Nove cene vinjet

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.693
6.714
113
pri taščici
kak penzonist bo dal manj manj za benz kot za vinjeto. kje je še registaricija.... tako nas bodo "prisilili" da bo imeli manj avtov in tega več na cesti (več praznih voženj).oziroma bomo enega imeli za lokalno....
Raje hodim po ženo v službo in delam za brez veze 20 km dnevno kot pa da imava še en avto... jurja na leto prišparava na registraciji vinjeti... je pa res da bom zarad tega pol ure več v avtu dnevno...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
žal bo ob tej ceni vinjet spet manj ljudi na avtocesti in posledično spet kaka žrtev več, vse zaradi nekih praznih froženj iz bruslja in enega italijana.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ja, Tajani je res bedak ...

Iz članka (oz. "članka"...):
Citat:
Očitno ima Tajani tudi precejšnje težave z matematiko (no ja, tudi Vlačič ni veliko boljši), saj je 10 evrov za tedensko vinjeto smešna cena.
Torej so avstrijci smešen narod ? (8 EUR za 10-dnevno vinjeto)
Bolgari tudi ? (5 EUR)
Pa Čehi ? (8 EUR)
Madžari tudi ? (9 EUR)

Razen če misliš (glede na količino avtocest), da je smešno visoka cena. Potem se strinjam.
Ne, smešno nizka. Očitno so tudi oni bedaki. Cena kratkotrajne v primerjavi z letno bi morala bit višja.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...ksz

Ja mogli jo bomo nabavit (letno mislim) kdo pa se bo cijazo po starih cestah.....tak, da so kr barabe malo....ker tak vejo, da jo bojo vsi kupli neglede na postavleno ceno.....
10.gif

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ja, Tajani je res bedak ...

Iz članka (oz. "članka"...):
Citat:
Očitno ima Tajani tudi precejšnje težave z matematiko (no ja, tudi Vlačič ni veliko boljši), saj je 10 evrov za tedensko vinjeto smešna cena.
Torej so avstrijci smešen narod ? (8 EUR za 10-dnevno vinjeto)
Bolgari tudi ? (5 EUR)
Pa Čehi ? (8 EUR)
Madžari tudi ? (9 EUR)

Razen če misliš (glede na količino avtocest), da je smešno visoka cena. Potem se strinjam.
Za 10 EUR se v starih časih nisi mogel pošteno pripeljati iz MS v Koper, pa nazaj. In to v enem dnevu. Torej je tedenska iz tega vidika smešno poceni. Če pa italjančku to ne paše pa naj gre po stari cesti. Saj ga nihče ne sili. Romuni pa se lahko v italijo tudi pripeljejo po madžarski avtocesti do kraja Pince, potem pa zapustijo AC in nadaljujejo na drugih cestah.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Jaz sem zadnjič videlenga italjana ki je imel na avtu nalimane 3 vinjete......polletne slovenske...da ne bo pomote
bonk.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.213
851
113
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
žal bo ob tej ceni vinjet spet manj ljudi na avtocesti in posledično spet kaka žrtev več, vse zaradi nekih praznih froženj iz bruslja in enega italijana.
ne, predvsem zaradi vrlih mož na ministrstvu, ki znajo učinke vinjet določili le tako, da primerjajo koliko denarja se nabere od njih v primerjavi s cestninami

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ne, smešno nizka. Očitno so tudi oni bedaki. Cena kratkotrajne v primerjavi z letno bi morala bit višja.
"Ves svet so bedaki, le jaz sem pameten."
Ta "argument" sem že velikokrat slišal. Lahko ti tudi povem, kaj potem sledi. (lahko sam uganeš, če imaš kaj soli v glavi)

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Seveda vemo kaj sledi: jebanje malega naroda. Večjih si ne upajo jebat.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ne jebajo jih zaradi pregrešno dragih tunelnin pod Alpami. Nas pa lahko, kajne?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Slovenija ima fetiš na mesta, ki se začnejo na B
smile-1.gif

BEČ - DUNAJ
BEOGRAD
BRUSELJ

smile-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ah, poskus spremembe teme.
Priznam, da si me presenetil. Sploh nisem pričakoval.

(glede vinjet (to je tema, če si pozabil), Avstrija je dvakrat spremenila svoje vinjete, ker niso bile sprejemljive)
(ampak hej, daj spet tuneli, tuneli, ups, pri nas se tudi plačajo, gre na Švico, ups, so neprimerno cenejši, oh, ah, uh )

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Jest sm prej samo za na šiht pa nazaj tolk zapravu.
In to za usranih 20km v vsako smer.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
"Ves svet so bedaki, le jaz sem pameten."
Ta "argument" sem že velikokrat slišal. Lahko ti tudi povem, kaj potem sledi. (lahko sam uganeš, če imaš kaj soli v glavi)
Kar nazaj v osnovno šolo skoči na kako uro matematike. In da so naše vinjete predrage ne misli cel svet, le par bebcev v Bruslju in par v Sloveniji ... Pa seveda nekaj cviležev, ki bi se zastonj vozili skozi Slovenijo na jug ...

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
saj pa polletne vinjete bodo še zmeraj naprodaj po 1.7.2009, vendar se bodo takrat peimenovale v mesečne in boš pri nakupu dobil obvestilo da ta vinjeta velja en mesec....
bonk.gif
očitno so jih preveč natisnil pa jih je škoda stran vrečt....

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ksz...

zakaj se mi zdi da tole strici v Bruslju ne bojo spregledali oziroma niso toliko neumni kot mislijo naši politiki.očitno tudi naslednje leto ne bo sredstev za izgradnjo AC iz EUja
bonk.gif

to je samo v naši državi da dobiš manj za isto ceno.prej polletna 35€ sedaj mesečna 30€
stupid-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik mario pravi:
saj pa polletne vinjete bodo še zmeraj naprodaj po 1.7.2009, vendar se bodo takrat peimenovale v mesečne in boš pri nakupu dobil obvestilo da ta vinjeta velja en mesec....
bonk.gif
očitno so jih preveč natisnil pa jih je škoda stran vrečt....
Edina pravilna odločitev. Treba je šparat.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...

zakaj se mi zdi da tole strici v Bruslju ne bojo spregledali oziroma niso toliko neumni kot mislijo naši politiki.očitno tudi naslednje leto ne bo sredstev za izgradnjo AC iz EUja
bonk.gif

to je samo v naši državi da dobiš manj za isto ceno.prej polletna 35€ sedaj mesečna 30€
stupid-1.gif
So glupi, kot noč. Ravno to je problem, da skupni IQ cele veropske komisije ni višjo od sobne temperature. Pa je v njej nekaj sokratj normalnih posameznikov.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ah, poskus spremembe teme.
Priznam, da si me presenetil. Sploh nisem pričakoval.
Saj, ko ti pa Evrokrem nista še enega pametnega odgovora našla na to temo. Se splača malo podrezati.