Nova zmaga feministk - feminizem, politična korektnost in podoben bullsh1t

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.423
10.675
113
mogoče predavat še, pametovat pa sigurno ne. Če lahko ločimo ta dva izraza.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.315
6.133
113
Taksisti ne smejo vabiti ven svojih strank.

Imate morda kakšno zanimivo ali bizarno izkušnjo s kakšnim oboževalcem ali oboževalko, ki vam bo za vedno ostala v spominu?

Ja, imam. Z enim taksistom, s katerim sem se peljala za božič ali novo leto, ne vem točno. Ve se, da taksisti ne smejo obdržati tvoje telefonske številke, to se ne dela. In zadnja tri leta sem s te številke za novo leto dobila sporočilo v smislu: "Srečno novo leto. Taksist Bine." Ne vem točno, kako mu je bilo ime. Večkrat me je celo povabil ven, a mu nisem odpisovala, nisem pa niti blokirala številke. In potem me je z druge številke klical nekdo drug in me vprašal, zakaj tistemu taksistu ne odpisujem, saj bi me rad povabil ven (smeh, op. p.). To se mi je zdelo povsem bizarno in potem sem blokirala telefonsko številko.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.039
5.651
113
Pomojem paše sem....

Ne vem, ali naju je hotel s to paritveno pozo pavijana razorožiti ali osvojiti, a lahko vam povem, da poteza ne bi delovala niti, če bi bil mojih let in videti kot najbolj seksi moški na svetu.

Ne rečem da ni bilo obnašanje primerno....samo Cmon.... če bi jima bil privlačen definitivno ne bi bilo drame na internetu...

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: alkoholik in nacek

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.152
2.470
113
Sem že hotel enkrat nekaj o tem napisal, kar sedaj opisuje Marko v svoji kolumni:

Življenje in jezik
Slovenščina je spolno zaznamovan jezik. Samostalniki, pridevniki, zaimki in glagolske oblike imajo svoj slovnični spol. Moškega, ženskega, srednjega. Toda na žalost feministično ozaveščenih govorcev je slovnično dominanten moški spol. Če so osebki različnih slovničnih spolov, po napisanih in nenapisanih (doslej veljavnih) pravilih prevlada moški spol. Kar je problem, kadar gre za ljudi. Ker se slovnični spol po navadi ujema z biološkim in socialnim.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77 in Gavran

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.751
113
A lot of people: WTF?!? Leave the children out of it!
Meanwhile bizi:
a096c0ed73575ba66d84484b887edf4a5c7b5622.jpeg