Novi dosežki be-em-ve farerjev

B81

22. jul 2007
38.200
11.334
113
Bmw 1 se kupi zato, da je bmw, v ničemer ne odstopa od primerljivih avtov, razen višje cene.
Mulci kupujejo bmwje zato, da imajo bmw.
Sam sem hotel kupit 8, 9 let starega Ci-ja le zato, da vidim, če je res taka razlika med znamkami, pa sem po mesecu branja foruma videl, da ni prav nič boljši od drugih znamk, le bmw je.

Sicer, če to napišem na njihov forum, me poiščejo in pretepejo, tukaj pa bom fasal le nekaj * zvezdic, ampak nekdo mora to povedat
evil.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.035
1.947
113
se pravi na podlagi kracanja po forumih, ti spoznaš avto v nulo?
stupid-1.gif
vsedi se enkrat za spremembo not, se zapelji kaki krog, potem pa povej če ma stari trojkač kaj skupnega z gajbo od passata recimo ali bog ne daj kakim francoskim ali italjanskim skropocalom.
glede enke pa si glih tak v temo brcnil. vsedi se v golfa 5 pa enko in pol poročaj
wink-1.gif
z a3 še primerjava gre skozi za silo

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ehh, še en wanna be BMW fahrer, ki še ni zbral toliko poguma, da bi ga kupil.Zamenjal sem že kakšnih 15 avtov, zadnja dva sta BMW. Definitivno vrhunska vozila, ki imajo visoko ceno, zato pa se jih ne kupuje NOVIH temveč leto ali dve stare, o cena pade za 30-40% in so takrat cenovno primerljivi z drugimi, manj uglednimi znamkami. Edina slabost (pozimi) je zadnji pogon, vsaj če želiš civilizirano vožnjo, brez driftanja in lezenja v klanec z avtom, ki je 30% obrnjen na smer premikanja vozila
smile-1.gif
Običajno takšne akrobacije drugi vozniki pospremijo s čudnimi pogledi.

Res pa je, da pri BMW ni veselice pod 20.000 EUR pri do 2 leti starem avtu, dejansko pa se nekakšen priljubljen srednji razred BMW (320d) po slovenskih standardih dobi 2 leti star od 23-30.000 EUR, cena je svinjsko odvisna od količine opreme ker jo slednja lahko dobesedno podvoji.

B81

22. jul 2007
38.200
11.334
113
Oprosti, nisem te hotel prizadeti
grin1.gif

Spisek števila okvar je kar dolg, tudi pri bmwju.
Glede vožnje pa ne vem, ker nisem peljal, sem si premislil po branju foruma res, v ovinek me trenutni avto proti pričakovanju odlično pelje
smile-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Če bi bil Alter pol tolko vredu kot je BMW forum nebi bilo nič narobe!!!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Nadaljevanje:

Za mano pelje BMW. Normalno, po omejitvah ( 70 km/h, dvopasovnica, Ptujska v Mariboru).
10 metrov pred oženjem na en pas (dela na cesti....) se on odloči prehitevat.
Saj zvozi, to je samo predzgodba.

400 metrov dalje, v križišču pa déjà vu.
Tip pripelje do križišča, zelena luč, ampak on ustavi.
Tokrat sem jaz bil na drugem pasu in se peljal mimo, sem le en pogled "vrgel" nazaj potem in tip (-ka ???) je kar stal tam.
Bil je na pasu za naprej, torej ga noben drug ni oviral.

To je bilo nekje ob 9:30, sivi BMW, neka petka zadnjih pet let na oko sodeč. (če je mogoče še kdo videl).

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Za mano pelje BMW. Normalno, po omejitvah ( 70 km/h, dvopasovnica, Ptujska v Mariboru).
10 metrov pred oženjem na en pas (dela na cesti....) se on odloči prehitevat.
Saj zvozi, to je samo predzgodba.
Dej mal obrazlož: oba se peljeta lepo 70 km/h, on v BMW za tabo... 10m pred zožanjem se on odloči prehitevat in te še uspešno prehiti... vse v 10m... ??? Pri 70 km/h potrebuješ recimo 0.5s da prevoziš 10m... si ne predstavljam, kako močno je moral pospešiti BMW, da je prevozil recimo 20m (upoštevaje razdaljo do tebe in dolžino BMW-ja) v času, ko si ti prevozil 5m (da je ostal še prostor za vračanje BMW-ja nazaj na vozni pas...)? Manj kot 0.25s za 20m??? Ne rečem, da ni možno, samo iz 70 je pritisnil na 300 v trenutku, pa si mimo...
cheer.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Daj zahtevaj posnetek od občine, pošlji na CSI, da izmerijo do mikrometra natančno, pa nam povej rezultat !
zmaga.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Kateri grb?
Meni se zdijo uni z radovljiškim žonglerjem daleč najbolj napredni v pizdarjedelništvu
grin1.gif

Najhujši primerki, če se gremo grbe so v MB lenarški in ruški, pri teh velja varnostna 10m+, ne samo ko je pred tabo, tudi ko je za tabo.

Najboljše pri vsem je, da cijazi 43 po mestu, ko vidi 15m oddaljen semafor ko se preklaplja iz zelene v oranžno/redečo,
pa zahodi tak da se mu izpušni lonec vleče po podu. Blinkerjev ne poznajo, če pa je primerek te tablice in patrona z majco
brez rokavov in tribali v daewoo lanosu, nubiri, kiji in podobnem plehovju, pol pa ponavadi naredim obvoz al pa ustavim na avtobusni
ker to so pa pol že extremno nevarni vozniki.
Najbolj epic pa je, da noben od teh nima prižganih luči, včasih tudi ponoči.

B81

22. jul 2007
38.200
11.334
113
Pa kak se lahko 2 odrasla skregata zaradi tistih 10-ih metrov?
stupid-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Pa kdo pravi, da je stein tudi odrasel?
smile-1.gif

Normalno, da se pljuva ogrog in okrog, če se pa za vzrok naklada, da glava peče. Pove naj realno, samo takrat verjetno ne bo zanimivo. Kot svet na kanalu A ali Slovenske novice... če ni škandalozno, se ne bere...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.465
147
63
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Vsaj 100m je bilo, ne pa 10m...

Pa veš da 10m bolj pali v gostilnah, k se razlaga "mater je slo na knap, če jz neb bremzu,bi bli vsi mrtvi ..." , na konc pa ugotovis, da bi lahko še dva avta prehitela preden bi šlo na knap =)