Nova policijska vozila

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
wAU
shocked-1.gif
to mora pa že letet

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Zadnji...

Kako pa je nasim policistom zrastel ego ko furajo te tuarege. Zgleda da avto vlije človeku neko negativno karmo
(kot so vsi vozniki tuaregov malo freh, jemljejo prednost - al se mi pa samo zdi, da se nosijo z najcenejšimi
nemškimi terenci) Me je ustavil pred dnevi, sta bla z tuaregom in škodo, me obravnava model v škodi, čakam pred
avtom da preveri karkoli že se je drl "411 javi se", drug pa lepo kadi v avtu, skadi, in vidi random avto ki se popolnoma
pravilno pripelje, ga malo gleda kako se oddaljuje, zaloputne z vrati, in gas napolno kolko gre in za njim...
(zakaj je čakal tam 10 sek. da se je odpeljal, nevem, vrjetno da je lahko sprobal vse konje...

Rok911113

Pripravnik
28. nov 2007
43
0
6
Piše da so modre luči v LED tehnologiji. Meni delujejo sprednje usmerjene luči bolj strobo kot led.

Rok911113

Pripravnik
28. nov 2007
43
0
6
Dobro se mi zdi, da so tudi poskrbeli za boljšo vidnost vozil. Obvezne 2 modri utripajoči LED luči v maski vozila, pa strobo ali LED svetlobni blok (končno so rotacije out). Čeprav dvomim da se bodo odločili za LED.

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
obstajajo avtomobili ki imajo SAMO LED in rotacijsko ki pa ni na avtomobilu ampak jo dajo na streho po potrebi.
Do zdaj je še niso dali gor, ker je LED močnejši.

Rok911113

Pripravnik
28. nov 2007
43
0
6
Predator,ne,ne. sej nas zanima samo kateri so se prijavili? Glede na to da je bilo javno odpiranje ponudb pa ja ni skrivnost. Jasno je, pa da izbranega ponudnika ne smeš povedati.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ponavadi so na avtomobilih rotacijske na strehah, spredaj LED, ce ima pa zakaj (kaksne marice mogoce) so pa strobo - navadne H1 zarnice so notri.
Problem je v vseh luceh - LED so zelo usmerjene in so pod kotom slabo vidne, stroboskopske se na soncu sploh ne vidi, rotacije so tudi tako tako. Najboljse bi bile LED ampak dobro razporejene tako da se jih vidi na vse strani.

LP

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Rok911113 pravi:
Piše da so modre luči v LED tehnologiji. Meni delujejo sprednje usmerjene luči bolj strobo kot led.

Mogoce so pa notri LED ki utripajo. Mozno, ker pokurijo manj elektrike ki je na motorju itak primanjkuje za vse aparate in luci.

LP

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a niso rekl, da bodo nabavili honde pan european.

zdej se pa fjr prodajajo pod ceno. se vidi, da bo poplava preizkušenih.

drgač pa to ni ravno hiter motor. bi mogli met še kakae cbrrr ali r1. za rossije

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
LED so usmerjene navadno do 30° ampak to se z lečami vse reši.

Vem da se da, samo to dvigne ceno, nasi vodilni pa samo gledajo kako bodo ceneje skozi prisli, zato pa je v sloveniji tako malo ledic. Zato pa danes dobivamo nova vozila z vecinoma rotacijskimi luckami ki so cenejsa, razen ce je kaksna donacija recimo.

LP