Kolk pa kej pri toyoti sedaj popustov talajo glede na ceno v ceniku? Lani za corrolo hybrid so mi 2,5k dol ruknili že pri povpraševanju.
Trenutno do 1.200 eur.Kolk pa kej pri toyoti sedaj popustov talajo glede na ceno v ceniku? Lani za corrolo hybrid so mi 2,5k dol ruknili že pri povpraševanju.
Za led pa do sport, pa si že krepko čez 20kBoš kmalu spoznal da hibrid ni dražji samo zaradi hibridnega pogona, Yaris hibrid ima samodejno klimo že v začetnem Luna paketu, Smart Entry pa v naslednjem Stella paketu. Ja, za lite felge se bo treba v vsakem primeru stegnit do SOL
To je za yaris al corollo?Trenutno do 1.200 eur.
Nisem sploh gledal ker je nad budgetom. Zgleda pa mi super.
Ne vem sicer kako izgleda in kakšna je v resnici, ampak zaenkrat mi tvoja žena deluje razumnoŽena pravi zaenkrat za Suzuki Swift 1.2 Premium, 2WD, CVT. Odpove se avtomatski klimi, dvigu zadnjh šip itd. v zameno za avtomatika (ker manj žre, 1s prej do 100kmh, tišji je na avtocesti - model z ročnim je baje glasen ko hudič, pelje v 5. prestavi pri 130 na 3.700 obratov + večina mestne vožnje in Škoda Superb je avtomatik). Pa da rajš počaka dalj, če lahko dobi rdečega s črno streho (po naročilu).