Nove provide

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Razpisov ne bom komentiral, ker je to zgodba zase. Kljub vsemu so bile gume, predvidevam, v pravilnem hitrostnem razredu. Zdaj, da so to čang šlang gume, je pa na daleč jasno, da imamo imbecile na vodstvenih položajih.

Se strinjam. Če lahko kot pogoj za razpis provide dajo 5* na euroncap pomeni, da bi lahko tudi za gume dodali pogoj, da morajo imeti recimo vsaj 3* na amzs/adac testu. Ker po tem, kar imajo policijska vozila na avtih (ne samo providah) je taki smeh, da jim verjetno še s fičkom pobegneš
tongue-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.056
113
Hm, a sem samo jaz taki tu, ki se mu zdijo te zahteve nekam švohne?

Kva bo nek 2.0 T, koliko ima to konjev? Tam 300? Kva bo to proti kakšnemu ferariju ali pa drugim strupenim športnikom? Še posnet ga ne more, kaj šele sledit nekaj časa...

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.073
11.170
113
kaj misliš kolk pa lahko vozi en ferrari po naši cest? če pride do 300 brez da mu nek klipan ne vzame prednosti je lahko srečen, ne samo v prekršku. Upam da se voziš kaj po naši AC.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Kva bo nek 2.0 T, koliko ima to konjev? Tam 300? Kva bo to proti kakšnemu ferariju ali pa drugim strupenim športnikom? Še posnet ga ne more, kaj šele sledit nekaj časa...

Ja potem pa lahko samo GT-R ali Veyron SS vzamejo ne? Koliko pa bi rad, da naša vlada porabi za Provide? 500k na komad?
rolleyes-1.gif
Brez skrbi, da ni šanse, da s avtom pobegneš providi, šansa je samo motor.

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Koliko supersportnikov pa vidis na nasih cestah? Naj appolo pove iz prve roke, samo pomoje so 250+ primerki precej redki, do sem nekje gredo pa vecinoma vsi na razpisu. Plus to, da so v providah kolikor vem precej dobri in solani vozniki, kar spet lahko malo skompenzira pomanjkanje surove moci.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Ja potem pa lahko samo GT-R ali Veyron SS vzamejo ne? Koliko pa bi rad, da naša vlada porabi za Provide? 500k na komad?
rolleyes-1.gif
Brez skrbi, da ni šanse, da s avtom pobegneš providi, šansa je samo motor.

Tudi z motorjem ne uideš kar tako,je bil nekaj mesecev nazaj posnetek kako je provida enega lovila po lokalni cesti.
AC je mogoče drugače,ampak ti pa zaprejo izvoze in je velika verjetnost da te dobijo ( ce prides ziv do tja seveda) .

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.478
449
83
Citat:
Še nikoli nisem slišal, da bi nekdo dobil novo vozilo s pnevmatikami, ki so manj zmogljive od vozila. H je razred do 210 km/h, kdo pri zdravi pameti bo upal kaj takšnega narediti? Vsi bi si zasrali ime.

Pisal sem za zimske pnevmatike, kjer zakon dovoljuje dva hitrostna razreda nižje.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.056
113
Citat:
Koliko je takšnih vozil na naši cesti pa da delajo vsakodnevne pizdarije?

Ne vem, ampak za lovlenje navadnih slo avtov, ki vozijo tam do 200kmh, pa se res ne potrebuje 335i, lahko bi kake dizle nabavli, da bi bil vsaj račun za gorivo drastično manjši.

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Niso kaksno leto nazaj enega motorista se s helikopterjem lovili cez crni kal?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.056
113
Citat:
Uporabnik Ausc pravi:
Niso kaksno leto nazaj enega motorista se s helikopterjem lovili cez crni kal?

Dobro no, kako hitro pa lahko vzleti policijski helikopter in prileti na mesto "zločina", pa kako hitro lahko policija blokira vse izhode iz AC, če je naša slo posuta z izhodi in nek motorist s 300kmh+ rabi od enega do drugega par minut.
Verjetno morajo biti prav brihtni tisti na motorju, ki bežijo policiji in jih ta dobi.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Še nikoli nisem slišal, da bi nekdo dobil novo vozilo s pnevmatikami, ki so manj zmogljive od vozila. H je razred do 210 km/h, kdo pri zdravi pameti bo upal kaj takšnega narediti? Vsi bi si zasrali ime.

Pisal sem za zimske pnevmatike, kjer zakon dovoljuje dva hitrostna razreda nižje.

En ali dva?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Da bi bilo kaj haska od teh provid, je povsem vseeno, tut če so katrce. Namesto, da kot šakali čakajo na vsakega, ki mu avto sotegne nad 160 (tko je nekje pisalo), naj se spravijo nad tiste, ki resnično delajo zgago na AC, razni umirjevalci prometa, ki nas učijo reda na levem pasu pri 100kmh, kamijoni, ki prehitevajo en drugega vsaj 30 kilometrov, kretene, katerim je manever menjave voznega pasu prekompleksen, čudake, ki mislijo, da če dajo žmigavec, mora vse za njim po bremzi...
Tisti, ki jih sedaj lovijo, so tako minorni problem, da to res ni, vsaj proti vsem ostalim.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Da bi bilo kaj haska od teh provid, je povsem vseeno, tut če so katrce. Namesto, da kot šakali čakajo na vsakega, ki mu avto sotegne nad 160 (tko je nekje pisalo), naj se spravijo nad tiste, ki resnično delajo zgago na AC, razni umirjevalci prometa, ki nas učijo reda na levem pasu pri 100kmh, kamijoni, ki prehitevajo en drugega vsaj 30 kilometrov, kretene, katerim je manever menjave voznega pasu prekompleksen, čudake, ki mislijo, da če dajo žmigavec, mora vse za njim po bremzi...
Tisti, ki jih sedaj lovijo, so tako minorni problem, da to res ni, vsaj proti vsem ostalim.
467716-post_slo.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Jaz osebno menim, da ni nič narobe, če imajo 335 ali 330d, bolj narobe se mi zdi, če bi bil v igri kakšen M3 ali AMG, da o čem drugem ne govorim. Ne bi pa bilo nič narobe s kakšno 330xd ali 320 CDI 4matic ali 3.0 TDi Quattro, ampak to je to.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Njvečji probelm vsega? Premajhna prisotnost na cestah. Premalo število provid, definitivno!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.056
113
Na AC bi lahko v vsako smer vozilo par provid, pa hopsale romunske kombije in tovornjake. Komot bi zaslužili dovolj za stroške+lep profit.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.103
1.278
113
42
Sej so zadnjič ustavil Ferrarija na POmurski avtocesti. S katerim avtom pa nevem.