Nova policijska vozila

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Policaj je zakon bit, jebeš folk v glavo ker ti je dolgčas, maš pištolo da se lahko igraš kavbojce pa indijance, pa še celo 21. plačilni razred je začetni, kaj češ lepšega.
cheer.gif

Zato pa nikoli ne dobro prenesejo, ko jim stopim na živec in si drznem dregniti v njihovo nedotakljivo stavbo! Ravno danes je spet bil tak primer, sam jebat ga jaz jih ne jemljem kot nedotakljive in jih tut ne bom!

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Smiri živce, tisto je bil sarkazem.
Policist je med slabšimi poklici na sploh. Samo poglej s kom imajo opravka VEČINO časa. Z normalnimi zihr ne
smirk-1.gif

obcan

Zelenc'
20. apr 2009
2
0
1
Morajo biti pa res velika družina, saj ima večina gasilcev njihovo opremo, da o policijah po celi JV Evropi sploh ne govorim. Mora biti pa res velika družina, če dobivajo posle po sorodstvenih vezeh. Ne vem pa kako sorostvene vezi pridejo v upoštev pri javnih razpisih.

Nisem ekspert, ampak mislim, da je homologacija potrebna v skoraj vseh državah EUja.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
ksz
Citat:
Uporabnik Rok911113 pravi:
Nove Škode, ki pridejo enkrat maja (predator bo bolj natančno vedel kdaj) bodo imele LED svetlobni blok in LED luči v maski. Bomo videli v praksi, če bo vidljivost kaj boljša.

Pridejo v sredo, 50komadov.
Pol kasneje pa pride še 5 provid
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
mi lahko kdo razloži kaj ima narod od tega?

več policije na cesti ? NE
več varnosti na cesti ? NE
večje preganjanje kretenov na cesti ? NE
večja obremenitev proračuna oziroma nas davkoplačevalcev ? DA
višji stroški amortizacije avtomobilov ? DA
nakup na fafing in s tem ogromno preplačilo ? DA

je sploh kaj pozitivnega?

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
in vse to moremo plačat !

marsikdo nima za kruh ampak to pa se more plačat.

po drugi strani si bom pa čez 5 let kupil rabljenega policijskega...itak samoo stojijo na parkirplacu in na stranskih poteh....bodo pač malo rabljeni in redno servisirani :D

GFors

Pripravnik
12. okt 2007
406
0
16
Obišči stran
Citat:

Seveda. Da odplačajo vse to, je treba na dve leti višati kazni, kar pa po uradnih verzijah pomeni več varnosti na cesti
aplauz.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik GFors pravi:
Citat:

Seveda. Da odplačajo vse to, je treba na dve leti višati kazni, kar pa po uradnih verzijah pomeni več varnosti na cesti
aplauz.gif

priden.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:

po drugi strani si bom pa čez 5 let kupil rabljenega policijskega...itak samoo stojijo na parkirplacu in na stranskih poteh....bodo pač malo rabljeni in redno servisirani :D

Verjetno te ne bo motilo da bos imel povsod po armaturi luknje od raznih dodelav za maglite, postaje itd....

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Odvisno od cene .......predlani sem gledal astro policijsko za 5000 € ...ja bla najcenejša in z vso opremo pa še 1,8 in gre ko sam hudič......jo ni hotel nobeden kupit da ki je policijska......samo sem jo malo pogledal pa ni glih neke krize z luknjami...se da preživet.......itak če kupuješ star avto je tako.

Bi si kupil to oktavijo 4x4 samo ne vem če je za kaj.ampak to bo še prišlo :D

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:

Sam [censored] če mormo že plačat jim bi z veseljem dal mal več EUR za ene pametne feltne za Mondeota....

Hmm, 2.5T, ga bojo kej čipal?
grin1.gif

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
mi lahko kdo razloži kaj ima narod od tega?

več policije na cesti ? NE
več varnosti na cesti ? NE
večje preganjanje kretenov na cesti ? NE
večja obremenitev proračuna oziroma nas davkoplačevalcev ? DA

Kako je že tisto.. pred zagonom jezika vklopi možgane?

Že dolga leta so policijski avtomobili v najemu. Delajo ogromno kilometrov, nekateri imajo preko 400.000 prevoženih. Itak jih je potrebno zamenjati. Bil je javni razpis, če lahko zrihtaš druge avtomobile ceneje, se prijavi, pa boš dobil denar, pa še državo boš rešil takih stroškov.

Ko pa bo en bedak tebe hotel zriniti iz avtoceste, pa pokliči policijo, pa povej, naj vzamejo cliota, pa naj ga lovijo z maximalno 104km/h, ker pri večji hitrosti avto več žre in ni ekonomično.

Ti sploh veš koliko je problemov z Romuni pa Ukrajinci na AC Lendava - Sežana? Veš kake hitrosti se odvijajo? Veš kaj vozijo in koliko pokradejo? Tisto kar pride v časopisje je 5%. Pač tisti bolj zanimivi so napisani.

Jao ej...

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Nobena skrivnost ni, da policaji preferirajo avtomobile PS. (Policija postavi take razpisne pogoje, da drugi ne pridejo v ožji izbor). Ok, če bi bile te Škode za Izravnalne ukrepe, bi bilo upravičeno 4x4, za po ljubljani ganjat pač ne rabijo bit.

Ok, tudi Dars ni tu nobena izjema. (Vozila ki stojijo na cestninskih postajah morajo biti 4x4, 128kW, abs, esp, tempomat itd....)

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Apachi: naj uredijo z tujci, me ne zanima. Ko bo v tujini mene policija ustavila, bo hudo meni. Pri nas pa delajo v rokavicah.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Kolikor jaz vem so policaji omejeni s kilometri ki jih lahko dnevno opravijo z avtom.

Pa policaji ne lovijo nobenih tatov ker z njimi imajo samo probleme ,polno dela in nič zaslužka.....in če bi blo res da jih lovijo potem mislim da bi večkrat našli stvari ki so nam bile ukradene.A ni lažje kazni pobirat...napiše položnico in to je to.