Nove cene vinjet

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
PA to jaz pravim, spreminjamo nekaj kar funkcionira! Naloga te vlade je, da vse uniči. Tega nam pa ne pove, da EU ni in ne bo sprostila denarja. SKlep: Torej denarja ne bo sistem bo spremenjen in tak kot je ne bo oz. ni vzdržen, zato bomo naslednje leto imeli klasično cestninjenje v hišicah, ki jih ta vlada načrtno ni pustila podreti. Sam to kar sem napisal bodo povedali čez čas
grims-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
jaz že sedaj povem, da satelitskega ne odobravam....kdo ve kako tarifo se bodo spomnili.....

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Hmm, a ste opazili, da je argument "10 EUR je smešna cena" nekako izpuhtel v zrak ?

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
ksz
Najnovejši ukrep EU zaradi visokih cen vinjet v Sloveniji. Okrog Slovenije so že začeli graditi krožno križišče!!!!

hysterical-1.gif

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Sploh ni slaba ideja.
Glede na to, da že tko na Koroško prej pridem čez Avstrijo...
aplauz.gif

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Citat:
Uporabnik predator pravi:
ksz
Najnovejši ukrep EU zaradi visokih cen vinjet v Sloveniji. Okrog Slovenije so že začeli graditi krožno križišče!!!!

hysterical-1.gif
Hehe, zakon.
aplauz.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Ce kdo misli imet vinjeto naslednje pol leta naj gre danes kupit.

Jutri bo moral za pol leta dat 95 eur, ali 30/ mesec.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
imam idejo da bi kupil ene 50 polletnih, lep zasluzek lahko naredim...samo, a se mi da? to je zdaj vprašanje.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Prodam letno za 40€ če kdo rabi. Sem dobil od DARS-a nadomestno, pa je ne bom nalepil.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
PA to jaz pravim, spreminjamo nekaj kar funkcionira! Naloga te vlade je, da vse uniči. Tega nam pa ne pove, da EU ni in ne bo sprostila denarja. SKlep: Torej denarja ne bo sistem bo spremenjen in tak kot je ne bo oz. ni vzdržen, zato bomo naslednje leto imeli klasično cestninjenje v hišicah, ki jih ta vlada načrtno ni pustila podreti. Sam to kar sem napisal bodo povedali čez čas
grims-1.gif

Glede na to, da je bilo vmes malo spama odgovarjam ksz...

Ma, kaj vam res ni jasno zakaj je treba vinjete "očrnit" in kasneje ukinit? Ekonomski interesi posameznikov vezanih na trenutno vladajočo politično elito so pač močnejši od skrbi za interese nas slovencev.

Ključne besede: Ultra (aka Gregor Golobič) , PTI (aka Tomaž Kastelic) + Traffic Design (aka Tomaž Kastelic)

In med temi se bo bil hud boj. Prvi (Zares) se prizadevajo za satelitsko cestninjenje, ko bodo oni za to pripravljeni. Drugi (LDS) pa s partnerskimi podjetji predstavlja konkurenco Ultri, saj pri satelitskih sistemih sodelujejo z še kakim podjetjem (Bavčar) in so tisti, ki so preko "raziskav" že zelo dolgo bremzali uvedbo vinjet. Je pa T.D. tudi tisti, ki bo sigurno dobil posel, če se naši vrli skorumpiranci v vladi odločijo za ponovno uvedbo radijskega sistema (saj so oni do sedaj furali ABC).

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
imam idejo da bi kupil ene 50 polletnih, lep zasluzek lahko naredim...samo, a se mi da? to je zdaj vprašanje.
Mogoče. Danes sem videl žensko z avtom, ki je imel nalimani dve polletni vinjeti. Letošnji.
rolleyes-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Tako je. Če se sedaj raje peljem po avtocesti, čeprav to pomeni več kilometrov, se bom potem raje po lokalnih cestah. Pa še lepo streho dol, je bolje po lokalnih cestah...

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Ne ne....videl sem ga v Trstu...mislim da je bil fiat punto...nalepke na levi strani spodaj.

S tem ,da se malo vozim po AC....je cena 95€ še vedno sprejemljiva (zame)..........če pa bo satelitsko...potem pa me AC ne vidi več.....razen s kombijem ,ko bom drgnil 100 na uro.

Za primerjavo sem šel iz Postojne do Logatca....po omejitvah prideš prej po stari cesti kot pa po AC.

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Za primerjavo sem šel iz Postojne do Logatca....po omejitvah prideš prej po stari cesti kot pa po AC.
No, to bi pa res rad videl. Razen, če si meril od vojašnice v Postojni do table za Logatec (iz postojnske smeri seveda).
Če pa gledaš center-center si pa lahko le prst v rit vtakneš.
tongue-1.gif

Pa upam, da nisi upošteval kakšno polurno stanje v koloni na AC.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
SEdaj, ko je zaradi vinjet posledično več prometa po avtocestah, je tam gneča. Svoje naredi še ''vzdrževanje'' avtocest in s tem zapore ter promet s hitrostjo 60km/h po enem voznem pasu... pred zaporo pa obvezno kolona. Po lokalnih cestah pa lepo na izi, mirnih živcev, po omejitvah... zastonj...
smile-1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.213
851
113
verjetno je "kačje ride" kar po zraku prevozil in pristal v vasi planina
smile-1.gif

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Citat:
Uporabnik sass pravi:
verjetno je "kačje ride" kar po zraku prevozil in pristal v vasi planina
smile-1.gif
Mnjah, bi znalo bit, čeprav to niti ni tak problem, tam lahko še vedno orenk žgeš (tudi dobesedno gume
evil.gif
). Bolj je problem drajsanje 50 km/h (PO OMEJITVAH je napisal namreč) čez Planino in potem čez cel Logatec. Pa še prej tista vas pred Logatcem. Tam te orenk užge. Če bi po naseljih tvegal s 100 km/h bi znalo biti bolj tesno...