nova jedrska katastrofa!!

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Vidim da te daje nostalgija po svojih od dol. Zakaj pa potem ne greš nazaj dol k svojim, če praviš da živijo bolje kot ti, tukaj pri nas v Sloveniji.
NAPAKA----srbe nisem nikoli podcenjeval------sem pa čistokrvni slovenc

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Aja, sem bil prepričan da si taspodn.

Up. ime imaš čefursko, takoj se razburiš, govoriš da v Srbiji folk živi bolje kot ti, si levak ker ne podpiraš JEK2, ki jo je odobril premier Janša, itd

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.178
11.086
113
kod Džej-Zija
Pozabil si še 24 centimetrov omenit.
bonk.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Aja, sem bil prepričan da si taspodn.

Up. ime imaš čefursko, takoj se razburiš, govoriš da v Srbiji folk živi bolje kot ti, si levak ker ne podpiraš JEK2, ki jo je odobril premier Janša, itd

kkot ej rekel kolega..še 24 cm dodaj..

in vidiš, da je srbin od glave do pete

ps
zelenih tudi ne mara, s cigani živi s sožitju

srbin na kavdrat

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Tko tko...jaz mislim da ne bi blo nič, ker se je že prej vse strdilo in vezalo s peskov steklu podobno snov.

Če se bi pa res direktno dol šlo vse skup stopljeno bi pa prišlo do vode spodaj in EU skorajda cele ne bi bilo več.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Drži se asfalta.

Glede černobila pa poglej par dokumentarcev sploh o ekipi, katera je nekaj let pozneje že začela v maskah hodit preverjat situacijo direktno v reaktor.

Zelo zanimivo in poučno.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.247
1.398
113
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Drži se asfalta.

Glede černobila pa poglej par dokumentarcev sploh o ekipi, katera je nekaj let pozneje že začela v maskah hodit preverjat situacijo direktno v reaktor.

Zelo zanimivo in poučno.

Černobil še ni varen.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Drži se asfalta.

Zelo zanimivo in poučno.

kje sem ti stopil na žulj? černobil bi uničil evropo..ta je mal..bosa. me pa zanima od kje teb tako mnenje. ga lahko tudi sprejmem, če bo dobro argumentirano.

in spet..30 postov višje se piše o senzacijah novinarjev. černobil je senzacija. bil, bo. 99,999999% folka itak nima pojma kaj in kako je.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.786
113
Citat:
Uporabnik reality pravi:
če že filozofiraš o jedrskih.... Slovenija rab sodobno omrežje, ne pa jedrske za začetek. Na to opozarjajo pr nas že kr nekej časa, sa je sedanje dotrajano in preobremenjeno in največkrat krivo za razne izpade in izgube....
Imamo prav lepe načrte za posodobitev našega omrežja. Samo kaj, ko se zaradi zelenih in lokalcev ne da postaviti niti enega stebra v doglednem času
bonk.gif

Beričevo-Krško se gradi 30let
bonk.gif
Poleg tega je v načrtu prehod iz 220kV omrežja na 2x400kV. Nato 2x400kV povezava z Madžari, 2x400kV z Italjani, ter kar lep kupček novih 110kV in 2x110kV vodov po državi.
Kdaj? Nekoč
crazy1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
černobil je senzacija. bil, bo. 99,999999% folka itak nima pojma kaj in kako je.

softi, poglej si ta dokumentarec (prosim ce se lahko pusti, je iz "javnega pasnika". za izobrazevalne namene
smile-1.gif
)
en boljsih na temo chernobyla. priporocam ogled.

back to topic:
nuklearna energija je ena izmed cistejsih sploh in navkljub incidentu na japonskem imho se vedno varna. vendar ko gre tu kaj narobe, gre lahko faking fejst narobe. in chernobyl in three mile island in fukushima so posledica cloveskih napak in spleta nesrecnih dogodkov, ki jih bodo morali v prihodnje preprosto vkalkulirati v enacbo, ni druge.

upajmo, da ne bo vecjih posledic za prebivalce na japonskem, baje radiacija pada, latest news
cheer.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.247
1.398
113
Dobra novica je da bodo skoraj dokončali zasilno električno napeljavo do elektrarne. Pa upajmo da še bodo pumpe delovale...