če je kaj "naredil" za avtom, seveda, če je samo pijanc, pogojno - "ne pit, ni dobro" je floskula, ki je noben Slovenc ne upošteva.Torej po tvoje ozdravljeni pijanec ne bi smel predavati o o nevarnosti vožnje pod vplivom alkohola.
Torej po tvoje ozdravljeni pijanec ne bi smel predavati o o nevarnosti vožnje pod vplivom alkohola.
Matey, ne ga zajebavat, pravkar je prijavil, da so 8. marec ozdravljeni manipulatorji.Torej po tvoje ozdravljeni pijanec ne bi smel predavati o o nevarnosti vožnje pod vplivom alkohola.
Sedaj vemo, zakaj predavaš o vsem!Torej po tvoje ozdravljeni pijanec ne bi smel predavati o o nevarnosti vožnje pod vplivom alkohola.
Ne sodi me po sebi. Iz tvojih prispevkov je marsikdaj razvidno, da si v dobrih odnosih s žlahtno ali manj žlahtno kapljico.Sedaj vemo, zakaj predavaš o vsem!
Tebe NE sodimo po sebi!Ne sodi me po sebi. Iz tvojih prispevkov je marsikdaj razvidno, da si v dobrih odnosih s žlahtno ali manj žlahtno kapljico.
Ne vem, ali naju je hotel s to paritveno pozo pavijana razorožiti ali osvojiti, a lahko vam povem, da poteza ne bi delovala niti, če bi bil mojih let in videti kot najbolj seksi moški na svetu.
A ne bi smeli snemati svojih vnučkov?Stari pedofili pa snemajo tole... pa kaj se dogaja z ljudmi?
Ne vem, kak se ti zdi tole?A ne bi smeli snemati svojih vnučkov?
Točno tak, kot tebi stari pedofili.Ne vem, kak se ti zdi tole?
Pa dobr ne se zdej razburjat....sej nismo misll tebe...Točno tak, kot tebi stari pedofili.