Nova zmaga feministk - feminizem, politična korektnost in podoben bullsh1t

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
A to paše sem, ali v "saj ni res, pa je"?
In kaj naj bi bilo narobe s to spletno stranjo? De se ne bo dalo z ženskami več manipulirati?

• Haha
Reactions: Kamele0N in Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.751
113
  • Všeč mi je
Reactions: XXXL in Kamele0N

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.751
113
Ahahaha.... A sem kje napisal, da so manipulacije na tej spletni strani ali ti to tako na pamet? :evil:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Aja, manipulacije so kar tako na pamet, pri tem, ko se piše o dotični spletni strani in manipulacije nikakor niso z njo v vezi. :eek:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.751
113
Aja, manipulacije so kar tako na pamet, pri tem, ko se piše o dotični spletni strani in manipulacije nikakor niso z njo v vezi. :eek:
Nič na pamet, 8.marec kompanija so se že velikokrat izkazali kot manipulatorji (objektivnemu opazovalcu seveda in ne oprancu tvojega kova) tako da trditev "manipulatorji v boj proti manipulacijam" kar drži in posledično za izjavo le-te ni nobene potrebe po obstoju manipulacij na njihovi najnovejši spletni strani.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.324
2.536
113

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Nič na pamet, 8.marec kompanija so se že velikokrat izkazali kot manipulatorji (objektivnemu opazovalcu seveda in ne oprancu tvojega kova) tako da trditev "manipulatorji v boj proti manipulacijam" kar drži in posledično za izjavo le-te ni nobene potrebe po obstoju manipulacij na njihovi najnovejši spletni strani.
Jaz sem pisal o spletni strani, ki da je borba proti manipulacijam, ki jih izvajajo prolifarji. Če je 8M prej manipuliral ali ne, pa s tem nima nobene povezave. To povezavo si privlekel ti, sedaj se vlačiš ven z raznimi sofizmi. :evil:

• Haha
Reactions: Matey

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Res imaš bedaste primerjave. :bonk: Saj vem, da si znan prolifar in da ti gre na živce, ko na spletni strani pojasnijo, da se večina splavov izvede kar s pomočjo tabletke in ne tako, da zarodek zrežejo in ga po kosih vlečejo iz maternice, kot radi prikazujejo vaši fimčki, s katerimi strašite potencialne splavarke. Tega o tabletah tudi jaz nisem vedel, ker je minilo kar nekaj desetletij, ko sem imel opravka s temi problemi.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.751
113
Seveda ima zvezo.
Itak. Ampak apologet (ekstremnih) levičarjev tega seveda ne bo sprocesiral/priznal.

Da manipulant postavi stran proti manipulacijam je približno tako, kot da volk pazi na ovco. Ali bizi na parfum.
V bistvu je popolnoma v skladu z njihovim klasičnim delovanjem, ko se s fašističnimi prijemi borijo proti nečemu* kar oni označijo za fašizem. Zakaj se potem manipulanti kot so in kar so lepo dokazali v praksi že mnogokrat ne bi smeli boriti še proti (njim nevšečnim) manipulacijam...

*#SovražniGovorItd