Ja, tu mi drugi nimamo vpliva.Morda pa lahko začnejo 8M proti temu protestirat. Da morajo najprej zanosit. To je krivica.
Ja, tu mi drugi nimamo vpliva.Morda pa lahko začnejo 8M proti temu protestirat. Da morajo najprej zanosit. To je krivica.
Seveda imaš, je pa povezano z naporom, velikimi stroški ali pa kaznjivo!Ja, tu mi drugi nimamo vpliva.
Se ne rabim vpletat v njihovo zanositev. Torej naj borbajo.Seveda imaš, je pa povezano z naporom, velikimi stroški ali pa kaznjivo!
Želel si vpliv - izkoristi ga!Se ne rabim vpletat v njihovo zanositev. Torej naj borbajo.
Nisem si želel vpliva. Ga nimam kaj vsiljevati. Če si želijo splava pa makar po biomedicinski oploditvi naj si ga privoščijo.Želel si vpliv - izkoristi ga!
Pošteno si se opisal.Misliš, da si želijo po potu in alkoholu aromatiziranjega sopečega bitja, ki je v osnovi še nasilen na sebi?
Sem od vas tolikokrat slišal frazo: Vsi moški so prasci!Pošteno si se opisal.
Nič niso zgradili. Ali so streljali v prazno ali v napačno luknjo, ali pa je pojedla?Da cepneš dol!
I8M: splav za ženske. Tudi lezbijke!
SLO: vrhunska pomoč - Porodnišnica Postojna - za biomedicinsko oploditev.
ZAKAJ taka borba za pravice splava!
Nika Kovač: "Verjetno nikoli ne bom imela otrok"
Nika Kovač se je odzvala na besede Janeza Janše, ki jih je označila za žaljive.www.zurnal24.si
Poglej priponko 81783
vrhovno je anomalija.