In kaj naj bi bilo narobe s to spletno stranjo? De se ne bo dalo z ženskami več manipulirati?A to paše sem, ali v "saj ni res, pa je"?
Zaživela spletna stran o reproduktivnih pravicah, splavu in kontracepciji
Inštitut 8. marec je pripravil spletno stran Moja odločitev, na kateri so zbrane informacije o reproduktivnih pravicah, splavu in kontracepciji. Kot opozarjajo, v javnosti krožijo številne dezinformacije in manipulacije.www.rtvslo.si
Ahaha, manipulatorji v boj proti manipulacijam, zabavno.A to paše sem, ali v "saj ni res, pa je"?
Zaživela spletna stran o reproduktivnih pravicah, splavu in kontracepciji
Inštitut 8. marec je pripravil spletno stran Moja odločitev, na kateri so zbrane informacije o reproduktivnih pravicah, splavu in kontracepciji. Kot opozarjajo, v javnosti krožijo številne dezinformacije in manipulacije.www.rtvslo.si
Pa navedi primer manipulacij na tej spletni strani. Ali si jo sploh odprl, ali ti tako na pamet?Ahaha, manipulatorji v boj proti manipulacijam, zabavno.
Nič na pamet, 8.marec kompanija so se že velikokrat izkazali kot manipulatorji (objektivnemu opazovalcu seveda in ne oprancu tvojega kova) tako da trditev "manipulatorji v boj proti manipulacijam" kar drži in posledično za izjavo le-te ni nobene potrebe po obstoju manipulacij na njihovi najnovejši spletni strani.Aja, manipulacije so kar tako na pamet, pri tem, ko se piše o dotični spletni strani in manipulacije nikakor niso z njo v vezi.
In kaj naj bi bilo narobe s to spletno stranjo? De se ne bo dalo z ženskami več manipulirati?
Pa navedi primer manipulacij na tej spletni strani. Ali si jo sploh odprl, ali ti tako na pamet?
Aja, manipulacije so kar tako na pamet, pri tem, ko se piše o dotični spletni strani in manipulacije nikakor niso z njo v vezi.
Jaz sem pisal o spletni strani, ki da je borba proti manipulacijam, ki jih izvajajo prolifarji. Če je 8M prej manipuliral ali ne, pa s tem nima nobene povezave. To povezavo si privlekel ti, sedaj se vlačiš ven z raznimi sofizmi.Nič na pamet, 8.marec kompanija so se že velikokrat izkazali kot manipulatorji (objektivnemu opazovalcu seveda in ne oprancu tvojega kova) tako da trditev "manipulatorji v boj proti manipulacijam" kar drži in posledično za izjavo le-te ni nobene potrebe po obstoju manipulacij na njihovi najnovejši spletni strani.
Itak. Ampak apologet (ekstremnih) levičarjev tega seveda ne bo sprocesiral/priznal.Seveda ima zvezo.
V bistvu je popolnoma v skladu z njihovim klasičnim delovanjem, ko se s fašističnimi prijemi borijo proti nečemu* kar oni označijo za fašizem. Zakaj se potem manipulanti kot so in kar so lepo dokazali v praksi že mnogokrat ne bi smeli boriti še proti (njim nevšečnim) manipulacijam...Da manipulant postavi stran proti manipulacijam je približno tako, kot da volk pazi na ovco. Ali bizi na parfum.