Novi dosežki be-em-ve farerjev

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ostajam pri klasičnem tipu ženske ki o avtih nima pojma. Bojim se žensk ki so mahnjene na avte, vzame jim ženskost.
Pa še lušne niso.

sorry sam tuki si pa kiksnu k kur3a
grin1.gif

Ajde, mogoče je katera lušna, samo kaj je bol seksi, ko pride v dnevno se vsede polek s tistim obrazekom: "Lubi, brisalci mi
nočejo brisat, bi pogledal prosim?" al pa da pride v dnevno zašmirana po obrazu: "Jebobok mater fertajler kapo mi je
razneslo, feršplendunga na bat-dihtungi ma drajkant, pa oln-druk-filer-klemunga pušča"

confused-1.gif

Ženska ki o avtu ve več kot moja babica ni za mene tip ženske s katero bi bil, naj raje hodi na nohteke pa na čajanke
s kolegicami, izdeluje domače zapestnice, ne pa da si ksenon kit sama zmontira v garaži preden po službi stopi v hišo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
To je ker imaš preveč prostega časa. Sicer bi bil vesel, da ti ona zamenja olje preden ti iz službe prideš.
wink-1.gif

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
Nevem če je kdo od forumašev videl, danes je bil pred Pavlijonom pri izvozu Brezovica, nek črn E36, brez tablic, parkiran kar dobesedno !!!POČEZ!!!
13.gif
, čez pasova za uvoz na avtocesto in naprej proti centru. Tako da so ga morali vsi obvoziti. Ko se se peljal mimo so bili že policaji tam, okole beemveja pa nobenega.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
(oziroma: opravičilo BMW farerjem)

Audi farerji so zgleda prevzeli štafeto.

Ker do zdaj so zraven avta pri parkiranju rabili prostor še za ego le BMW farerji.

Ali pa planira zapustiti parkirno mesto z letečim startom.

Seveda je odzadaj s tem onemogočil parkiranje še enega vozila.

Ja nič, glavno, da je za ego plac....
1031663-audi.JPG

Priponke

• 1031663-audi.JPG
    1031663-audi.JPG
    37,1 KB · Ogledi: 140

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
28
Bronx
Kako to misliš "prevzeli štafeto"?
Že dolgo se namreč ve, da je BMW čefurvagen in da nima vgrajenih žmigavcev, za Audi (aka DKW
evil.gif
) se pa še dalj ve, da imajo na cesti absolutno prednost, da ne vidijo drugih vozil in da vozniki po naduvanosti presegajo kubaturo mašine.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Danes pa si malo mahnjena na starejce pa besedo "butelj" saj verjamam da ti beemve loverka kaj druga tudi nisi sposobna sproducirat...

baba ocitno imas okus za starine, zal pa mi je deda ki si je tako babo nakopal na križ...

če bi ti mela tvoj beemve zaradi ljubiteljstva nebi vsepovsod razlaga da mas Mtech 1, M3 in podobno šaro...si ena cisto navadna Attention whore, ki se kiti s tujim perjem in najeda na forumu...in s tvojim M3 si noben ne more kaj podaljšat penisa...očitno pa tebi pomaga pri kompenzaciji karakterja...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.863
396
83
Od kje vam ideje, da ima tip avta kaj dosti veze s tipom uporabnika. Povsod so dobri in slabi.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
se strinjam...s tem da so njeni komentarji katastrofa...zaradi mene je lahko tud citroen fahrer, al pa audi fahrer...samo da pa v vsaki brezvezni temi pride na vrsto njen stari BMW je pa malo mimo...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Sem šel okoli Slomškovega trga pred pol ure.
En avto je iz vrste parkiranih štrlel z zadkom skoraj meter (tri četrt na oko, za "oddaljene dlakocepce") na cesto.

Bom samo rekel, da ni azijska znamka.

Verjetno "puka slučajnost"...

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
Velikokrat parkiram v garažni hiši in veliko ljudi je preveč lenih / nesposobnih / iščejo pozornost, da se jim ne da motat in parkirajo čez 2 boxa. Večinoma je to že pravilo pri večjem avto, ni nujno važna znamka. Se je pa našla tudi kakšna manjša AR vmes. V glavnem zmaga nek fahrer Mercedesa, ki mu je uspelo parkirat čez 3 boxe. In sicer je zadeva taka, da je vrsta parkingov sestavljena iz posameznih enot, kjer sta 2 boxa skupaj, ki sta na vsaki strani obdana s stebrom. On je med dvema stebroma parkiral tako počez, da jaz sploh nisem mogel pakirat čisto naravnost v svoj box ob stebru na naslednji strani, ker bi ga s sprednjim delom zadel, če bi to naredil. Tisti dan me je blo najbrž slišat, kako godrnjam "budala retardirana," ko sem parkiral in odšel proti izhodu. Načeloma me boli [censored], me pa razpizdi, ko frej boxov skoraj ni več in moraš potem 5 minut iskat parking zato, ker se desetim ni dalo parkirat v svoj box.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Dejanje: slalom
Registracija: NM
Barva: črna
znamka: BMW

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Je pa malo dalje en CE črni BMW normalno vozil, da ne bo kdo rekel, da diskriminiram...
tongue-1.gif

bozo_13

Pripravnik
11. jul 2010
201
0
16
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
In tablica jeeeeeeee.....KR (kam rineš) Tadaaaaa
grin1.gif

No bodimo realni tudi veliko CEljanov je vmes prisotnih
tuo madre

kaj pa LJ, ko se vozite proti bledu, bohinju (predvsem temu) z seljaskih 70 po tistih ovinkih.
crazy1.gif

drgac pa podoben primerek na bledu enkrat
brand new astra gtc, 18-19 letnik, kaj naredi. ko je na semaforju zelena za zavijanje desno, ga samo gelda, ko se pa prizgle polna zelena, pa spelje.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Iz zbirke Parkirana ego in avto (zasedeta dva parkirna prostora).

Prvi lolek po začetku štetja:
1043914-Slika322.jpg

Priponke

• 1043914-Slika322.jpg
    1043914-Slika322.jpg
    64,5 KB · Ogledi: 115