Novi dosežki be-em-ve farerjev

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Dohitiš BMW farerja. Vse lepo in prav, se voziva kulturno, nekaj se zavira v brezveze, ker bi šlo v mokrem hitreje, ma nima veze. Vse za varnost, lepo od njega. Ker se mi ne da cjazit za njim, se ob prvi priložnosti pripravim in to naredim z zaletom, če je le možno. In kaj se zgodi. Očitno njegova ljubica ni zadovoljna in je bila očitno potreba po podaljševanju. Ja tut prov.
grin1.gif

crazy1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Kaj si sploh htel povedat?

glej, ex-hairov lajf je sestavljen samo iz ene zadeve, ibrnadpovprečnih vozniških sposobnosti, ki jih redno demonstrira v okolici idrije...in to je to...druzga tip pač nima...
rolleyes-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
To se ne gre za tip vozila, ampak za tip voznika.

Cinca pred tabo, ko opazi, da ga greš prehitevat, pa začuti krčenje tiča in pospeši.

Sicer mi je padla ideja: Takoj ko ga dohitiš, zmanjšaš malo razdaljo, daš žmigavec, zapelješ malo v levo in mogoče še malo poblendaš.
Če je "farer" bo popspešil in ti več ne bo "smetal".

Če ne, pa ga ali prehitiš (če je možno), če ni pa pač nisi nič izgubil.

Razen če je res [censored] in te potem še bolj zajebava.

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
He he, audi pa je takoj za njim (OK, vmes je "white van", kaj je to znamka ali nekaj kot black van v ameriki ???)
Mercedes pa zadnji.
Kar se sklada z mojim mišljenjem in opažanji.

Frustrirani najstniki kupujejo stare bemfe in audije, Merđote pa redkokdaj. (imamo enega tudi v družini, bom ga naslednjič vprašal o Merdecesu, privoščil bi si lahko praktično novega)

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik stein pravi:
(OK, vmes je "white van", kaj je to znamka ali nekaj kot black van v ameriki ???)

White van je "figure of speach"... nekaj takega kot bel dostavnik (Berlingo, Kangoo...) v Sloveniji - razne hitre pošte, obrtniki in "obrtniki", ki sem jim mudi in ne jebejo žive scene.