Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
jaz mislim da bi raje imel avto ki mu brezhibno delujejo zavore, ki mu ne ropotajo ležaji in ki ima dobre gume.
Taki pridejo vsi iz salona, odivsno je potem kako se dela z avtom.
Citat:
jaz mislim da bi raje imel avto ki mu brezhibno delujejo zavore, ki mu ne ropotajo ležaji in ki ima dobre gume.
Saj če je avto neizpraven ima tisti pubec dolžnost, da napiše vozniku kazen in avto izloči iz prometa. A ni tako?Citat:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Potem si pač moj post narobe razlagaš.Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Dej malo objasni, od kdaj dajejo policaji (tisti, ki so na terenu) razpise za avte ven? Tako si namreč razlagam tvoj post.
Pa če bi kdo ot teh, ki so delal te razpise vsaj malo povprašal fante, ki delajo na providah bi verjetno hitro dobil sliko, kakšni avto bi bili pravi. Tko pa je - kot je že nekdo napisal razpis po vsej verjetnosti pisan kaki določeni znamki na roko.
LP
Ja tud možno, da je razpis napisan nekomu na kožo, kaj misliš zakaj ?
Misija namogoče je da ti razumeš napisano, funkcionalno bolj pismeni nimajo teh problemov in niso nikjer prebrali, da sem zapisal da policaji na terenu dajejo ven razpise..Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Citat:
Potem si pač moj post narobe razlagaš.Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Dej malo objasni, od kdaj dajejo policaji (tisti, ki so na terenu) razpise za avte ven? Tako si namreč razlagam tvoj post.
Pa če bi kdo ot teh, ki so delal te razpise vsaj malo povprašal fante, ki delajo na providah bi verjetno hitro dobil sliko, kakšni avto bi bili pravi. Tko pa je - kot je že nekdo napisal razpis po vsej verjetnosti pisan kaki določeni znamki na roko.
LP
Ja tud možno, da je razpis napisan nekomu na kožo, kaj misliš zakaj ?
Da bi pa obrazložil, kaj si mislil povedat, je pa zate itak misija nemogoče... raje samo bluziš, kot pa kaj pametnega poveš. In da... tokrat se
Strinjam s stabo, kot sem ze napisal (po spet očitno prebereš sam tisto, kar ti paše), da ne razpis po vsej verjetnosti prilagojen le eni znamki.
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Dej nehi prosim te lepo z 200 konji bos lovil nekoga s 300! Pa ti ves kako poteka merodajna meritev? Ni to to, da se provida pelje 200 nekdo sibne mimo 250 in ga s stingerjem pocakajo inrecejo prehiter si bil!
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Tebe fitipaldija, a?
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Si morda kdaj uposteval se promet na cesti, pred provido zapelje nekdo ven, preden prehiti in se recimo cetudi takoj umakne ga ni vec na obzorju. Dej mal mozgane vklopi in se ne smesi.
Citat:
Jest ne vidim v čem je problem Policaji so si zaželeli malce močnejših avtov....
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Še enkrat samo zate... ker si funkcionalno nepismen + še kaj drugega...
Citat:
Jest ne vidim v čem je problem Policaji so si zaželeli malce močnejših avtov....
Pod to jaz razumem tiste, ki so na terenu.. ne vem, kaj ma nekdo, ki sedi v pisarni cele dneve kaj od tega...
LP
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Da se policaji vozite z neizpravnimi avti, = zlizanimi gumami, neizpravnimi zavorami in in ropotajočimi ležaji. Je bilo dosti za prebrat tudi v medijih.Citat:
Citat:
Saj če je avto neizpraven ima tisti pubec dolžnost, da napiše vozniku kazen in avto izloči iz prometa. A ni tako?Citat:
to se strinjam, in to se tudi dogaja. samo kaj ko so potem takšne in drugačne sankcije...