Jaz sem iz Ljubljane. Tu se ne pogovarjamo s sosedi.Kaj pa bodo sosedje rekli? dva nova avta v tako kratkem času? Uh.... Nebi jaz na tvojem mestu....
Jaz sem iz Ljubljane. Tu se ne pogovarjamo s sosedi.Kaj pa bodo sosedje rekli? dva nova avta v tako kratkem času? Uh.... Nebi jaz na tvojem mestu....
Se pa oni med sabo.Jaz sem iz Ljubljane. Tu se ne pogovarjamo s sosedi.
Me zanima koliko časa bo trajalo, da favšija udari ven in bosta avtomobila poključana.Jaz sem iz Ljubljane. Tu se ne pogovarjamo s sosedi.
Kako "se še"? Saj se nikoli ni.a neke škode pa toyote se še zavida?
Ne prides tako visoko s polno opremo. Prides s popusti na cca 42k z b180 bencinar in nalozen do konca.jp uzitna A B klasa je od 50 55+ , bolano vse skup.
Drži. V MB Autocommerce dva GLC - nova s solidno opremo - v bistvu vse kar rabiš in ne rabiš: en 43, drugi 45.000€. Prideš, plačaš, pelješ.Ne prides tako visoko s polno opremo. Prides s popusti na cca 42k z b180 bencinar in nalozen do konca.
Če tole bere lastnik travnika je ynos gazil...Me zanima koliko časa bo trajalo, da favšija udari ven in bosta avtomobila poključana.
Ne vem, če ti bo potem še do smeha.
Mas pa status, to tudi nekaj stane.Vsakemu svoje. Meni sedaj razen izjem, SUV niso nic posebnega in ko poznam trg in cene, se mi ne zdijo racionalen nakup za 90% lastnikov SUV. Manj avta za vec denarja, drazji deli, gume, servisi, slaba vozna izkusnja itd…
mas kak link? ker drugače če se sprehodiš po salonu...vidiš hitro da je to druga liga. So meli enga Eja sonder angebot, pa je bil 75k€, pa je kar nekaj stvari manjkalo, kar recimo zdaj vozim...tak bi danes bil očtino 90+.Drži. V MB Autocommerce dva GLC - nova s solidno opremo - v bistvu vse kar rabiš in ne rabiš: en 43, drugi 45.000€. Prideš, plačaš, pelješ.
Si ugotovil isto kot sem ti že jaz napisal. Super za ovinke in mestne ulice ni pa ravno za na avtocesto.Vozil swifta. Moram rect, da uzitek voziti. Lepo gre v ovinke, okreten, grbine lepo pobira, poskočen ke, tišji in mirnejši kot Yaris bencinar. Žena je tudi navdušena, kar je važno.
Edini minus je glasnost in visoki obrati v 5. Prestavi na avtocesti. (Rocni menjalnik ima 5 prestav). Drugega v tisti slabi uri nisem opazil.