Novi dosežki be-em-ve farerjev

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Pa kak se lahko 2 odrasla skregata zaradi tistih 10-ih metrov?
stupid-1.gif
Saj se ne. Vsaj jaz ne.

Če pa je kdo moje pisanji razumel kot "10m je bilo, točno, na femtometer", pa obveščam, da je to ocena na oko.
Mogoče je bilo 20 ali celo 30 metrov. (je pa tam omejitev 50, ne 70, kot je Horatio izračunal
wink-1.gif
)

Meni je čist vseeno, ker je to tema o "BMW-jaši ustavljajo pred zeleno", ne pa kak prehitevajo.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Meni je čist vseeno, ker je to tema o "BMW-jaši ustavljajo pred zeleno", ne pa kak prehitevajo.
Naslov teme:
Citat:
Novi dosežki be-em-ve farerjev

Citat:
Uporabnik stein pravi:
Za mano pelje BMW. Normalno, po omejitvah ( 70 km/h, dvopasovnica, Ptujska v Mariboru).
10 metrov pred oženjem na en pas (dela na cesti....) se on odloči prehitevat.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Če pa je kdo moje pisanji razumel kot "10m je bilo, točno, na femtometer", pa obveščam, da je to ocena na oko.
Mogoče je bilo 20 ali celo 30 metrov. (je pa tam omejitev 50, ne 70, kot je Horatio izračunal
wink-1.gif
)

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
1.) Preberi prvi post.

2.) Če nisi iz MB, evo razlage:
- Na Ptujski cesti velja omejitev 70 km/h.
- Se pa trenutno izvajajo na nekaterih delih dela in je promet preusmerjen na eno polovico vozišča. Tam je omejitev 50 km/h
- omejitev 50 km/h se začne že pred zožitvijo (dva vozna pasa se združita v enega).
- neposredno pred samo zožitvijo sem še dodatno zmanjšal hitrost, sicer bi farer pobral oznake ali pa rob mojega vozila

Skrajšano: Silil je prehitevat, v "škarje". Točne GPS koordinate in temperatura znaka pa niso bistvene. (če pa tebi so, tudi prav...)

sad

Guru
24. avg 2007
21.246
9.877
113
No ja, vrhunsko gor ali dol, vendar recimo osebno bi raje kupil starega Audija kot Bmwja. Recimo, če gledaš trojko E36 ima toliko serijskih napak, da se vprašaš, če je bil ponedeljkov avto iz Zastave. Pri recimo a4 tistega letnika si se zgolj izognil 2.5 tdi in pogojno 1.8, menjal kakšno roko in to je bilo to. Je pa res občutek v vožnji malce drugačen pri Bmwju.

Btw: a so vpoklici pri bmw za smernike že zaključeni?
evil.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Napake so res že prisotne, sam pa potegne v 10m-ih iz 70km/h na 300km/h... to je pa tudi svojega denarja vredno...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Kakšne ma en folk tle, tema se začne o kvaliteti BMW avta, ki je res na nivoju, sem jih imel tudi sam.

Potem pa kar začne nabijati o šoferjih BMWjev, tu je pa res sve i svašta, sem tudi sam videl, ko sem ga vozil.

Imaš pametne in neumne voznike, tako kot povsod drugod. Fabrika pa res ne more še novih možganov dati vsakemu kupcu.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
BMW na nivoju je nov 7, 5, X5, X6, M3, razne kabrio izvedenke z pravim srcem, skratka recima tam od 60k navzgor,
ostalo so le kompromisi da lahko rečeš da imas bmw, tukaj pa se debatira o zgonjenih primerkih.

Enako velja za audi in mercedes.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
hysterical-1.gif

... babo s starim bmw-jem imaš zato, ker veš da ima ta baba dober okus in hud avto s pravo konjenico. Butelj...
Vidiš to je to kar govorim, odvisno zakaj imaš BMW ja, nekateri ga nimamo/nimajo za statusni simbol, ampak ga imamo ljubiteljsko... drugi pa rabite statusni simbol, rabite za prijatelje in za podaljšek penisa...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Rajš mam skromno žensko, ki ni mahnjena na avte. Bi imel feeling kot da s tipom hodim, če bi mi skoz o avtih govorila.
cry12bpy.gif

Nazadnje urejeno:

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
jaz bi imela pa filing da s pedrom hodim če bi mi tip skoz o deodorantih govoril
cry12bpy.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Rajš mam skromno žensko, ki ni mahnjena na avte. Bi imel feeling kot da s tipom hodim, če bi mi skoz o avtih govorila.
cry12bpy.gif

Jaz bi mel filing da če je nora na avte, je nora tudi na dede ki imajo dober avto. In potem recimo imaš sam dobrega bmwja,
in imaš žensko ki obožuje bmwje... Pol povrhu vsega se še hvali po internetu kak ima ona 3 bmwje in nevem kaj...

Mene bi blo strah da je z mano zarad avta. Al pa se bo pripeljal model z boljšim bmwjem pa bo šla...

Nekak mam jaz raje mojo žensko ki se pripelje z twingotom polepljenim z rožicami in trpalnicami, si pa nezna niti kolesa menjat,
ne pa da mi menjalnik rastavi, tako maci recimo...

Ostajam pri klasičnem tipu ženske ki o avtih nima pojma. Bojim se žensk ki so mahnjene na avte, vzame jim ženskost.
Pa še lušne niso.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.176
16.447
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ostajam pri klasičnem tipu ženske ki o avtih nima pojma. Bojim se žensk ki so mahnjene na avte, vzame jim ženskost.
Pa še lušne niso.

sorry sam tuki si pa kiksnu k kur3a
grin1.gif