Spet nekaj novega za odstopanje od navajene "normalnosti". Jaz sem vprašal, čemu, ker pač zanima mene. Zakaj? Ker mi je butasto, ampak to je IMO. O kakem obupu spet pretiravaš in delaš bum iz nič?Po drugi strani, zakaj pa ne? Problem je iskati problem, kjer ga ni. Ce zena ne prevzame priimka oziroma ga doda - pa kaj pol... Kljub temu je nekaj najbolj obicajnega pri nas, da ga in tukaj iskati zgodbo je res ze malo obupano.
Ker mi je butasto, ampak to je IMO. O kakem obupu spet pretiravaš in delaš bum iz nič?
Ne maram za Kranjca....Ni bilo namenjeno tebi, ampak biziju. Njegov naslednji post me tezko preprica o nasprotnem...
Jaz imam svoj priimek, nisem niti poročena. Njegovega mi ne bi bilo nerodno nositi. Res pa je, da ni slovenski (na tem mestu apeliram, da se ognete ksenofobnim opazkam, ker bo nekdo na mino stopil). Zakaj? Vprasanje je, zakaj nekaj narediti, če s tem ne pridobis nič. Delo zaradi dela samega? Ko izvenzakonska skupnost ne bo več enakovredna zakonu, sva naslednji dan pri matičarju. Najina družina je in bo "zavarovana" tako skupnostno kot premozenjsko kot se pritice. In to je naloga in vloga zakona.
Se vidi, da nimaš pojma, o čem sem pravzaprav pisal. Malo sem se ponorčeval iz klenega Slovenca, ki v sporočilu o rojstvu otroka poudari, kako ima žena njegov priimek. Potem si me ti blagovolila poučiti, da se iz napačne sklanjatve vidi, da je pravzaprav reklamiral ženin FB profil. Kako vraga naj bi to vedel? V napačne sklanjatve in druge pravopisne napake se navadno ne vtikam, ker se tako vsi izgovarjate na autocorrect in pri tem ne veste, da se ga da tudi izključiti.Ni bilo namenjeno tebi, ampak biziju. Njegov naslednji post me tezko preprica o nasprotnem...
Jaz imam svoj priimek, nisem niti poročena. Njegovega mi ne bi bilo nerodno nositi. Res pa je, da ni slovenski (na tem mestu apeliram, da se ognete ksenofobnim opazkam, ker bo nekdo na mino stopil). Zakaj? Vprasanje je, zakaj nekaj narediti, če s tem ne pridobis nič. Delo zaradi dela samega? Ko izvenzakonska skupnost ne bo več enakovredna zakonu, sva naslednji dan pri matičarju. Najina družina je in bo "zavarovana" tako skupnostno kot premozenjsko kot se pritice. In to je naloga in vloga zakona.
To me spomne na un vic....Zgleda, da je alter postal ze minsko polje, kolikor se bere jabo...
Zdaj ze vec nic ne smes rect ker lahko stopis na mino. F Sloveniji.
DobraTo me spomne na un vic....
Ko policaj ustavi pijanega voznika.....
Pa se zatakne pri "kaj ste pa pili“ ?
Ah kr cvičk napiš...Chardonnay tko ne znaš
Pa saj ona lahko abortira?Nika je Zgubila!
Lezbijke v Franciji imajo ustavno pravico do splava!
Kaj pa je narobe z biomedicinsko?da abortitaš moraš prvo bit gepumpt, to pa se ne zgodi slučajno. Tako da Nikoslava nima straha.
Lej pravica je pravica. Za abortus je potrebna oploditev.Aha, najprej na bm...potem pa splav! Epic!