če je kaj "naredil" za avtom, seveda, če je samo pijanc, pogojno - "ne pit, ni dobro" je floskula, ki je noben Slovenc ne upošteva.Torej po tvoje ozdravljeni pijanec ne bi smel predavati o o nevarnosti vožnje pod vplivom alkohola.![]()
Torej po tvoje ozdravljeni pijanec ne bi smel predavati o o nevarnosti vožnje pod vplivom alkohola.![]()
Matey, ne ga zajebavat, pravkar je prijavil, da so 8. marec ozdravljeni manipulatorji.Torej po tvoje ozdravljeni pijanec ne bi smel predavati o o nevarnosti vožnje pod vplivom alkohola.![]()
Sedaj vemo, zakaj predavaš o vsem!Torej po tvoje ozdravljeni pijanec ne bi smel predavati o o nevarnosti vožnje pod vplivom alkohola.![]()
Ne sodi me po sebi. Iz tvojih prispevkov je marsikdaj razvidno, da si v dobrih odnosih s žlahtno ali manj žlahtno kapljico.Sedaj vemo, zakaj predavaš o vsem!
Tebe NE sodimo po sebi!Ne sodi me po sebi. Iz tvojih prispevkov je marsikdaj razvidno, da si v dobrih odnosih s žlahtno ali manj žlahtno kapljico.
Ne vem, ali naju je hotel s to paritveno pozo pavijana razorožiti ali osvojiti, a lahko vam povem, da poteza ne bi delovala niti, če bi bil mojih let in videti kot najbolj seksi moški na svetu.
A ne bi smeli snemati svojih vnučkov?Stari pedofili pa snemajo tole... pa kaj se dogaja z ljudmi?
Ne vem, kak se ti zdi tole?A ne bi smeli snemati svojih vnučkov?![]()
Točno tak, kot tebi stari pedofili.Ne vem, kak se ti zdi tole?
Pa dobr ne se zdej razburjat....sej nismo misll tebe...Točno tak, kot tebi stari pedofili.