še 10 let starega..verjemi, še tu na alterju, ko bi naj raja bila malo bolj izobražena .
nekaj sem površno bral, da tile hondini 1.5 turbaki fajn crkujejo?
sicer gre se za us&a in crvjko, samo moped je isti
en cajt že majo probleme, verjemi. K sreči zadeva izvoden čez čas, kot samo navdušenje nad novim plehom. probaj. pripelji domov nekaj iz svete trojice pa boš videl. Poglej hrvaško ministrico al kaj je ze. gospa je na hofu mela mercedesa, je bilo gotovo. mar bi si nabavila pižoja.
Vsak se odloci sam in meni je neumno, da bi kdo komu solil pamet zaradi tega. Sploh ker nic zraven ne da.
Jaz pa sem raje rabljenega 2 leti starega za 19k. Priznam da bi me 16k izgube vrednosti v dveh letih bolelo (cena novega po ceniku 35+), pa je čisto vseeno ali bi imel 1, 2 ali pa 5 k EUR plače na mesec. Čeprav obožujem avte, mi avto ne pomeni toliko, da bi denar zgubljal na plehu. Raje ga vsako leto menjam in nič ali nekaj 100 EUR izgubim, pa se vedno vozim v skoraj novem avtu. Ta princip je do sedaj vedno deloval, sploh ker ima 2 in potem čez 3 leta star avto še vedno tovarniško garancijo. Ampak vsakemu svoje.
edit: typo
a ni bila zadeva odpravljena sz vpoklicem? menda je novembra 2018 stekla akcija?
niso pa ravno crkovali, problem je bil, da ob krajših vožnjah ter v hladn(ejš)em vremenu dlje časa segreva, v tem času pa zna neizgorjeno gorivo stekati v olje in ga sz tem redčiti ...
No, kolega je leta 2013 kupil pežoja 508 z precej opreme, jaz pa za cca 3 jurje manj Superba. Danes je njegov avto vreden 7-8 jurjev (če), moj pa recimo 10-11 (za ta denar že imam kupca).
To je (žalostna) realnost velikih Peugeotov, Renaultov, Oplov in podobnih avtov.
Ja ampak obcutek v voznji pežoja v teh letih je vreden vec kot 2 jurja razlike danes pri rabljenem...No, kolega je leta 2013 kupil pežoja 508 z precej opreme, jaz pa za cca 3 jurje manj Superba. Danes je njegov avto vreden 7-8 jurjev (če), moj pa recimo 10-11 (za ta denar že imam kupca).
To je (žalostna) realnost velikih Peugeotov, Renaultov, Oplov in podobnih avtov.
Je pač tako, da če si ga prav želiš, si ga boš kupil (in se dobro vozil), če pa ti ni ravno do posebenga modela, so ponavadi tudi racionalnejše alternative.
Ne verjamem tudi, da tak kupec avto zvozi "do konca" (razen če je tukaj mišljenih recimo 200.000 km, kar ni "konec"). Nekdo, ki ima dovojl velik standard odkartati 35 jurjev za nek avto se pač ne bo vozil z 10 let staro garo z 350.000+ kilometri (in z vsem kar tak avto potegne za sabo, od raznih okvar, do ropota in zastarelosti). Sem jih videl že veliko, ki so rekli da ga bodo "vozili do konca" a so potem ob prvi večji težavi avto prodali.
Ja ampak obcutek v voznji pežoja v teh letih je vreden vec kot 2 jurja razlike danes pri rabljenem...