Nova policijska vozila

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Ne govorit o delu policistov. Policisti delajo tisti in samo tisto, kar jim je zjutraj rečeno, da morejo v svoji smeni nardit. Če komandir policaju reče, da more radar postavit na najbolj butastem mestu, bo ga pač tam postavil in žal postal v vaših očeh največji [censored].

Kriva je država, ki stremi samo k zaslužku in je zato pač povdarek samo na talanju položnic.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Kdaj pa bo Slovenija začela z srebrnimi avtomobili kot jih imajo v Nemčiji? Enkrat sem nekaj slišal, da bi naj v Evropi uvedli dokaj enotni sistem policijskih vozil.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:Ti sploh veš koliko je problemov z Romuni pa Ukrajinci na AC Lendava - Sežana? Veš kake hitrosti se odvijajo? Veš kaj vozijo in koliko pokradejo? Tisto kar pride v časopisje je 5%. Pač tisti bolj zanimivi so napisani.

evo, to pa mene res firbec daje - pa kaj zaboga vlacijo naokoli teli beli MB Sprinter kombviji z ukrajinskimi tablicami? Tega je nebroj na cesti.. :S

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
ukrajinskih je samo 10% toliko kot romunskih.
Od štetja 2 tedna nazaj... na 100 kombijev mimo Petrol Jug M.Sobota je bilo 71 iz teh dveh držav... kako ti računaš procente?

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Drugače sem napisal.
Pravim da je romunskih več kakor ukrajinskih.

Nazadnje urejeno:

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Se vedno me firbec daje kaj svercajo - a po ta novem se kurbe v kombijih vozi?

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Vozijo domov svega in svašta. So pa dobro obveščeni med sabo. Zadnjič se peljem proti Konjicam in vidim tri kombije ustavljene za cesto. Par kilometrov naprej so pa žandarji obdelovali enega.

GFors

Pripravnik
12. okt 2007
406
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:Ti sploh veš koliko je problemov z Romuni pa Ukrajinci na AC Lendava - Sežana? Veš kake hitrosti se odvijajo? Veš kaj vozijo in koliko pokradejo? Tisto kar pride v časopisje je 5%. Pač tisti bolj zanimivi so napisani.

evo, to pa mene res firbec daje - pa kaj zaboga vlacijo naokoli teli beli MB Sprinter kombviji z ukrajinskimi tablicami? Tega je nebroj na cesti.. :S

O tem smo že enkrat debatirali https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/629759/page/0/fpart/1/vc/1

So tudi meni precej nenavadni
bonk.gif

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
lepa opelica
smile-1.gif
če se vozi kot zadaj zgleda(ubitačna rora) potem je zabava zagotovljena

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
auuuu tole jim pod 20l na 100KM ne uspe pelat pomojm.... haha... no pod 13l lepe vožnje pa sigurno ne
smirk-1.gif

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
pa saj če imajo provido ne rabijo hitrih avtomobilov
smirk-1.gif

dosti je da ga posnamejo in pošljejo položnico
tongue-1.gif

to je samo preseravanje z temi dragimi avtomobili.
bonk.gif

je pa res, da bo vsaj ena firma imela kaj od tega.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.364
87
48
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Vozijo domov svega in svašta. So pa dobro obveščeni med sabo. Zadnjič se peljem proti Konjicam in vidim tri kombije ustavljene za cesto. Par kilometrov naprej so pa žandarji obdelovali enega.
Ti kurci so enkrat pred Tepanjami proti MB na AC med vožnjo prevrnili naloženo prikolico, ki so jo dokaj hitro uspeli spraviti na odstavni pas. Zaradi njih je nastala kolona, skoraj bi se zgodil nalet.
tuakj pa nisem kaj dosti razmišljal in sem samo zavrtel 113. Itak so že bili obveščeni.